ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2023
65k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.500.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Γένεσις Ροζέ 2023 - Οινοποιείο Κεχρής
Οινοποιείο Κεχρής

ΓΕΝΕΣΙΣ ΡΟΖΕ 2023 - ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΚΕΧΡΗΣ

  Ελλάδα / Θεσσαλονίκη
€8,60
€7,50
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ Στην πόρτα σου σε 1 - 3 μέρες

Δε θα το πιστεύεις!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Γιατί το Γένεσις ροζέ είναι εύκολο και ευχάριστο, χωρίς να είναι απλοϊκό, έχει πολύ ιδιαίτερη σύσταση (Ξινόμαυρο – Gewurztraminer). Σε όλα τα παραπάνω συμπλήρωσε και την ασυναγώνιστη τιμή! Ε ναι πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να μη σου αρέσει αυτό το κρασί και μάλλον στο τέλος δε θα τα καταφέρεις και θα υποκύψεις στη γοητεία του.

Ο Στέλιος Κεχρής είναι διάσημος για τις ρετσίνες του όμως κάνει εξαιρετική δουλειά σε όλα του τα κρασιά και το Γένεσις ροζέ είναι εδώ για να το αποδείξει. Το Ξινόμαυρο, σε αναλογία 85%, προέρχεται από ένα επιλεγμένο αμπελώνα στη Γουμένισσα ενώ το Gewurztraminer, σε αναλογία 15% προέρχεται από έναν ορεινό αμπελώνα στο Αμύνταιο. Οι δυο ποικιλίες συναντώνται στη δεξαμενή, όπου συνοινοποιούνται και δένουν γλυκά δίνοντας ένα φίνο ροζέ κρασί με χαρακτηριστικό άρωμα ροζ τριαντάφυλλου!

Σου άνοιξε η όρεξη;;

ΧΡΩΜΑ

ΡΟΖΕ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΕΝΤΟΝΗ

ΣΩΜΑ

ΜΕΤΡΙΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΜΕΤΡΙΑ

Δοκιμή

Στο ποτήρι είναι απαλό σομόν.

Κομψή μύτη που διακρίνεται από αρώματα φράουλας, πετροκέρασου, καρπουζιού, τριαντάφυλλου και καραμέλας γάλακτος.

Στο στόμα είναι ελαφρύ με δροσιστική οξύτητα και νότες φράουλας, κερασιού, λουκουμιού, λευκού τριαντάφυλλου, τομάτας, λευκού τσαγιού και ginger. Με απολαυστική καραμελένια επίγευση που διαρκεί.

Τα τεχνικά
Χρώμα Ροζέ
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2023
Αλκοόλ 12,5%
Προέλευση Θεσσαλονίκη
Ποικιλία Ξινόμαυρο, Gewurztraminer
Αρώματα φράουλας, πετροκέρασου, καρπουζιού, τριαντάφυλλου, καραμέλας γάλακτος
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι -
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 9ºC
Παλαίωση 2 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

ΓΕΝΕΣΙΣ ΡΟΖΕ 2023 - ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΚΕΧΡΗΣ

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Συνδύασέ το με γεμιστά, μπάμιες γιαχνί, μπριαμ και καγιανά με φρέσκια τομάτα.

Γεμιστά κατσαρόλας με κους κους

Για τη γέμιση
 250 γρ. κους κους
 3 φρέσκα κρεμμυδάκια
 1 ξερό κρεμμύδι
 2 σκελίδες σκόρδο
 1 μικρό ματσάκι μαϊντανό
 2 κουταλιές της σούπας μαύρες σταφίδες
 2 κουταλιές της σούπας κουκουνάρι
 40 ml. ελαιόλαδο
 150 ml. τοματοχυμό
 Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
 Αλάτι

Επιπλέον χρειαζόμαστε
 4 σφιχτές ντομάτες
 4 κολοκύθια στρογγυλά
 4 πιπεριές πράσινες
 60 ml. ελαιόλαδο
 100 ml. τοματοχυμό
 Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
 Αλάτι

Κόβουμε και αφαιρούμε τα καπάκια από ταλαχανικά και αδειάζουμε το εσωτερικό τους.

Σε ένα μεγάλο μπωλ ψιλοκόβουμε την ψίχα από τις ντομάτες, το μαϊντανό, τα κρεμμύδια και τα σκόρδα. Προσθέτουμε τον τοματοχυμό, το κουκουνάρι, τις σταφίδες, αλάτι, πιπέρι και 40 ml. ελαιόλαδο, ανακατεύουμε και προσθέτουμε το κους κους και 50 ml. νερό.


Γεμίζουμε τα λαχανικά και τα τοποθετούμε σε μια πλατιά κατσαρόλα, το ένα δίπλα στο άλλο. Σ' ένα μπωλ ανακατεύουμε 60 ml. ελαιόλαδο, 100 ml. τοματοχυμό, 150 ml. νερό, αλάτι-πιπέρι και περιχύνουμε τα γεμιστά.


Τοποθετούμε την κατσαρόλα για 3-4 λεπτά σε μέτρια φωτιά και κατοπιν σιγοβράζουμε για περίπου 35 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά ή να μείνει το φαγητό με το λάδι του. Αφήνουμε να κρυώσουν καλά και σερβίρουμε, τρώγονται και κρύα

Σημειώσεις για τη συνταγή
– Μπορούμε να προσθέσουμε μέσα στην κατσαρόλα και μια-δυο πατάτες κομμένες σε χοντρά κομμάτια
– Μπορούμε αν θέλουμε να φτιάξουμε τα γεμιστά και στο φούρνο
– Το κουκουνάρι και τη σταφίδα μπορούμε να τα παραλείψουμε

 

Εύα Μονόχαρη

Food Blogger

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}