Σίγουρα δεν έχεις δει άλλη πιο cult και παράλληλα artistique ετικέτα κρασιού, από αυτήν της Lola του Οινοποιείου Άωτον. Το καλύτερο όμως είναι πως το περιεχόμενο ταιριάζει τέλεια με αυτή τη δόση τρέλας και ρομαντισμού. Η Lola είναι λίγο λωλή αλλά και λίγο παιχνιδιάρα και αν ήταν γυναίκα τα αγόρια θα έδιναν μάχη για το ποιός θα την αποκτήσει. Τώρα που είναι κρασί, ευτυχώς, μπορούμε να τη μοιραστούμε!
Ο Σωτήρης Γκίνης δεν έχει σταματήσει στιγμή να μας εκπλήσσει. Όταν μας έφερε το ροζέ κρασί του, δεν περιμέναμε τίποτα συνηθισμένο, αλλά η αλήθεια είναι πως η δική του φαντασία ξεπέρασε κατά πολύ τη δική μας. Η Lola είναι μια ροζέ ρετσίνα, πολύ τσαχπίνα (εύκολα θα μπορούσε να ήταν και τραγούδι!).
Η Μανδηλαριά του Αττικού αμπελώνα μαζεύεται νύχτα, με το χέρι, γιατί έτσι εξασφαλίζεται η κορυφαία ποιότητα φρούτου. Μετά ακολουθεί ζύμωση του κρασιού και παραμονή του με τις φίνες οινολάσπες, για αρκετούς μήνες, ενώ μέρος του κρασιού ζυμώνει με ρετσίνι από το δάσος του Κουβαρά. Αξίζει να σου πούμε πως σίγουρα δεν έχεις δοκιμάσει κάτι παρόμοιο. Έχει εντυπωσιακή δομή και πολυπλοκότητα που θυμίζουν οριακά κόκκινο κρασί, αλλά δεν είναι! Είναι μια φανταστική ροζέ ρετσίνα που έλειπε από την οινική σκήνη!
Η Lola του Οινοποιείου Άωτον είναι ένα κρασί που θέλει φαγητό, για την ακρίβεια είναι τόσο γαστρονομική που θα εκπλαγείς! Από παπουτσάκια μέχρι σκουμπρί πλακί και από πίτσα μέχρι χωριάτικη σαλάτα, ό,τι βάλεις πάει!