ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2023
65k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.500.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Volparessa Prosecco DOC Extra Dry - Anselmi
Anselmi

VOLPARESSA PROSECCO DOC EXTRA DRY - ANSELMI

  Ιταλία / Friuli - Venezia Giulia
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΕΣ

Τι καλύτερο για να ξεκινήσεις ένα Party;

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Το Anselmi Volparessa Prosecco DOC Extra Dry είναι ο ιδανικός τρόπος για να ξεκινήσεις ένα πάρτυ ή ένα δείπνο! Με απολαυστικό φρουτώδη χαρακτήρα και με τη σφραγίδα των Giuseppe & Luigi Anselmi, που είναι από τους πιο αγαπημένους παραγωγούς Prosecco στην Ιταλία, μπορείς να είσαι σίγουρος πως μιλάμε για ένα κρασί εξαιρετικής ποιότητας!
 
Οι Giuseppe & Luigi Anselmi, είναι η δεύτερη γενιά του οινοποιείου που ίδρυσε ο πατέρας τους το 1928, στο Friuli. Πλέον έχουν 250 εκτάρια στην περιοχή και έχουν επενδύσει πολύ στην παραγωγή του Prosecco. Μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και υπερσύγχρονος εξοπλισμός διασφαλίζουν την καλύτερη ποιότητα Prosecco. Η βάση για το Volparessa Prosecco DOC Extra Dry είναι 100% Glera από την ζώνη DOC. Το κρασί ζυμώνει σε αυστηρά ελεγχόμενες θερμοκρασίες καθώς αυτό είναι πολύ σημαντικό για τη διατήρηση του φρούτου και των ντελικάτων αρωμάτων του. Οι κομψές φυσαλίδες και η υποψία γλύκας το καθιστούν μοναδικό απεριτίφ.

Καλή παρέα, μουσική και Anselmi Volparessa Prosecco DOC Extra Dry. Δε θες κάτι άλλο!

ΧΡΩΜΑ

ΛΕΥΚΟ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΕΛΑΦΡΙΑ

ΣΩΜΑ

ΕΛΑΦΡΥ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΜΕΤΡΙΑ

Δοκιμή

Το Anselmi Volparessa Prosecco DOC Extra Dry έχει απαλό λεμονί χρώμα και διακριτικά αρώματα lime, περγαμόντου, σταφυλιού, ροδάκινου, αχλαδιού και πράσινου μήλου.

Στο στόμα έχει ελαφρύ σώμα, ισορροπημένη οξύτητα και διακριτικές φυσαλίδες. Απολαυστικά αρώματα φρέσκων φρούτων όπως αχλάδι, μήλο, σταφύλι, ροδάκινο και λεμόνι γεμίζουν το στόμα.

Τα τεχνικά
Χρώμα Λευκό
Τύπος Αφρώδες
Χρονιά NV
Αλκοόλ 11,5%
Προέλευση Friuli-Venezia Giulia, Ιταλία
Ποικιλία Glera
Αρώματα Lime, περγαμόντο, σταφύλι, ροδάκινο, αχλάδι, πράσινο μήλο.
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι -
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 6 °C
Παλαίωση 2 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

VOLPARESSA PROSECCO DOC EXTRA DRY - ANSELMI

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Συνδύασέ το με πράσινη σαλάτα με σταφύλι και κατσικίσιο τυρί, μια πικάντικη pizza μαργαρίτα και sushi.

Σαλάτα με Κους Κους, Φράουλες και Κατσικίσιο Τυρί

Για τη σαλάτα

  • 100 γρ. κατσικίσιο τυρί
  • 150 γρ.ταμπουλέ με δυόσμο και λεμόνι
  • 3-4 φράουλες
  • 50 γρ. σπανάκι baby
  • 2 φρέσκα κρεμμύδια
  • 2 κουταλιές της σούπας αμύγδαλο φιλέ
  • 1 κουταλιά της σούπας κουκουνάρι
  • ¼ από ένα ματσάκι κόλιανδρο
  • 5-6 φύλλα δυόσμο

 

Για το ντρέσινγκ

  • 3 φράουλες
  • 2 κουταλιές της σούπας λευκό μπαλσάμικο ή ξύδι μήλου
  • 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 2 κουταλιές της σούπας νερό
  • 1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη καστανή
  • Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
  • Αλάτι

 

:

Στον επεξεργαστή τροφίμων (multi) πολτοποιούμε όλα τα υλικά για το ντρέσινγκ.
Ετοιμάζουμε το ταμπουλέ με δυόσμο και λεμόνι σύμφωνα με τις οδηγίες σε ευρύχωρο μπωλ.

Καβουρδίζουμε το κουκουνάρι και το αμύγδαλο και τα προσθέτουμε τη μισή ποσότητα στο ταμπουλέ.

Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια, το δυόσμο και τον κόλιανδρο, τα προσθέτουμε στο ταμπουλέ
μαζί τη μισή ποσότητα από το ντρέσινγκ που ετοιμάσαμε και ανακατεύουμε.
Αν έχουμε χρόνο αφήνουμε τη σαλάτα να «μαριναριστεί» εντός ή εκτός ψυγείου.

Μεταφέρουμε τη σαλάτα σε πιατέλα σερβιρίσματος και προσθέτουμε τα φύλλα από το σπανάκι, τους ξηρούς καρπούς, τις φράουλες και το κατσικίσιο τυρί, ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και σερβίρουμε.

 

Εύα Μονοχάρη
Food blogger

Συνδυασμός με κρασί

Σπανάκι, φράουλα και κόλιανδρο δίνουν τον τόνο. Το κρασί μας πρέπει να έχει φυτικά και βοτανικά στοιχεία για να δέσει καλά, ενώ η φράουλα θέλει κάτι αντίστοιχα φρουτώδες. Το κατσικίσιο τυρί ζητάει λευκό κρασί με ισορροπημένη οξύτητα και λεπτεπίλεπτο χαρακτήρα. Δοκίμασε Sauvignon Blanc, blends Μαλαγουζιάς με πιο πράσινο χαρακτήρα αλλά και ένα φρέσκο Chardonnay.

Δες τις προτάσεις του mySommelier παρακάτω.

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}