ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Best Online Wine Shop 2019 & 2020
40k+ Happy Members
Free delivery
Free Returns
More than 1.000.000 bottles delivered
Satisfaction Guaranteed
5 + 1 Moschopolis 8 2018 - Οινοποιείο Μοσχόπολις
Οινοποιείο Μοσχόπολις

5 + 1 MOSCHOPOLIS 8 2018 - ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΜΟΣΧΟΠΟΛΙΣ

  Ελλάδα / Θεσσαλονίκη
€86,40
65.10
€65,10
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
6 Μποτίλιες
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ Στην πόρτα σου σε 1- 3 μέρες

Ένα ροζέ που τσακίζει κόκκαλα!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Το Moschopolis 8 είναι το κρασί για το οποίο εφευρέθηκε ο όρος “Badass Rose”. Μη σε ξεγελάει το ανοιχτό του χρώμα και η ντελικάτη, διάφανη φιάλη του, αυτό το ροζέ δεν είναι σαν κανένα άλλο. Και φέτος, όπως και κάθε άλλη χρονιά το αγαπήσαμε για την δομή, την ένταση και την πολυπλοκότητα του που το κάνουν να ξεχωρίζει από όλα τα άλλα ροζέ που κυκλοφορούν εκεί έξω!
Η οινοποίηση είναι ίδια καθώς συνταγή που πετυχαίνει δεν αλλάζει! Η 8μηνη παραμονή στο βαρέλι είναι υπεύθυνη για τον πολύπλοκο και τόσο διαφορετικό χαρακτήρα του. Τα βαρέλια που χρησιμοποιούνται είναι και καινούρια (30%) αλλά και παλιά (70%). To blend επίσης γνωστό και απαράλαχτο, με το Syrah και το Ξινόμαυρο να παίζουν σε ίση αναλογία. Και το συμπέρασμα γίνεται πλέον δεδομένο: ό,τι φέρει την υπογραφή της οικογένειας Γερμάνη δε μπορεί να είναι μην είναι κορυφαίο! Σπάνια ένα ροζέ κρασί μπορεί να προσφέρει τόσες συγκινήσεις και ακόμα πιο σπάνια μπορεί να σταθεί επάξια δίπλα σε τόσο πολλά, δύσκολα και πολύπλοκα, πιάτα όπως φιλέτο τόνου με caponata ή μια θαλασσινή καρμπονάρα με καπνιστό χέλι και pecorino.


Επίσης οι φιάλες παραμένουν λίγες οπότε ξέρεις τι πρέπει να κάνεις για να μην ξεμείνεις!

ΧΡΩΜΑ

ΡΟΖΕ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΜΕΤΡΙΑ

ΣΩΜΑ

ΓΕΜΑΤΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΜΕΤΡΙΑ

Δοκιμή

Μέτριο σομον χρώμα με πολύπλοκο χαρακτήρα που ισορροπεί τέλεια ανάμεσα σε αρώματα βαρελιού όπως βανίλια και καραμέλα γάλακτος, αλλά και ζουμερά, φρέσκα φρούτα όπως φράουλα, πετροκέρασο, ροδάκινο, ρόδι και ροζ γκρέιπφρουτ. Νύξεις τριαντάφυλλου και brioche συμπληρώνουν το απολαυστικό σύνολο. Εντυπωσιακό στόμα, με μέτριο προς γεμάτο σώμα, λιπαρή αίσθηση και τραγανή οξύτητα.

Τα τεχνικά
Χρώμα Ροζέ
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2018
Αλκοόλ 12,5%
Προέλευση Θεσσαλονίκη
Ποικιλία Syrah, Ξινόμαυρο
Αρώματα φράουλα, κεράσι, φραγκοστάφυλο, καραμέλα, βανίλια, ρόδι, φυτικότητα
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι 8 μήνες
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 10ºC
Παλαίωση 3 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

5 + 1 MOSCHOPOLIS 8 2018 - ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΜΟΣΧΟΠΟΛΙΣ

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Συνδύασέ το με πιάτα με ζυμαρικά με καπνιστό χέλι, λιπαρά ψάρια στα κάρβουνα ή με γεμιστές ντομάτες.

Ραβιόλι με πέστο λιαστής ντομάτας και κοτόπουλο

το πέστο λιαστής ντομάτας

  • 200 γρ. λιαστές ντομάτες
  • 100 γρ. Παρμεζάνα πικάντικη τριμμένη
  • 80 γρ. Κουκουνάρι
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 50 ml ελαιόλαδο

 

Ξεφλουδίζουμε το σκόρδο και κόβουμε το πράσινο μέρος. Προσθέτουμε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ και τα χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα.

 

Υλικά για το κοτόπουλο

  • 1 φιλέτο κοτόπουλο
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού θυμάρι
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού βασιλικός
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού δεντρολίβανο
  • 1/2 φλυτζάνι λάδι
  • 1/2 λεμόνι

 

Παρασκευή

Τεμαχίζουμε το φιλέτο σε λεπτές λωρίδες. Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικα. Μαρινάρουμε το κοτόπουλο στο μίγμα για τουλάχιστον μια ώρα.

Σε φούρνο προθερμασμένο στους 200°C ψηνουμε το κοτόπουλο για 5 λεπτά περίπου απο κάθε πλευρά έως ότου πάρει χρυσαφένιο χρώμα.

Βράζουμε τα ραβιόλι σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή.

Σερβίρουμε απλώνοντας το πέστο λιαστής ντομάτας πάνω τους και προσθέτοντας φέτες κοτόπουλου στην κορυφή.

 

Γαβριήλ Νικολαϊδης
Food Blogger

Συνδυασμός με κρασί

Το πέστο λιαστής ντομάτας φαντάζει ένα δύσκολο υλικό για να συνδυαστεί με κρασί. Η πολυπλοκότητα και η πικάντικη γεύση του όμως το κάνουν ιδανική παρέα για ένα ξινόμαυρο, ίσως όχι το πλέον παλαιωμένο, αλλά σίγουρα ένα με δομή και ένταση. Εναλλακτικά δοκιμάστε ένα ροζέ με ένταση και σπιρτάδα!

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}