ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2023
65k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.500.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Studio By Miraval 2023 - Chateau Miraval
Chateau Miraval

STUDIO BY MIRAVAL 2023 - CHATEAU MIRAVAL

  Γαλλία / Provence
€22,60
€19,70
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ Στην πόρτα σου σε 1 - 3 μέρες

Το μικρό αδερφάκι του Chateau Miraval, έχει κληρονομήσει την ίδια απαράμιλλη κομψότητα!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

To Studio by Miraval είναι το μικρό αδερφάκι του Chateau Miraval, το οποίο έχει φυσικά κληρονομήσει την απαράμιλλη κομψότητα του Chateau! Με minimal και εντυπωσιακή φιάλη, απόλυτα ταιριαστή με το περιεχόμενο της, το Studio by Miraval υπόσχεται να δροσίσει τα καλοκαιρινά μεσημέρια σου και να δώσει χρώμα στα βράδια σου!

Τα κρασιά της Προβηγκίας δεν τα χαρακτηρίζει μόνο το απαλό κρεμμυδί χρώμα τους αλλά και η εντυπωσιακή συμπύκνωση φρούτου σε συνδυασμό με ένα mineral background. To μαγευτικό χωριό Correns, με την τεράστια ιστορία στο γαλλικό κρασί, κέντρισε το ενδιαφέρον των γνωστών jet setter, Angelina Jolie και Brad Pitt. Έτσι, αποφάσισαν και αγόρασαν ένα οινοποιείο εκεί, το Chateau Miraval. Υπεύθυνη για την οινοποίηση των κρασιών, δεν είναι άλλη από την πασίγνωστη και πολύπειρη οικογένεια Perrin (Chateau De Beaucastel).

Το χαρμάνι για το Studio by Miraval αποτελείται από Cinsault, Grenache Rouge, Rolle και Tibouren. To Cinsault και το Tibouren ζυμώνουν σε ανοξείδωτες δεξαμενές ενώ τα Grenache και το Rolle ζυμώνουν σε τσιμεντένια «αυγά». Στις ωοειδείς δεξαμενές δημιουργείται μια φυσική κίνηση, που μοιάζει με αυτή του batonnage (ανάδευση με τις οινολάσπες). Το αποτέλεσμα είναι κρυστάλλινο και λιπαρό, με εντυπωσιακή καθαρότητα φρούτου.

Το Studio by Miraval πήρε το όνομα του από το στούντιο ηχογραφήσεων που υπάρχει μέσα στο οινοποιείο. H μουσική από το πιάνο του περίφημου Jacques Loussier ακούγεται ακόμα…

ΧΡΩΜΑ

ΡΟΖΕ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΜΕΤΡΙΑ

ΣΩΜΑ

ΜΕΤΡΙΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΕΝΤΟΝΗ

Δοκιμή

Έχει απαλό σομόν χρώμα και εντυπωσιακά αρώματα φράουλας, πετροκέρασου, σμέουρου, κόκκινου φραγκοστάφυλου, ξύσματος πορτοκαλιού και γκρέιπφρουτ.

Νόστιμο και ζουμερό στόμα, με άφθονα κόκκινα φρούτα, πλαισιωμένα από νότες ζύμης και κρέμας. Έχει μέτριο σώμα και δροσιστική οξύτητα.

Τα τεχνικά
Χρώμα Ροζέ
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2023
Αλκοόλ 13%
Προέλευση Προβηγκία, Γαλλία
Ποικιλία Cinsault, Grenache Rouge, Rolle, Tibouren
Αρώματα Φράουλα, πετροκέρασο, σμέουρο, κόκκινο φραγκοστάφυλο, ξύσμα πορτοκαλιού, γκρέιπφρουτ.
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι -
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 7°C
Παλαίωση 3 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

STUDIO BY MIRAVAL 2023 - CHATEAU MIRAVAL

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Συνδύασέ το με sushi, δροσερές σαλάτες και πιάτα με οστρακοειδή.

Σαλάτα ρόκα με καπνιστό σολομό, αβοκάντο και καβουρδισμένο αμύγδαλο

 

  • 300 γραμ. ρόκα όσο πιο φρέσκια γίνεται
  • 200 γραμ. κσπνιστός σολομός
  • 50 γραμ. αμύχδαλα καβουρδισμένα
  • ένα αβοκάντο χοντροκομμένο καρέ
  • λίγο άνηθο
  • λίγο μάραθο
  • 50 γραμ. λάδι
  • 2 λεμόνια
  • λίγο χυμό πορτοκάλι
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • τρία είδη χοντροκομμένου πιπεριού : πράσινο, κόκκινο, μαύρο

 

    • Κόβουμε σε λωρίδες τον σολομό. Μαρινάρουμε για 3 ώρες στο ψυγείο, σε ένα μπολ με το χυμό ενός λεμονιού, τον ψιλοκομμένο άνηθο και το μάραθο, το  χοντροκομμένο πιπέρι και λίγο λάδι. Ανακατεύουμε με το χέρι για να αναμειχθούν τα υλικά.
    • Ψιλοκόβουμε το καβουρδισμένο αμύγδαλο.
    • Βάζουμε στο γουδί τους κόκκους από τα πιπέρια και τους σπάμε ελαφρά για να βγει το άρωμά τους.
    • Σε μια μεγάλη σαλατιέρα κόβουμε με τα χέρια σε μεγάλα κομμάτια τη ρόκα, προσθέτουμε το χοντροκομμένο αβοκάντο, ρίχνουμε επάνω τις λωρίδες του σολομού και πασπαλίζουμε με πιπέρι και το καβουρδισμένο αμύγδαλο.
    • Κατά το σερβίρισμα ραντίζουμε με ένα ντρέσιγκ από : λεμόνι, αλάτι, λίγο χυμό πορτοκάλι, ελάχιστο λάδι τα οποία έχουμε προηγουμένως χτυπήσει καλά.

 

Συνδυασμός με κρασί
Συνδυάστε τη με ένα λευκό κρασί με οξύτητα και πολυπλοκότητα ή για τους λάτρεις των πιο πλούσιων κρασιών ένα με ωρίμαση σε βαρέλι.

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}