ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2023
65k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.500.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Le Filere Moscato D' Asti 2021 - Cantina Vallebelbo
Cantina Vallebelbo

LE FILERE MOSCATO D' ASTI 2021 - CANTINA VALLEBELBO

  Ιταλία / Piemonte
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΕΣ

Δε θα θες να τελειώσει!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;
To Le Filere Moscato D' Asti 2021 - Cantina Vallebelbo είναι ένα εκπληκτικό κρασί που δε θα θες να τελειώσει! Απολαυστικό και αρωματικό θα σε συντροφεύσει σε κάθε σου στιγμή. Ιδανικό σαν aperitif, για να ξεκινήσεις το γεύμα σου ή να το συνδιάσεις με ελαφριά γλυκά. 

Με παράδοση από το 1956 η Cantina Vallebelbo συλλέγει και οινοποιεί τα σταφύλια που παίρνει από 160 παραγωγούς στην καρδιά της περιοχής του Langhe. Για το Le Filere Moscato D' Asti 2021 η ζύμωση γίνεται σε κλειστή δεξαμενή, για να εγκλωβιστούν οι ντελικάτες φυσαλίδες μέσα στο κρασί. Τέλος, η ζύμωση σταματά αφήνοντας αρκετά υπολειμματικά σάκχαρα. Το αποτέλεσμα θα σε συναρπάσει καθώς είναι αρωματικό, με ισορροπημένη γλύκα και κομψό αφρισμό!

Το Le Filere Moscato D' Asti 2021 - Cantina Vallebelbo είναι ένα αντιπροσωπευτικό παράδειγμα του είδους, σε πάρα πολύ καλή τιμή!

ΧΡΩΜΑ

ΛΕΥΚΟ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΕΝΤΟΝΗ

ΣΩΜΑ

ΕΛΑΦΡΥ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΕΛΑΦΡΙΑ

Δοκιμή

Έχει απαλό λεμονί χρώμα και διακριτικές φυσαλίδες. Έντονα αρώματα τριαντάφυλλου, γιασεμιού, αχλαδιού, σταφυλιού, ροδάκινου και πράσινου μήλου ξεπηδούν από το ποτήρι.

Στο στόμα έχει ελαφρύ σώμα, διακριτική οξύτητα και ισορροπημένη γλύκα. Ώριμο βερίκοκο, μαρμελάδα λεμόνι, τριαντάφυλλο, άνθη πορτοκαλιάς, σταφύλι και αχλάδι γεμίζουν το στόμα σε κάθε γουλιά.

Τα τεχνικά
Χρώμα Λευκό
Τύπος Ημίξηρο, Ημιαφρώδες
Χρονιά 2021
Αλκοόλ 5%
Προέλευση Asti, Ιταλία
Ποικιλία Μοσχάτο
Αρώματα Τριαντάφυλλο, γιασεμί, αχλάδι, σταφύλι, ροδάκινο, πράσινο μήλο, ώριμο βερίκοκο, μαρμελάδα λεμόνι, άνθη πορτοκαλιάς.
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι -
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 7ºC
Παλαίωση 2 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

LE FILERE MOSCATO D' ASTI 2021 - CANTINA VALLEBELBO

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Συνδύασέ το με φρουτοσαλάτες ή μόνο του σαν απεριτίφ.

Τσιζκέικ ψυγείου με λεμόνι και λευκή σοκολάτα

Για τη βάση
– 1 συσκευασία Τριμμένο Μπισκότο
– 90 γρ. βούτυρο


Για την κρέμα του τσιζκέικ
– 400 γρ. τυρί κρέμα
– 400 γρ. κρέμα γάλακτος
– 125 γρ.  Λευκή Κουβερτούρα
– 50 γρ. φρουί ζελέ λεμόνι


Για την κρέμα λεμονιού
– 150 ml φρέσκο χυμό
– 1 κουταλιά της σούπας ξύσμα λεμονιού
– 30 γρ. φρουί ζελέ λεμόνι
– 80 γρ. ζάχαρη
– 20 γρ. βούτυρο

 

Για την κρέμα λεμονιού:

Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι το χυμό και το ξύσμα του λεμονιού, προσθέτουμε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε καλά. Τοποθετούμε σε μέτρια φωτιά και μόλις πάρει βράση το μείγμα αποσύρουμε. Προσθέτουμε το Φρουί Ζελέ λεμόνι και ανακατεύουμε καλά μέχρι να διαλυθεί. Τέλος προσθέτουμε το βούτυρο και αφήνουμε την κρέμα να κρυώσει.

Για την γέμιση:

Ετοιμάζουμε την κρέμα του τσιζκέικ βάζοντας την κρέμα γάλακτος σε ένα κατσαρολάκι. Τη βάζουμε σε χαμηλή φωτιά να πάρει μια βράση. Αποσύρουμε την κρέμα από τη φωτιά και αμέσως προσθέτουμε το Φρουί Ζελέ και τη Λευκή Κουβερτούρα , ανακατεύοντας καλά μέχρι να λιώσει η σοκολάτα. Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει καλά. Τέλος προσθέτουμε το τυρί κρέμα και ανακατεύουμε με σύρμα μέχρι να ομογενοποιηθουν όλα τα υλικά και να έχουμε μια αφράτη κρέμα.

Για τη βάση: 

Ανακατεύουμε το τριμμένο μπισκότο με το βούτυρο και καλύπτουμε με αυτό τον πάτο μιας μέτριας ανοιγόμενης φόρμας.

Αφήνουμε λίγο να κρυώσει και να σταθεί σε θερμοκρασία δωματίου. Έπειτα προσθέτουμε την κρέμα και βάζουμε το τσιζκέικ στο ψυγείο για 30 λεπτά. Στο τέλος προσθέτουμε την κρέμα λεμονιού και αφήνουμε 2-3 ώρες στο ψυγείο να κρυώσει.

Σημειώσεις για τη συνταγή:
– Μπορούμε να προσθέσουμε στη βάση τριμμένα φυστίκια Αιγίνης
– Μπορούμε να αρωματίσουμε την κρέμα με μαστίχα ή βανίλια
– Αν τα λεμόνια είναι πολύ ξινά ίσως χρειαστεί μεγαλύτερη ποσότητα ζάχαρης

Εύα Μονόχαρη

Food Blogger

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}