ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Best Online Wine Shop 2019 & 2020
40k+ Happy Members
Free delivery
Free Returns
More than 1.000.000 bottles delivered
Satisfaction Guaranteed
Ροζέ 2019 - Κτήμα Μπουγιούρη
Κτήμα Μπουγιούρη

ΡΟΖΕ 2019 - ΚΤΗΜΑ ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΗ

  Ελλάδα / Αττική
€6,60
5.60
€5,60
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ Στην πόρτα σου σε 1- 3 μέρες

Ένα ροζέ αξιώσεων με απίθανη σχέση ποιότητας/τιμής!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

To Ροζέ Μπουγιούρη 2019 είναι ένα ροζέ γεμάτο μπρίο και απολαυστικά φρουτένια στοιχεία που αρέσει σε όλους και πίνεται μετά μανίας. Επίσης, είναι το ροζέ κρασί που αγοράζεται αποκλειστικά και μόνο σε 6άδες! Γιατί έχει απίστευτη τιμή που, σχεδόν σε υποχρεώνει να μην ξεμείνεις ποτέ!

Το Cabernet Sauvignon καλλιεργείται στους πρόποδες του Κιθαιρώνα σε ιδανικές συνθήκες, με μπόλικη λιακάδα ώστε να ωριμάσει όπως πρέπει. Το Ροζέ 2019 του Κτήματος Μπουγιούρη που παράγεται από αυτό, ενθουσιάζει τόσο με τα αρώματα και τις γεύσεις του, όσο και με την τιμή του, που το κάνει πραγματικά ασυναγώνιστο! Φέτος έρχεται ελαφρώς αλλαγμένο και ακόμα καλύτερο, σε φιάλη Βουργουνδίας και με ντελικάτο σομόν χρώμα.

Τώρα ξέρεις, από 6 και πάνω στο καλάθι!

ΧΡΩΜΑ

ΡΟΖΕ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΜΕΤΡΙΑ

ΣΩΜΑ

ΜΕΤΡΙΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΜΕΤΡΙΑ

Δοκιμή

Έχει μέτριο σομόν χρώμα με πορτοκαλί ανταύγειες. Φρέσκα αρώματα ώριμης φράουλας, πετροκέρασου, ροδάκινου και κερασιού, με νύξεις πορτοκαλιού και καραμέλας γάλακτος. Μέτριο σώμα και ισορροπημένη οξύτητα που χαρίζει φρεσκάδα!

Τα τεχνικά
Χρώμα Ροζέ
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2019
Αλκοόλ 13%
Προέλευση Αττική
Ποικιλία Cabernet Sauvignon
Αρώματα φράουλα, κεράσι, τριαντάφυλλο
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι -
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 8°C
Παλαίωση 3 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

ΡΟΖΕ 2019 - ΚΤΗΜΑ ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΗ

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Συνδυάστε το με ζυμαρικά με κόκκινες σάλτσες, ντομάτες γεμιστές και άλλα λαδερά πιάτα της ελληνικής κουζίνας. Εναλλακτικά απολαύστε το μόνο του σαν απεριτίφ.

Pizza με prosciutto και ρόκα

  • 1/2 φλιτζάνι σάλτσα ντομάτας
  • 1 κουταλάκι του γλυκού τριμμένο κόκκινο πιπέρι
  • 1/4 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 1 μπάλα ζύμη πίτσας, ανοιγμένη για μια πίτσα
  • 3/4 φλιτζάνι μοτσαρέλα, τριμμένη
  • 4 φέτες prosciutto, κομμένες στα τέσσερα
  • 1/4 φλιτζάνι μανιτάρια κομμένα σε φέτες
  • 1/2 μικρό κόκκινο κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες λεπτές
  • 1-2 κουταλιές της σούπας τυρί παρμεζάνα, τριμμένο
  • 1 φλιτζάνι ρόκα

 

Προθερμάνετε το φούρνο στους 200oC.

Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε τη σάλτσα ντομάτας, τη ρίγανη και το κόκκινο πιπέρι. Απλώστε το μείγμα πάνω από την ανοιγμένη ζύμη πίτσας. Καλύψτε με τη μισή τριμμένη μοτσαρέλα.

Απλώνουμε  ομοιόμορφα το prosciutto, τα μανιτάρια και το κρεμμύδι και πασπαλίζουμε με την υπόλοιπη μοτσαρέλα.

Αλείφουμε την κρούστα ζύμης περιμετρικά με ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με την τριμμένη παρμεζάνα.

Τοποθετήστε την πίτσα σε χαρτί ψησίματος και ψήστε μέχρι το τυρί να πάρει χρυσό χρώμα, περίπου 10 έως 12 λεπτά.

Ενώ η πίτσα είναι στον φούρνο, βάλτε τη ρόκα, 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και λίγο αλάτι σε ένα μικρό μπολ και ανακατέψτε τα.

Αφαιρέστε την πίτσα από το φούρνο. Αφήστε την να κρυώσει για 5 λεπτά και στη συνέχεια απλώστε το μίγμα της ρόκας. Κόβουμε την πίτσα και τη σερβίρουμε ζεστή ή σε θερμοκρασία δωματίου.

 

Συνδυασμός με κρασί

Ο συνδυασμός prosciutto, σάλτσας ντομάτας και ρόκας οδηγεί στην επιλογή ενός ξηρού ροζέ κρασιού με σχετική οξύτητα και ένταση ή ενός κόκκινου με φρουτώδη χαρακτηριστικά και μαλακές τανίνες.

Δες τις προτάσεις του mySommelier πιο κάτω!

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}