Το Botilia.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση τους και την Πολιτική Cookies. Κλείσιμο

ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι
Λήξη Καλαθιού:

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΕΙΟ.
ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΕΒΑΖΕΣ ΜΕΡΙΚΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΚΡΑΣΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ;

Εξ Αρνών Ροζέ 2017 - Κτήμα Κλαούντια Παπαγιάννη
Κτήμα Κλαούντια Παπαγιάννη

ΕΞ ΑΡΝΩΝ ΡΟΖΕ 2017 - ΚΤΗΜΑ ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ

  Ελλάδα / Χαλκιδική
€7,90
7.00
€7,00

Διαθέσιμο μόνο για μέλη του botilia.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ή ΕΙΣΟΔΟΣ

Το κρασί για όλη την παρέα!!!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Τα ροζέ έγιναν επιτέλους μόδα. Και τα ημίξηρα ροζέ έγιναν μεγάλη λατρεία! Κερδίζουν με αλματώδεις ρυθμούς έδαφος στις προτιμήσεις όσων αναζητούν ένα εύκολο κρασί που θα ομορφύνει απογεύματα στη βεράντα, ζεστά καλοκαιρινά βράδια και γενικά θα ικανοποιήσει όλους όσους παραδέχονται (ή όχι...) ότι τους αρέσουν τα καλοκαιρινά φρούτα και τα δροσερά, γεμάτα φρεσκάδα αρώματα.

Το Ροζέ Εξ Αρνών 2017 της Claudia Papayianni από την Αρναία Χαλκιδικής,  είναι ένα μοναδικά αρωματικό και έντονο ροζέ ημίξηρο κρασί που σίγουρα θα σε κάνει να γεμίσεις το ποτήρι σου ξανά και ξανά!

Cabernet Sauvignon, Ξινόμαυρο και Grenache Rouge παρέμειναν στη δεξαμενή με τις οινολάσπες (sur lie) για 3 μήνες. Το τακτικό battonage (ανάδευση των οινολασπών) του χάρισε όγκο και του έδωσε την ευκαιρία να απορροφήσει τα έντονα χαρακτηριστικά τριών ποικιλιών.

Το Εξ Αρνών Ροζέ 2017 από το Κτήμα Κλαούντια Παπαγιάννη είναι το απόλυτο Party Pleaser κρασί του φετινού καλοκαιριού!

Περιμένεις παρέα;

ΧΡΩΜΑ

ΡΟΖΕ

ΑΡΩΜΑ

ΠΟΛΥ ΦΡΟΥΤΩΔΕΣ

ΣΩΜΑ

ΜΕΤΡΙΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΜΕΤΡΙΑ

Δοκιμή

Έντονο, φωτεινό κερασί χρώμα στο ποτήρι.

Εντυπωσιακά αρώματα ολόφρεσκου κερασιού και φράουλας συνοδεύονται από λουκούμι τριαντάφυλλο και καραμέλα. Βανίλια, κανέλα και γαρίφαλο χαρίζουν ελαφρύ μπαχαρένιο χαρακτήρα ενώ νύξεις ντομάτας και βουτυρένια αίσθηση ολοκληρώνουν το εκρηκτικό αρωματικό σύνολο.

Στο στόμα πλούσιο με λιπαρότητα, ανεπαίσθητες τανίνες και όμορφα ενσωματωμένη οξύτητα που χαρίζει διάρκεια. Η ισορροπημένη γλυκύτητα αναδεικνύει το κεράσι και τη φράουλα που κυριαρχούν στο στόμα με τη βανίλια να ακολουθεί. Η μακράς διάρκειας επίγευση αφήνει το φρούτο στο στόμα για ώρα.

Τα τεχνικά
Χρώμα Ροζέ
Τύπος Ημίξηρο
Χρονιά 2017
Αλκοόλ 12,5 %
Προέλευση Χαλκιδική
Ποικιλία Ξινόμαυρο, Grenache Rouge
Αρώματα κεράσι, φράουλα, λουκούμι τριαντάφυλλο, καραμέλα, βανίλια, κανέλα, γαρίφαλο, ντομάτα, βούτυρο
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι -
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 7ºC - 9ºC
Παλαίωση 2 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

ΕΞ ΑΡΝΩΝ ΡΟΖΕ 2017 - ΚΤΗΜΑ ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Απόλαυσέ το μόνο του σαν απεριτίφ ή συνδύασέ το με τάρτες λαχανικών ή λαδερά πιάτα της ελληνικής κουζίνας.

Σαλάτα με Κους Κους, Φράουλες και Κατσικίσιο Τυρί

Για τη σαλάτα

  • 100 γρ. κατσικίσιο τυρί
  • 150 γρ.ταμπουλέ με δυόσμο και λεμόνι
  • 3-4 φράουλες
  • 50 γρ. σπανάκι baby
  • 2 φρέσκα κρεμμύδια
  • 2 κουταλιές της σούπας αμύγδαλο φιλέ
  • 1 κουταλιά της σούπας κουκουνάρι
  • ¼ από ένα ματσάκι κόλιανδρο
  • 5-6 φύλλα δυόσμο

 

Για το ντρέσινγκ

  • 3 φράουλες
  • 2 κουταλιές της σούπας λευκό μπαλσάμικο ή ξύδι μήλου
  • 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 2 κουταλιές της σούπας νερό
  • 1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη καστανή
  • Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
  • Αλάτι

 

:

Στον επεξεργαστή τροφίμων (multi) πολτοποιούμε όλα τα υλικά για το ντρέσινγκ.
Ετοιμάζουμε το ταμπουλέ με δυόσμο και λεμόνι σύμφωνα με τις οδηγίες σε ευρύχωρο μπωλ.

Καβουρδίζουμε το κουκουνάρι και το αμύγδαλο και τα προσθέτουμε τη μισή ποσότητα στο ταμπουλέ.

Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια, το δυόσμο και τον κόλιανδρο, τα προσθέτουμε στο ταμπουλέ
μαζί τη μισή ποσότητα από το ντρέσινγκ που ετοιμάσαμε και ανακατεύουμε.
Αν έχουμε χρόνο αφήνουμε τη σαλάτα να «μαριναριστεί» εντός ή εκτός ψυγείου.

Μεταφέρουμε τη σαλάτα σε πιατέλα σερβιρίσματος και προσθέτουμε τα φύλλα από το σπανάκι, τους ξηρούς καρπούς, τις φράουλες και το κατσικίσιο τυρί, ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και σερβίρουμε.

 

Εύα Μονοχάρη
Food blogger

Συνδυασμός με κρασί

Σπανάκι, φράουλα και κόλιανδρο δίνουν τον τόνο. Το κρασί μας πρέπει να έχει φυτικά και βοτανικά στοιχεία για να δέσει καλά, ενώ η φράουλα θέλει κάτι αντίστοιχα φρουτώδες. Το κατσικίσιο τυρί ζητάει λευκό κρασί με ισορροπημένη οξύτητα και λεπτεπίλεπτο χαρακτήρα. Δοκίμασε Sauvignon Blanc, blends Μαλαγουζιάς με πιο πράσινο χαρακτήρα αλλά και ένα φρέσκο Chardonnay.

Δες τις προτάσεις του mySommelier παρακάτω.

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}