Την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου στις 20:00, σε περιμένει ένα μοναδικό ταξίδι γεύσης και αρωμάτων, μέσα από ένα διαφωτιστικό και απολαυστικό σεμινάριο γευσιγνωσίας ιαπωνικού ουίσκι.
Σου είχαμε υποσχεθεί πως τα ουίσκι tasting θα συνεχιστούν και τη νέα σεζόν. Και επειδή καταλάβαμε πόσο σου έλειψαν, ήρθε η ώρα να τα ξαναπούμε από κοντά!
Εμείς και ο Πέτρος Χαριζόπουλος, Master του ουίσκι στην Ελλάδα, ετοιμάσαμε μια ξεχωριστή εμπειρία αφιερωμένη στην πιο εκλεπτυσμένη πλευρά του ουίσκι, την Ιαπωνία.
Από τα καπνιστά αρώματα του Yoichi, μέχρι τη φίνα φρεσκάδα του Hakushu και την κομψότητα του Ichiro’s Malt, θα ανακαλύψουμε μαζί τι κάνει το ιαπωνικό ουίσκι τόσο ξεχωριστό και γιατί έχει κερδίσει τους πιο απαιτητικούς γνώστες σε όλο τον κόσμο.
Το ιαπωνικό ουίσκι φέρει πίσω του μια ολόκληρη φιλοσοφία. Η τέχνη της ισορροπίας, της υπομονής και της τελειότητας αποτυπώνεται σε κάθε γουλιά και δημιουργεί μια εμπειρία που αγγίζει όλες τις αισθήσεις.
Αν είσαι ήδη λάτρης του ουίσκι ή θέλεις να γνωρίσεις αυτή τη μοναδική κουλτούρα από την αρχή, αυτή η βραδιά είναι για σένα. Μάθε πώς να το δοκιμάζεις σωστά, πώς να αναγνωρίζεις τα αρώματα και πώς να εκτιμάς κάθε έκφραση του ιαπωνικού μεγαλείου.
Στη δοκιμή θα απολαύσουμε τις παρακάτω πέντε εξαιρετικές ετικέτες:
- Ichiro’s Wine Wood Reserve
Αυτή είναι η ευκαιρία σου να γνωρίσεις από κοντά την ιαπωνική σχολή του ουίσκι αυθεντικά, ουσιαστικά και με καθοδήγηση από τον καλύτερο!
Οι θέσεις είναι εξαιρετικά περιορισμένες και τηρείται σειρά προτεραιότητας. Για το λόγο αυτό κλείσε τη δική σου τώρα!
Πότε: Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2025
Ώρα: 20:00-22:00
Τοποθεσία: Botilia.gr, Λυκούργου 235 Γ2, Καλλιθέα
📞Περισσότερες πληροφορίες στο 211 8508688 (10:00 - 18:00) ή 📧info@botilia.gr
🔔 Η κράτηση θέσης ισχύει μόνο μετά από online παραγγελία με πληρωμή με πιστωτική κάρτα ή με κατάθεση και αποστολή του αντίστοιχου αποδεικτικού.
❗️Μετά την ολοκλήρωση της κράτησης εισιτηρίου, δε γίνονται δεκτές ακυρώσεις ή επιστροφές χρημάτων. Παρακαλούμε βεβαιωθείτε για την επιλογή σας πριν προχωρήσετε στην πληρωμή.