ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 5 Έτη
70k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.800.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Κτήμα Θεόπετρα Ροζέ 2012
Κτήμα Θεόπετρα

ΚΤΗΜΑ ΘΕΟΠΕΤΡΑ ΡΟΖΕ 2012

  Μετέωρα
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΕΣ

Με μια πολύ υψηλή διάκριση, αυτό το ροζέ θα σας ενθουσιάσει!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Για το Κτήμα Θεόπετρα και την Οικογένεια Τσιλιλή, μας έχει δοθεί η ευκαιρία να μιλήσουμε αρκετές φορές, και αυτό γιατί δεν παύουν να μας εκπλήσσουν με τα ιδιαίτερα, ποιοτικά κρασιά τους.

Θεόπετρα Ροζέ 2012

Από τις ποικιλίες Λημνιώνα και Syrah, αυτό το εξαιρετικό ροζέ κρασί κάνει αίσθηση όπου εμφανιστεί! Τα βραβεία δεν σταματάνε να έρχονται με σημαντικότερο το Μεγάλο Χρυσό στο Διεθνή Διαγωνισμό Concours Mondial de Bruxelles και την ανάδειξή του ως πρώτο ροζέ ανάμεσα σε όλα τα οποία διαγωνίστηκαν.

ΧΡΩΜΑ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΣΩΜΑ

ΟΞΥΤΗΤΑ

Δοκιμή

Εντυπωσιακό ροδί χρώμα στο ποτήρι.

Στη μύτη, κερδίζει από την πρώτη στιγμή με τα πλούσια αρώματα ώριμων κόκκινων φρούτων, κερασιού, βατόμουρου και μαρμελάδας φράουλας. Καραμέλα βουτύρου και βανίλια συμμετέχουν ενεργά στο εκρηκτικό αρωματικό σύνολο.

Στο στόμα, καλού όγκου σώμα με την αισθητή οξύτητα να ισορροπεί αρμονικά με την ελαφριά αρχική γλυκύτητα. Τα αρώματα στόματος παραπέμπουν σε φράουλα και κεράσι, ενώ στο τελείωμα, η μακριά του επίγευση αφήνει αίσθηση μαρμελάδας φράουλας στο στόμα.

Βαθμολογία botilia.gr: 89 / 100

Τα τεχνικά
Χρώμα ροζέ
Τύπος ξηρό
Χρονιά 2012
Αλκοόλ
Προέλευση Μετέωρα
Ποικιλία Λημνιώνα - Syrah
Αρώματα κεράσι, βατόμουρο, μαρμελάδα φράουλα, καραμέλα βουτύρου, βανίλια
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι -
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 10°C
Παλαίωση 3 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

ΚΤΗΜΑ ΘΕΟΠΕΤΡΑ ΡΟΖΕ 2012

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Μόνο του ως απεριτίφ, με θαλασσινά, λιπαρά ψάρια, γεμιστά και ζυμαρικά με κόκκινες ή ροζέ σάλτσες

Παπαρδέλες με σαφράν και φρέσκο κρεμυδάκι

αλάτι
1 κουταλιά της σούπας ανάλατο βούτυρο
1/2 μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
3-4 τοματίνια

λίγο σαφράν
2/3 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1/4 κουταλάκι του γλυκού φρέσκο ​​χυμό λεμονιού
1/4 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
300 γραμμάρια αποξηραμένα ζυμαρικά παπαρδέλας
2 κουταλιές της σούπας τριμμένο τυρί παρμεζάνα, και αρκετό για το σερβίρισμα

2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμύδι
1/2 κουταλάκι του γλυκού ξύσμα λεμονιού

Βάλτε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό έως ότου βράσει. Εν τω μεταξύ, λιώνετε το βούτυρο σε μια μεσαίου μεγέθους κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε το κψιλοκομμένο ρεμμύδι και το σαφράν και αφήστε τα να βράσουν, ανακατεύοντας συχνά, μέχρι να μαλακώσουν, για περίπου 2 λεπτά. Προσθέστε την κρέμα γάλακτος, 1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι και πιπέρι (αναλόγως πόσο πικάντικο το θέλετε) και τα τοματίνια αφού πρώτα τα έχετε ψιλοκόψει. Αυξήστε τη θερμοκρασία σε μέτρια προς υψηλή και σιγοβράστε μέχρι να πήξει ελαφρά, για περίπου 2 λεπτά. Προσθέστε το χυμό λεμονιού και τη βανίλια και ανακατέψτε καλά.

Προσθέστε τις παπαρδέλες στο νερό που βράζει και μαγειρέψτε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και ανάλογα με το πόσο al dente θέλετε τα ζυμαρικά σας. Αφαιρέστε 1/4 φλιτζάνι νερό από αυτό στο οποίο βράζουν τα ζυμαρικά. Στραγγίστε τις παπαρδέλες και μεταφέρετέ τις στο τηγάνι με τη σάλτσα. Προσθέστε το νερό που αφαιρέσατε στο προηγούμενο βήμα, την παρμεζάνα και τη μισή ποσότητα φρέσκου κρεμυδιού. Σερβίρετε με το ξύσμα λεμονιού, το υπόλοιπο φρέσκο κρεμυδάκι και όση επιπλέον παρμεζάνα επιθυμείτε.

Συνοδέψτε τα με ένα Chardonnay ή ένα ροζέ κρασί.

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}