Το Botilia.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση τους και την Πολιτική Cookies. Κλείσιμο

ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι
Λήξη Καλαθιού:

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΕΙΟ.
ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΕΒΑΖΕΣ ΜΕΡΙΚΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΚΡΑΣΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ;

5 + 1  Pixie 2017 - Αμπελώνες Μάρκου
89
€48,60
38.50
€38,50

Διαθέσιμο μόνο για μέλη του botilia.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ή ΕΙΣΟΔΟΣ

Το μεγαλύτερο hit του καλοκαιριού

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Θα ξε-pixies

Pixie!!!

Οποιαδήποτε ομοιότης με όρους όπως «Θα πήξεις» κλπ απέχει άπειρα από την πραγματικότητα. Το ακριβώς αντίθετο μάλιστα.

Ανάλαφρο, υπέροχο, ολόφρεσκο, το Pixie ήρθε για να γίνει το κρασί όλων, μα όλων των καλοκαιρινών σου μεσημεριών στην παραλία /ηλιοβασιλεμάτων / βραδιών στο μπαλκόνι με φίλους. Το Pixie 2017 των Αμπελώνων Μάρκου, του ιστορικού οινοποιείου των Μεσογείων, έχει όλα τα συστατικά του καλοκαιριού. Φρουτένιο; Δροσιστικό; Νόστιμο; Από το ροδαλό χρώμα του, μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια στην ετικέτα,  έχει φτιαχτεί για να προσφέρει απόλαυση και ξενοιασιά.

Αγιωργίτικο και Μοσχάτο συνδυάζονται σε ένα χαρμάνι όλο φρεσκάδα που φωνάζει καλοκαίρι. Το Pixie 2017 είναι η απάντηση στο Pixie-μο του Χειμώνα. Και τώρα ήρθε η ώρα να ξεδώσεις.

ΧΡΩΜΑ

ΡΟΖΕ

ΑΡΩΜΑ

ΠΟΛΥ ΦΡΟΥΤΩΔΕΣ

ΣΩΜΑ

ΜΕΤΡΙΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΕΛΑΦΡΙΑ

Δοκιμή

Ροδαλό, σχεδόν κουφετί χρώμα στο ποτήρι.

Καλοκαιρινή, ανάλαφρη μύτη με τα γλυκά κόκκινα φρούτα να μην αφήνουν περιθώρια αντίδρασης. Κεράσι, φράουλα και βατόμουρο συνδυάζονται με λουκούμι τριαντάφυλλο κάνοντάς σε να ανυπομονείς να το φέρεις στο στόμα.

Ανάλαφρο και στο στόμα, με ημίξηρη αίσθηση και χαμηλή οξύτητα. Το κεράσι και η φράουλα κάνουν πάρτυ, συνοδευόμενα από καραμέλα και τριαντάφυλλο. Η μακράς διάρκειας επίγευση αφήνει δροσιστική αίσθηση φράουλας στο στόμα που κρατά για ώρα.

Τα τεχνικά
Χρώμα Ροζέ
Τύπος Ημίξηρο
Χρονιά 2017
Αλκοόλ 12 %
Προέλευση Μεσόγεια, Αττική
Ποικιλία Αγιωργίτικο, Μοσχάτο
Αρώματα κεράσι, φράουλα, βατόμουρο, λουκούμι τριαντάφυλλο
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι -
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 7ºC - 9ºC
Παλαίωση 3 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

5 + 1 PIXIE 2017 - ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΜΑΡΚΟΥ

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Συνδύασέ το με την καλύτερή σου διάθεση. Αν θέλεις φαγητό, διάλεξε κάτι πικάντικο από ταϊλανδέζικη κουζίνα

Σαλάτα με Κους Κους, Φράουλες και Κατσικίσιο Τυρί

Για τη σαλάτα

  • 100 γρ. κατσικίσιο τυρί
  • 150 γρ.ταμπουλέ με δυόσμο και λεμόνι
  • 3-4 φράουλες
  • 50 γρ. σπανάκι baby
  • 2 φρέσκα κρεμμύδια
  • 2 κουταλιές της σούπας αμύγδαλο φιλέ
  • 1 κουταλιά της σούπας κουκουνάρι
  • ¼ από ένα ματσάκι κόλιανδρο
  • 5-6 φύλλα δυόσμο

 

Για το ντρέσινγκ

  • 3 φράουλες
  • 2 κουταλιές της σούπας λευκό μπαλσάμικο ή ξύδι μήλου
  • 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 2 κουταλιές της σούπας νερό
  • 1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη καστανή
  • Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
  • Αλάτι

 

:

Στον επεξεργαστή τροφίμων (multi) πολτοποιούμε όλα τα υλικά για το ντρέσινγκ.
Ετοιμάζουμε το ταμπουλέ με δυόσμο και λεμόνι σύμφωνα με τις οδηγίες σε ευρύχωρο μπωλ.

Καβουρδίζουμε το κουκουνάρι και το αμύγδαλο και τα προσθέτουμε τη μισή ποσότητα στο ταμπουλέ.

Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια, το δυόσμο και τον κόλιανδρο, τα προσθέτουμε στο ταμπουλέ
μαζί τη μισή ποσότητα από το ντρέσινγκ που ετοιμάσαμε και ανακατεύουμε.
Αν έχουμε χρόνο αφήνουμε τη σαλάτα να «μαριναριστεί» εντός ή εκτός ψυγείου.

Μεταφέρουμε τη σαλάτα σε πιατέλα σερβιρίσματος και προσθέτουμε τα φύλλα από το σπανάκι, τους ξηρούς καρπούς, τις φράουλες και το κατσικίσιο τυρί, ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και σερβίρουμε.

 

Εύα Μονοχάρη
Food blogger

Συνδυασμός με κρασί

Σπανάκι, φράουλα και κόλιανδρο δίνουν τον τόνο. Το κρασί μας πρέπει να έχει φυτικά και βοτανικά στοιχεία για να δέσει καλά, ενώ η φράουλα θέλει κάτι αντίστοιχα φρουτώδες. Το κατσικίσιο τυρί ζητάει λευκό κρασί με ισορροπημένη οξύτητα και λεπτεπίλεπτο χαρακτήρα. Δοκίμασε Sauvignon Blanc, blends Μαλαγουζιάς με πιο πράσινο χαρακτήρα αλλά και ένα φρέσκο Chardonnay.

Δες τις προτάσεις του mySommelier παρακάτω.

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}