ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2019 & 2020
40k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.000.000 φιάλες
Εγγυημένη απόλαυση
Moscato D' Asti DOCG 2019 - Pietro Forno
Pietro Forno

MOSCATO D' ASTI DOCG 2019 - PIETRO FORNO

  Ιταλία / Piemonte
€9,20
7.90
€7,90
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ Στην πόρτα σου σε 1- 3 μέρες

Το εκρηκτικό Moscato d’ Asti που δε θα μπορείς να αποχωριστείς!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;
To Moscato d' Asti Pietro Forno είναι ένα εκρηκτικό Moscato d’ Asti, από την ιστορική οικογένεια Forno, που κρύβεται πίσω από το διάσημο οινοποιείο Tenuta Il Falchetto. H οικογένεια Forno ξεκίνησε να κάνει Moscato d’ Asti από το 1940 και ξέρει να το κάνει πολύ καλά!

Η Οικογένεια Forno έχει μακριά ιστορία στην περιοχή Santo Stefano Belbo, που μετρά αρκετούς αιώνες (από τον 17ο αιώνα). Όλα ξεκίνησαν το 1940, όταν ο Pietro Forno άρχισε να παράγει Moscato. Σήμερα, στο τιμόνι του οινοποιείου βρίσκεται η 4η γενιά της οικογένειας Forno. Τα μέλη της οικογένειας είναι οινολόγοι και αμπελουργοί και η αμέριστη προσοχή τους από το αμπέλι μέχρι το μπουκάλι αντικατοπτρίζεται στα κρασιά τους. Για το Moscato d' Asti Pietro Forno, ο τρύγος του Μοσχάτου γίνεται με το χέρι και έπειτα ακολουθεί ζύμωση σε κλειστή δεξαμενή, για να εγκλωβιστούν οι ντελικάτες φυσαλίδες μέσα στο κρασί. Στο τέλος, η ζύμωση σταματά αφήνοντας αρκετά υπολειμματικά σάκχαρα. Το αποτέλεσμα είναι αρωματικό, με ισορροπημένη γλύκα και κομψό αφρισμό!

Το Moscato d' Asti Pietro Forno είναι ένα από τα καλύτερα δείγματα του είδους, στην καλύτερη τιμή!

ΧΡΩΜΑ

ΛΕΥΚΟ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΕΝΤΟΝΗ

ΣΩΜΑ

ΕΛΑΦΡΥ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΕΛΑΦΡΙΑ

Δοκιμή
Έχει απαλό λεμονί χρώμα και διακριτικές φυσαλίδες. Έντονα αρώματα τριαντάφυλλου, γιασεμιού, αχλαδιού, σταφυλιού, ροδάκινου και πράσινου μήλου ξεπηδούν από το ποτήρι. Στο στόμα έχει ελαφρύ σώμα, διακριτική οξύτητα και ισορροπημένη γλύκα. Ώριμο βερίκοκο, μαρμελάδα λεμόνι, τριαντάφυλλο, άνθη πορτοκαλιάς, σταφύλι και αχλάδι γεμίζουν το στόμα σε κάθε γουλιά.
Τα τεχνικά
Χρώμα Λευκό
Τύπος Ημίξηρο, Ημιαφρώδες
Χρονιά 2019
Αλκοόλ 5,5%
Προέλευση Asti, Ιταλία
Ποικιλία Μοσχάτο
Αρώματα Τριαντάφυλλο, γιασεμί, αχλάδι, σταφύλι, ροδάκινο, πράσινο μήλο, ώριμο βερίκοκο, μαρμελάδα λεμόνι, άνθη πορτοκαλιάς.
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι -
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 7ºC
Παλαίωση 2 χρόνια
Πώμα Βιδωτό
Βιολογικό Όχι

MOSCATO D' ASTI DOCG 2019 - PIETRO FORNO

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Συνδύασέ το με φρουτοσαλάτες ή μόνο του σαν απεριτίφ.

Τσιζκέικ ψυγείου με λεμόνι και λευκή σοκολάτα

Για τη βάση
– 1 συσκευασία Τριμμένο Μπισκότο
– 90 γρ. βούτυρο


Για την κρέμα του τσιζκέικ
– 400 γρ. τυρί κρέμα
– 400 γρ. κρέμα γάλακτος
– 125 γρ.  Λευκή Κουβερτούρα
– 50 γρ. φρουί ζελέ λεμόνι


Για την κρέμα λεμονιού
– 150 ml φρέσκο χυμό
– 1 κουταλιά της σούπας ξύσμα λεμονιού
– 30 γρ. φρουί ζελέ λεμόνι
– 80 γρ. ζάχαρη
– 20 γρ. βούτυρο

 

Για την κρέμα λεμονιού:

Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι το χυμό και το ξύσμα του λεμονιού, προσθέτουμε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε καλά. Τοποθετούμε σε μέτρια φωτιά και μόλις πάρει βράση το μείγμα αποσύρουμε. Προσθέτουμε το Φρουί Ζελέ λεμόνι και ανακατεύουμε καλά μέχρι να διαλυθεί. Τέλος προσθέτουμε το βούτυρο και αφήνουμε την κρέμα να κρυώσει.

Για την γέμιση:

Ετοιμάζουμε την κρέμα του τσιζκέικ βάζοντας την κρέμα γάλακτος σε ένα κατσαρολάκι. Τη βάζουμε σε χαμηλή φωτιά να πάρει μια βράση. Αποσύρουμε την κρέμα από τη φωτιά και αμέσως προσθέτουμε το Φρουί Ζελέ και τη Λευκή Κουβερτούρα , ανακατεύοντας καλά μέχρι να λιώσει η σοκολάτα. Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει καλά. Τέλος προσθέτουμε το τυρί κρέμα και ανακατεύουμε με σύρμα μέχρι να ομογενοποιηθουν όλα τα υλικά και να έχουμε μια αφράτη κρέμα.

Για τη βάση: 

Ανακατεύουμε το τριμμένο μπισκότο με το βούτυρο και καλύπτουμε με αυτό τον πάτο μιας μέτριας ανοιγόμενης φόρμας.

Αφήνουμε λίγο να κρυώσει και να σταθεί σε θερμοκρασία δωματίου. Έπειτα προσθέτουμε την κρέμα και βάζουμε το τσιζκέικ στο ψυγείο για 30 λεπτά. Στο τέλος προσθέτουμε την κρέμα λεμονιού και αφήνουμε 2-3 ώρες στο ψυγείο να κρυώσει.

Σημειώσεις για τη συνταγή:
– Μπορούμε να προσθέσουμε στη βάση τριμμένα φυστίκια Αιγίνης
– Μπορούμε να αρωματίσουμε την κρέμα με μαστίχα ή βανίλια
– Αν τα λεμόνια είναι πολύ ξινά ίσως χρειαστεί μεγαλύτερη ποσότητα ζάχαρης

Εύα Μονόχαρη

Food Blogger

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}