ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 5 Έτη
70k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.800.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Hippie Pet Nat 2024 - The Knack Project
€30,70
€26,80
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ Στην πόρτα σου σε 1 - 3 μέρες

Ένα ροζέ παιδί των λουλουδιών!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Αν ψάχνεις για ένα κρασί που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, το Hippie Pet Nat από The Knack Project είναι η απάντηση. Πρόκειται για ένα απολαυστικό, φρουτώδες ροζέ αφρώδες, με γαργαλιστικές μπουρμπουλήθρες και ζωηρή προσωπικότητα.

Στα Μέγαρα, εκεί όπου τα Γεράνεια Όρη σμίγουν με τον αμπελώνα και η θαλασσινή αύρα φτάνει ως τις ρίζες των παλιών κλημάτων, ο Χρήστος Κουλουριώτης ακολούθησε το ένστικτό του. Παρότι δεν υπήρχε οικογενειακή παράδοση στην οινοποιία, η βαθιά του αγάπη για το κρασί και οι γνώσεις του από το WSET Diploma τον οδήγησαν στη δημιουργία του The Knack Project – ενός προσωπικού στοιχήματος για κρασιά με ταυτότητα και αυθεντικό χαρακτήρα, που αποτυπώνουν τον τόπο τους.

To Hippie Pet Nat από The Knack Project είναι ένα ροζέ pet-nat (pétillant naturel), δηλαδή αφρώδες κρασί που εμφιαλώνεται πριν ολοκληρωθεί η ζύμωση, χωρίς φιλτράρισμα, χωρίς πρόσθετα, χωρίς κανόνες. Το χαρμάνι είναι ένα field blend (ένα αμπελοτεμάχιο φυτεμένο με διαφορετικές ποικιλίες) που αποτελείται από Σαββατιανό (85%) Μούχταρο (5%) και Ροδίτη (15%), όλα από αμπέλια μεγάλης ηλικίας. Κάθε ποικιλία δίνει και κάτι με αποτέλεσμα ένα κρασί πολύπλοκο αλλά και ισορροπημένο.

Οι φιάλες του Hippie Pet Nat από The Knack Project είναι μόνο 396 οπότε ξέρεις τι πρέπει να κάνεις!

ΧΡΩΜΑ

ΡΟΖΕ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΜΕΤΡΙΑ

ΣΩΜΑ

ΜΕΤΡΙΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΜΕΤΡΙΑ

Δοκιμή

Έχει λαμπερό τριανταφυλλί χρώμα και φίνα αρώματα φράουλας, ροδιού, ροδάκινου, αχλαδιού και περγαμόντου.

Στο στόμα έχει μέτριο σώμα, ισορροπημένη οξύτητα, γενναιόδωρο κόκκινο και κίτρινο φρούτο και αναζωογονητικές φυσαλίδες.

Τα τεχνικά
Χρώμα Ροζέ
Τύπος Αφρώδες
Χρονιά 2024
Αλκοόλ 12,7%
Προέλευση Μέγαρα, Ελλάδα
Ποικιλία Σαββατιανό, Μούχταρο, Ροδίτης
Αρώματα φράουλα, ρόδι, ροδάκινο, αχλάδι, περγαμόντο
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι -
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 8°C
Παλαίωση -
Πώμα Crown Cap
Βιολογικό Όχι

HIPPIE PET NAT 2024 - THE KNACK PROJECT

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Συνδύασε το με πίτσα μαργαρίτα, σαλάτα caprese, μπρουσκέτες με μοτσαρέλα, ροδάκινο και prosciutto.

Γαρίδες, σουβλάκι, τυλιγμένες με προσούτο σε μαρμελάδα πορτοκάλι

1/4 φλιτζανιού μαρμελάδα πορτοκάλι

1/4 φλιτζανιού λευκό ξηρό κρασί

4 κουταλάκια του γλυκού φρέσκο ​​χυμό λεμονιού

1 κουταλάκι του γλυκού ψιλοκομμένο ​​τζίντζερ

1 μεγάλη σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη

2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα

20 γαρίδες jumbo ή μεσαίου μεγέθους ξεφλουδισμένες (μπορείτε να αφήσετε την ουρά)

10 φέτες προσούτο κομμένες σε 2 φέτες κατά μήκος

2 κουταλιές της σούπας φυτικό λάδι

10 καλαμάκια για σουβλάκια βουτηγμένα σε νερό για 20 λεπτά

αλάτι

πιπέρι

 

Σε ένα μεσαίο μπολ, ανακατέυουμε τη μαρμελάδα, το λευκό κρασί, το χυμό λεμονιού, το τζίντζερ, το σκόρδο και τα κρεμμυδάκια. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι ανάλογα με τα γούστα μας.

Βουτάμε τις γαρίδες και τις γυρίζουμε για να καλυφθούν πλήρως με το μίγμα. Τις αφήνουμε για 20 λεπτά σε θερμοκρασία δωματίου. Μετά το πέρασμα των 20 λεπτών, στραγγίζουμε τις γαρίδες.

Τυλίγουμε κάθε μια από τις γαρίδες με μια φέτα προσίουτο, περίπου στη μέση. Περνάμε 2 γαρίδες σε κάθε καλαμάκι και φροντίζουμε νε τις καρφώσουμε έτσι ώστε να μην ξετυλιχτεί το προσούτο.

Προθερμαίνουμε το γκριλ σε μεσαία προς ψηλή θερμοκρασία. Αν τα κάνουμε στα κάρβουνα φροντίζουμε να έχουμε μέτρια φωτιά. Βουτάμε τα σουβλάκια στη μαρινάδα και τα ψήνουμε έως ότου το προσούτο γίνει τραγανό και οι γαρίδες αδιαφανείς και ελαφρά κόκκινες, περίπου 3 λεπτά από κάθε πλευρά.

 

Μυστικό

Μουλιάζουμε τα ξύλινα καλαμάκια για σουβλάκια σε νερό (κατά προτίμηση ζεστό) πριν τα βάλουμε στο φούρνο ή στα κάρβουνα για να μην καούν και μαυρίσουν κατά το ψήσιμο.

 

Συνδυασμός με κρασί

Θαλασσινά, προσούτο και μαρμελάδα πορτοκάλι συνδυάζονται με το έντονο κάπνισμα του ψησίματος στη σχάρα. Λευκά κρασιά μεγάλης έντασης με πέρασμα από βαρέλι, ελαφριά κόκκινα με μέτριες - τανίνες και δροσερά ροζέ με οξύτητα θα αποδώσουν καλύτερα τον γευστικό πλούτο αυτής της συνταγής.

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}