ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Best Online Wine Shop 2019 & 2020
40k+ Happy Members
Free delivery
Free Returns
More than 1.000.000 bottles delivered
Satisfaction Guaranteed
Les Trois Freres 2019 - Domaine des Aspras
Domaine des Aspras

LES TROIS FRERES 2019 - DOMAINE DES ASPRAS

  Γαλλία / Provence
€18,70
16.00
€16,00
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΙΑΣΤΕΙΣ Στην πόρτα σου σε 1- 3 μέρες

Μια Μεγάλη Προβηγκία από το 1ο βιολογικό χωριό της Γαλλίας!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;
Ψάχνεις την καλύτερη Προβηγκία; Μην ψάχνεις άλλο, σου παρουσιάζουμε το Les Trois Freres από το Domaine des Aspras! Και γιατί είναι η καλύτερη; Γιατί στην υπερ-τεράστια έκθεση Vinexpo του Παρισίου, ήταν ανάμεσα στα 50 καλύτερα κρασιά της έκθεσης, όπως τα ξεχώρισαν βραβευμένοι και καταξιωμένοι sommelier από όλο τον κόσμο!

Το Domaine des Aspras είναι ένα οικογενειακό οινοποιείο στο Correns της Προβηγκίας. Ο Michael Latz είναι στο τιμόνι του οινοποιείου μαζι με τους 3 γιούς του, οι οποίοι σταδιακά θα αναλάβουν να συνεχίσουν το έργο του παππού και του πατέρα τους. Η οικογένεια έχει αμπέλια σε διαφορετικά σημεία με πολύ διαφορετικά εδάφη και αυτό συντελεί στην αλχημεία του κρασιού όπως λέει κι ο Michael. Το 1995 ο Michael εξελέγη δήμαρχος του Correns και ώθησε τους καλλιεργητές και αμπελουργούς της περιοχής να στραφούν στην βιολογική καλλιέργεια, κάνοντας το Correns το πρώτο βιολογικό χωριό όχι μόνο της Προβηγκίας αλλά και της Γαλλίας ολόκληρης! Το Correns είναι τόσο διάσημο για τα ποιοτικά κρασιά του που το 2008 τράβηξε το ενδιαφέρον του Brad Pitt και της Angelina Jolie και ίδρυσαν εκεί το Chateau Miraval.
To Les Trois Freres είναι αφιερωμένο στους 3 γιούς του Michael και αποτελείται από Grenache, Cinsault και Rolle. Ο συνδυασμός 3 διαφορετικών εδαφών, χαρακτηριστικό του Correns, δίνει στο κρασί το ιδιαίτερο στυλ του που συνδυάζει ορυκτότητα και φρέσκο κόκκινο φρούτο. Το κρασί ωριμάζει με τις φίνες οινολάσπες του για αρκετές εβδομάδες για να αποκτήσει την χαρακτηριστική κρεμώδη υφή των ροζέ της Προβηγκίας.

Το Les Trois Freres από το Domaine des Aspras είναι το απόλυτο ροζέ κρασί του καλοκαιριού αλλά και όλων των εποχών.

ΧΡΩΜΑ

ΡΟΖΕ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΜΕΤΡΙΑ

ΣΩΜΑ

ΜΕΤΡΙΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΕΝΤΟΝΗ

Δοκιμή
Έχει απαλό σομόν χρώμα και ντελικάτα αρώματα φράουλας, πετροκέρασου, φραμπουάζ, ζουμερού ροδάκινου, κρέμας, ζύμης, μέντας και λευκών λουλουδιών. Νόστιμο στόμα, με μέτριο σώμα, κρεμώδη υφή και τραγανή οξύτητα.
Τα τεχνικά
Χρώμα Ροζέ
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2019
Αλκοόλ 13,5%
Προέλευση Προβηγκία, Γαλλία
Ποικιλία Cinsault, Grenache Rouge, Rolle
Αρώματα Φράουλα, πετροκέρασο, φραμπουάζ, ζουμερό ροδάκινο, κρέμα, ζύμη, μέντα, λευκά λουλούδια.
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι -
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 8℃
Παλαίωση 2 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Ναι

LES TROIS FRERES 2019 - DOMAINE DES ASPRAS

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Συνδυασέ το με οστρακοειδή, ριζότο θαλασσινών ή δροσερές σαλάτες με φρούτα.

Ανοιξιάτικη Σαλάτα με Κοτόπουλο, Φράουλα και Μανούρι

 

  • 1 σαλάτα baby leaves
  • 100 gr. ψημένο φιλέτο κοτόπουλο 
  • 3 φέτες προσούτο
  • 100 gr. μανούρι
  • 4 φράουλες
  • Φυστίκια

Για το dressing

  • 1 φράουλα
  • 2 κουταλιές της σούπας λευκό μπαλσάμικο 
  • 1 κουταλιά της σούπας μέλι
  • 3 κουταλιές της σούπας παρθένο ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά της σούπας νερό
  • Εστραγκόν, προαιρετικά

 

Πολτοποιούμε όλα τα υλικά του dressing σε ένα μπλέντερ.

Πλένουμε καλά τα φύλλα της σαλάτας και τα ρίχνουμε σε μια σαλατιέρα. Τα ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο, περιχύνουμε με 1 κουταλιά της σούπας από το dressing και ανακατεύουμε απαλά με τα χέρια μας ή 2 κουτάλια.

Μεταφέρουμε την  σαλάτα σε μια ρηχή και πλατιά σαλατιέρα, προσθέτουμε το μανούρι θρυμματισμένο, τις φέτες προσούτο κομμένες σε μεσαίου μεγέθους κομμάτια και το κοτόπουλο σε μικρές, λεπτές φέτες. Προσθέτουμε τις φράουλες κομμένες στα 4, το φυστίκι χοντροτριμμένο και περιχύνουμε με το dressing.

 

Εύα Μονοχάρη
Food blogger

Συνδυασμός με κρασί

Πρασινάδες και φρούτα σε συνδυασμό με προσούτο, μανούρι και ελαφρώς γλυκό dressing. Ροζέ αρωματικά και φρουτώδη με ελάχιστη γλυκύτητα και φρέσκα λευκά με αρωματική πολυπλοκότητα και μέτρια οξύτητα στο στόμα είναι ο ιδανικός συνδυασμός.

Δες τις προτάσεις του mySommelier πιο κάτω!

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}