ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2023
65k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.500.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Ροζέ 2018 - Οινοποιία Μαρκόγιαννη
Οινοποιία Μαρκόγιαννη

ΡΟΖΕ 2018 - ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΗ

  Ολυμπία
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΕΣ

Το Ροζέ Passepartout που όλοι έχουμε ανάγκη!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Έχεις δοκιμάσει ποτέ ροζέ κρασί που να περιέχει στη σύνθεσή του την εξαιρετικά σπάνια ποικιλία Κολλινιάτικο; Κατά πάσα πιθανότητα μάλλον όχι γι’ αυτό ήρθε η ώρα να σου παρουσιάσουμε το Ροζέ 2018 της Οινοποιίας Μαρκόγιαννη.

Το Οινοποιείο Μαρκόγιαννη βρίσκεται στη Σκιλλουντία Ολυμπίας στο Νομό Ηλείας και είναι μια οικογενειακή κληρονομιά που πέρασε από τον παππού στα εγγόνια. Τα τελευταία χρόνια έχει ταράξει τα νερά της οινικής σκηνής με τα εντυπωσιακά κρασιά του. Το ροζέ του δε γινόταν να διαφέρει αφού είναι ένα πολύ ιδιαίτερο χαρμάνι από Μαυρούδι, Merlot, Ροδίτη, Κολλινιάτικο, Μανδηλαριά και Ασπρούδες.

Όλες αυτές οι ποικιλίες συναντώνται στο βιολογικό αμπελοτόπι Κοβίτσα και κάθε μια δίνει και κάτι ώστε το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό αλλά παράλληλα κομψό και ισορροπημένο. 

ΧΡΩΜΑ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΣΩΜΑ

ΟΞΥΤΗΤΑ

Δοκιμή

Έχει μέτριο ροδί χρώμα και κομψά αρώματα μαρμελάδας φράουλας, κερασιού, φραμπουάζ, ροδιού, πορτοκαλιού και ξύσματος νεραντζιού. Έχει μέτριο σώμα και δροσιστική οξύτητα που ισορροπεί τέλεια με το σύνολο.

Τα τεχνικά
Χρώμα Ροζέ
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2018
Αλκοόλ 13%
Προέλευση Ολυμπία
Ποικιλία Μαυρούδι, Merlot, Ροδίτης, Κολλινιάτικο, Μανδηλαριά, Ασπρούδες
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι -
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 7ºC
Παλαίωση 2 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

ΡΟΖΕ 2018 - ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΗ

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Συνδυασέ το με γεμιστά, σαλάτα caprese ή ζυμαρικά με σάλτσα λαχανικών.

Γεμιστά κατσαρόλας με κους κους

Για τη γέμιση
 250 γρ. κους κους
 3 φρέσκα κρεμμυδάκια
 1 ξερό κρεμμύδι
 2 σκελίδες σκόρδο
 1 μικρό ματσάκι μαϊντανό
 2 κουταλιές της σούπας μαύρες σταφίδες
 2 κουταλιές της σούπας κουκουνάρι
 40 ml. ελαιόλαδο
 150 ml. τοματοχυμό
 Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
 Αλάτι

Επιπλέον χρειαζόμαστε
 4 σφιχτές ντομάτες
 4 κολοκύθια στρογγυλά
 4 πιπεριές πράσινες
 60 ml. ελαιόλαδο
 100 ml. τοματοχυμό
 Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
 Αλάτι

Κόβουμε και αφαιρούμε τα καπάκια από ταλαχανικά και αδειάζουμε το εσωτερικό τους.

Σε ένα μεγάλο μπωλ ψιλοκόβουμε την ψίχα από τις ντομάτες, το μαϊντανό, τα κρεμμύδια και τα σκόρδα. Προσθέτουμε τον τοματοχυμό, το κουκουνάρι, τις σταφίδες, αλάτι, πιπέρι και 40 ml. ελαιόλαδο, ανακατεύουμε και προσθέτουμε το κους κους και 50 ml. νερό.


Γεμίζουμε τα λαχανικά και τα τοποθετούμε σε μια πλατιά κατσαρόλα, το ένα δίπλα στο άλλο. Σ' ένα μπωλ ανακατεύουμε 60 ml. ελαιόλαδο, 100 ml. τοματοχυμό, 150 ml. νερό, αλάτι-πιπέρι και περιχύνουμε τα γεμιστά.


Τοποθετούμε την κατσαρόλα για 3-4 λεπτά σε μέτρια φωτιά και κατοπιν σιγοβράζουμε για περίπου 35 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά ή να μείνει το φαγητό με το λάδι του. Αφήνουμε να κρυώσουν καλά και σερβίρουμε, τρώγονται και κρύα

Σημειώσεις για τη συνταγή
– Μπορούμε να προσθέσουμε μέσα στην κατσαρόλα και μια-δυο πατάτες κομμένες σε χοντρά κομμάτια
– Μπορούμε αν θέλουμε να φτιάξουμε τα γεμιστά και στο φούρνο
– Το κουκουνάρι και τη σταφίδα μπορούμε να τα παραλείψουμε

 

Εύα Μονόχαρη

Food Blogger

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}