ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2023
65k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.500.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
-

SPRING WINE SEMINARS: ΟΞΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑΝΙΝΕΣ 17 ΜΑΪΟΥ - EARLY BIRD

  Botilia.gr
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΕΣ

Μάθε τα πάντα για την οξύτητα και τις τανίνες!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Τα αρώματα ενός κρασιού είναι σίγουρα το πρώτο πράγμα που διακρίνεις σε μια γευσιγνωσία και φυσικά επηρεάζει κατά πολύ την πρώτη εικόνα που διαμορφώνεις για αυτό. Το επόμενο όμως και λίγο περισσότερο καθοριστικό στοιχείο για την επιλογή του και την διαμόρφωση του αποτελέσματος, είναι η γευστική δοκιμή!

Οι οξύτητες και οι ταννίνες, είναι το Α και το Ω για να περιγράψεις ένα κρασί και να βρεις τους σωστούς γευστικούς συνδυασμούς του. Η ύπαρξη βαρελιού και η επαφή με τις οινολάσπες όμως, είναι κάτι εξίσου σημαντικό!

Η Τίνα Παπασίνου (Απόφοιτος WSET Diploma, Εισηγήτρια στο WSPC), με τη δοκιμή 8 κρασιών διαφορετικών εντάσεων, θα σου εξηγήσει με λεπτομέρεια, τι είναι οι χαμηλές-μέτριες-υψηλές οξύτητες και τι εννοούμε πραγματικά όταν λέμε άγουρες, λεπτόκκοκες ή θολές (και άλλα τέτοια) τανίνες! Φυσικά, το παιχνίδι θα κριθεί στην ύπαρξη βαρελιού και οινολασπών, όπου εκεί όλα μπορεί να ανατραπούν!  

 

Το κόστος συμμετοχής είναι 65€ (Super early bird 50€ έως και 12/4, early bird 58€ έως και 10/5) και οι θέσεις είναι αυστηρά περιορισμένες

Έναρξη σεμιναρίου γευσιγνωσίας: Παρασκευή 17 Μαΐου 2024 στις 19:00-21:00

 

Περισσότερες πληροφορίες στο 211 8508688 (10:00 - 18:00) ή στο [email protected]

Botilia.gr, Λυκούργου 235 Γ2, Καλλιθέα 

ΧΡΩΜΑ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΣΩΜΑ

ΟΞΥΤΗΤΑ

Τα τεχνικά
Χρώμα -
Τύπος -
Χρονιά -
Αλκοόλ -
Προέλευση Botilia.gr
Ποικιλία -
Αρώματα -
Μέγεθος Φιάλης -
Παραμονή σε βαρέλι -
Θερμοκρασία σερβιρίσματος -
Παλαίωση -
Πώμα -
Βιολογικό Όχι

SPRING WINE SEMINARS: ΟΞΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑΝΙΝΕΣ 17 ΜΑΪΟΥ - EARLY BIRD

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}