ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2019, 2020, 2021 & 2022
50k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.500.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Mystik Rose 2021 - Aleris Wines
€15,00
€13,00
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ Στην πόρτα σου σε 1 - 3 μέρες

Το ροζέ κρασί που έψαχνες!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

To ξέρουμε πως το έψαχνες γιατί το έβλεπες στα καλύτερα εστιατόρια και δεν το έβρισκες σχεδόν πουθενά. Όλοι, μα όλοι, μας έλεγαν τα καλύτερα λόγια για το Mystik Rose Aleris Wines και όταν έφτασε η στιγμή να το δοκιμάσουμε, απλά συμφωνήσαμε και έτσι το συμπεριλάβαμε στη γκάμα μας και στο παρουσιάζουμε.

H ιστορία περιλαμβάνει έναν άνθρωπο που είχε πάθος με το κρασί παρόλο που ερχόταν από έναν τελείως άλλο κόσμο. Ο Σπύρος Βλάχος γυναικολόγος στο επάγγελμα αποφάσισε να αξιοποιήσει με τον καλύτερο κόσμο τα οικογενειακά αμπέλια στην ορεινή Κορινθία. Tα αμπέλια Syrah, Grenache και Αγιωργίτικου, ηλικίας 30 ετών, βρίσκονται σε υψόμετρο 800 μέτρων και δεν ποτίζονται εξ ου και οι πολύ χαμηλές στρεμματικές αποδόσεις. Ο τρύγος γίνεται με το χέρι και έπειτα από σύντομη εκχύλιση, το κρασί ζυμώνει σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Το αποτέλεσμα έχει φίνο χρώμα και ντελικάτο αρωματικό χαρακτήρα.

Δοκίμασε το Mystik Rose Aleris Wines τώρα!

ΧΡΩΜΑ

ΡΟΖΕ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΜΕΤΡΙΑ

ΣΩΜΑ

ΜΕΤΡΙΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΜΕΤΡΙΑ

Δοκιμή

Το Mystik Rose Aleris Wines έχει απαλό ροζέ χρώμα και κομψά αρώματα φράουλας, λεμονιού, κερασιού, ροδάκινου, λευκού τριαντάφυλλου και ζάχαρης άχνης.

Στο στόμα έχει μέτριο σώμα και μέτρια (+) οξύτητα. Ζουμερά κόκκινα φρούτα, ροδάκινα και εσπεριδοειδή συναντώνται σε ένα λουλουδάτο φόντο.

Τα τεχνικά
Χρώμα Ροζέ
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2021
Αλκοόλ 13%
Προέλευση Κορινθία, Ελλάδα
Ποικιλία Αγιωργίτικο, Grenache Rouge, Syrah
Αρώματα Φράουλα, λεμόνι, κεράσι, ροδάκινο, λευκό τριαντάφυλλο, ζάχαρη άχνη
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι -
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 8ºC
Παλαίωση 2 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

MYSTIK ROSE 2021 - ALERIS WINES

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Συνδύασέ το με σαλάτα caprese, γαρίδες σαγανάκι, αυγά καγιανά

Ντοματόπιτα με τυριά Νάξου

Για το φύλλο
400 γρ. αλεύρι
1 κουταλιά της σούπας ξύδι
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και για το λάδωμα των φύλλων
265 ml. νερό κόρν φλάουρ ή νισεστέ για το άνοιγμα
½ κ.γ. αλάτι

 

Για τη γέμιση
1500 γρ. τομάτες ώριμες
200 γρ. γραβιέρα Νάξου
100 γρ. αρσενικό Νάξου
250 γρ. φέτα
1 πιπεριά
2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι

Για το φύλλο:

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά για το φύλλο και έπειτα χωρίζουμε το ζυμάρι σε 4 ίσα μέρη και τα σκεπάζουμε με μεμβράνη.

Για τη γέμιση:
Χαράζουμε ελαφρά τις τομάτες στο κάτω μέρος δημιουργώντας ένα σταυρό και τις τοποθετούμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε από πάνω καυτό νερό, τις αφήνουμε για μερικά λεπτά και τις ξεφλουδίζουμε.

Αφού κόψουμε τις τομάτες σε κυβάκια, τις βάζουμε σε ένα σουρωτήρι όπου τις αλατίζουμε και τις αφήνουμε για περίπου 45’, για να βγάλουν τα υγρά τους.

Ανοίγουμε το κάθε φύλλο με πλάστη και χρησιμοποιόντας λίγο νισεστέ.
Στρώνουμε διαδοχικά 3 φύλλα μέσα σε ένα ταψί (34-36 εκ.), ραντίζοντας κάθε φύλλο με μπόλικο ελαιόλαδο γι να γίνει τραγανό.

Ψιλοκόβουμε την πιπεριά και τρίβουμε στον τρίφτη τη γραβιέρα και το αρσενικό. Ρίχνουμε σε ένα μπολ τις τομάτες, την πιπεριά, τα τριμμένα τυριά, τη ζάχαρη, το πιπέρι και τη ρίγανη και τα ανακατεύουμε απαλά.

Απλώνουμε το μίγμα πάνω στα φύλλα, προσθέτουμε τη θρυμματισμένη φέτα και απο πάνω καλύπτουμε με το άλλο φύλλο. Ραντίζουμε με ελαιόλαδο και χαράζουμε ελαφρά με μαχαιράκι την επιφάνεια.

Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο, στις αντιστάσεις (στο χαμηλότερο ράφι) στους 200°C, για περίπου 60’!

Σημειώσεις

– Προτιμήστε ώριμες αλλά σφιχτές ντομάτες.
- Στη γέμιση δεν χρειάζεται ούτε επιπλέον αλάτι ούτε ελαιόλαδο.
– Μπορείτε να προσθέσετε ποικιλία υλικών στην πίτα όπως ελιές, ξερά μυρωδικά (θυμάρι, θρούμπι ή μαντζουράνα) ή και λαχανικά όπως κρεμμύδια.
– Τα υγρά που θα βγάλουν οι ντομάτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μια ωραία ντοματόσουπα.

 

Εύα Μονόχαρη

Food Blogger

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}