Ο καταξιωμένος οινολόγος Αντρέας Ντουράκης επέλεξε τους λόφους του χωριού Αλίκαμπος, που βρίσκεται 40χλμ έξω από τα Χανιά, για να ιδρύσει το Οινοποιείο Ντουράκη, το 1988. Εκεί με απόλυτο σεβασμό προς τη φύση και ανησυχία για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει η μη προσεκτική μεταχείριση της γης, αποφάσισε να καλλιεργήσει τα αμπέλια του με απόλυτα βιολογικό και φυσικό τρόπο. Μάλιστα αντί για χημικά λιπάσματα, χρησιμοποίησε τα μέρη του σταφυλιού που μένουν από την παραγωγική διαδικασία (κοτσάνια, κουκούτσια), για να παρασκευάσει ένα λίπασμα natura που επιστρέφει πάλι πίσω στη γη, δημιουργώντας έναν απόλυτα φυσικό κύκλο ζωής των ποικιλιών.
Το Zelos ροζέ εκφράζει το πάθος του να φτιάξει κρασιά μεγάλων διακρίσεων, ενώ ο συνδυασμός των γνώσεων και της εμπειρίας του σε ελληνικά και ξένα οινοποιεία του το έκανε ακόμα πιο εύκολο. Το 80% Grenache Rouge λάτρεψε την κρητική γη και έδωσε πολύ τσαχπίνικα αρώματα και τρομερή φινέτσα, ενώ το 20% Syrah διέγειρε τις γεύσεις και του έδωσε τη δύναμη που έπρεπε.
Ένα πικάντικο κομψό ρόζε κρασί που μπορεί να σταθεί γαστρονομικά σαν ένας φτερωτός θεός!