ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι
Στα κρατάμε για:

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Best Online Wine Shop 2019 & 2020
39k+ Happy Members
Free delivery
Free Returns
More than 1.000.000 bottles delivered
Buy only wines you love
Migma Petnat Rose 2019 - Κτήμα Χατζηβαρύτη
Κτήμα Χατζηβαρύτη

MIGMA PETNAT ROSE 2019 - ΚΤΗΜΑ ΧΑΤΖΗΒΑΡΥΤΗ

  Ελλάδα / Γουμένισσα
€20,50
17.50
€17,50
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΙΑΣΤΕΙΣ Στην πόρτα σου σε 1- 3 μέρες

Το μέλλον είναι εδώ και είναι εκρηκτικό!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;
Καλοκαιράκι, μετά τη θάλασσα, γυρνάς σπίτι και βρίσκεις έτοιμα γεμιστά, ανοίγεις και ένα Migma PetNat Rose του Κτήματος Χατζηβαρύτη και είσαι ξαφνικά ο πιο πλούσιος άνθρωπος του κόσμου! Τα ωραία κρασιά είναι αυτά που μιλάνε στην καρδιά μας και ξυπνάνε μνήμες και το Migma PetNat Rose κάνει ακριβώς αυτό!

Η Χλόη Χατζηβαρύτη σε συνεργασία με τον Σουηδό οινοποιό, Tobias Tullberg έχουν δημιουργήσει μια σειρά κρασιών ήπιας φυσικής οινοποίησης, με βάση τις τοπικές ποικιλίες. Η Χλόη γυρνώντας από τη Γαλλία είχε καταλήξει πως τα φυσικά, αφιλτράριστα κρασιά ήταν αυτά που ήθελε να πίνει οπότε αποφάσισε πως αυτά πρέπει να κάνει κιόλας. Το Migma PetNat Rose αποτελείται από το κλασικό χαρμάνι της Γουμένισσας, Ξινόμαυρο (30%) και Νεγκόσκα (70%). PetNat σημαίνει petillant naturel, το οποίο μεταφράζεται ως φυσικά αφρώδες. Το κρασί έχει ξεκινήσει να ζυμώνει (με γηγενείς ζύμες στην προκειμένη περίπτωση) και πριν ολοκληρωθεί η ζύμωση, εμφιαλώνεται. Έτσι, συνεχίζεται η ζύμωση στη φιάλη και το παραγόμενο διοξείδιο εγκλωβίζεται μέσα στο κρασί με τη μορφή φυσαλίδων. Το αποτέλεσμα έχει βαθύ ρόδινο χρώμα και εκρηκτικό ταπεραμέντο!

Το Migma PetNat Rose του Κτήματος Χατζηβαρύτη είναι η γεύση του καλοκαιριού!

ΧΡΩΜΑ

ΡΟΖΕ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΜΕΤΡΙΑ

ΣΩΜΑ

ΜΕΤΡΙΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΜΕΤΡΙΑ

Δοκιμή
Έχει βαθύ ροδί χρώμα και εντυπωσιακά αρώματα μαρμελάδας φράουλας, κερασιού, αποξηραμένου κράνου, γλυκό του κουταλιού ντοματάκι, καραμέλας και σμέουρου. Νότες από μαλλί της γριάς και τριαντάφυλλο συμπληρώνουν το ιδιαίτερο σύνολο. Απολαυστικό στόμα με μέτριο σώμα, διακριτική οξύτητα και απαλό αφρισμό. 
Τα τεχνικά
Χρώμα Ροζέ
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2019
Αλκοόλ 12%
Προέλευση Γουμένισσα
Ποικιλία Ξινόμαυρο, Νεγκόσκα
Αρώματα Μαρμελάδα φράουλα, κεράσι, αποξηραμένο κράνο, γλυκό του κουταλιού ντοματάκι, καραμέλα, σμέουρο, μαλλί της γριάς, τριαντάφυλλο.
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι -
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 9°C
Παλαίωση 3 χρόνια
Πώμα Crown Cap
Βιολογικό Όχι

MIGMA PETNAT ROSE 2019 - ΚΤΗΜΑ ΧΑΤΖΗΒΑΡΥΤΗ

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Συνδύασέ το με γεμιστά, λαδερά φαγητά της ελληνικής κουζίνας ή με γαρίδες τυλιγμένες σε προσούτο στο γκριλ.

Γαρίδες, σουβλάκι, τυλιγμένες με προσούτο σε μαρμελάδα πορτοκάλι

1/4 φλιτζανιού μαρμελάδα πορτοκάλι

1/4 φλιτζανιού λευκό ξηρό κρασί

4 κουταλάκια του γλυκού φρέσκο ​​χυμό λεμονιού

1 κουταλάκι του γλυκού ψιλοκομμένο ​​τζίντζερ

1 μεγάλη σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη

2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα

20 γαρίδες jumbo ή μεσαίου μεγέθους ξεφλουδισμένες (μπορείτε να αφήσετε την ουρά)

10 φέτες προσούτο κομμένες σε 2 φέτες κατά μήκος

2 κουταλιές της σούπας φυτικό λάδι

10 καλαμάκια για σουβλάκια βουτηγμένα σε νερό για 20 λεπτά

αλάτι

πιπέρι

 

Σε ένα μεσαίο μπολ, ανακατέυουμε τη μαρμελάδα, το λευκό κρασί, το χυμό λεμονιού, το τζίντζερ, το σκόρδο και τα κρεμμυδάκια. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι ανάλογα με τα γούστα μας.

Βουτάμε τις γαρίδες και τις γυρίζουμε για να καλυφθούν πλήρως με το μίγμα. Τις αφήνουμε για 20 λεπτά σε θερμοκρασία δωματίου. Μετά το πέρασμα των 20 λεπτών, στραγγίζουμε τις γαρίδες.

Τυλίγουμε κάθε μια από τις γαρίδες με μια φέτα προσίουτο, περίπου στη μέση. Περνάμε 2 γαρίδες σε κάθε καλαμάκι και φροντίζουμε νε τις καρφώσουμε έτσι ώστε να μην ξετυλιχτεί το προσούτο.

Προθερμαίνουμε το γκριλ σε μεσαία προς ψηλή θερμοκρασία. Αν τα κάνουμε στα κάρβουνα φροντίζουμε να έχουμε μέτρια φωτιά. Βουτάμε τα σουβλάκια στη μαρινάδα και τα ψήνουμε έως ότου το προσούτο γίνει τραγανό και οι γαρίδες αδιαφανείς και ελαφρά κόκκινες, περίπου 3 λεπτά από κάθε πλευρά.

 

Μυστικό

Μουλιάζουμε τα ξύλινα καλαμάκια για σουβλάκια σε νερό (κατά προτίμηση ζεστό) πριν τα βάλουμε στο φούρνο ή στα κάρβουνα για να μην καούν και μαυρίσουν κατά το ψήσιμο.

 

Συνδυασμός με κρασί

Θαλασσινά, προσούτο και μαρμελάδα πορτοκάλι συνδυάζονται με το έντονο κάπνισμα του ψησίματος στη σχάρα. Λευκά κρασιά μεγάλης έντασης με πέρασμα από βαρέλι, ελαφριά κόκκινα με μέτριες - τανίνες και δροσερά ροζέ με οξύτητα θα αποδώσουν καλύτερα τον γευστικό πλούτο αυτής της συνταγής.

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}

ΒΡΕΣ ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ
ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ!

ΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΟΥ