Για αρχή να ξεκαθαρίσουμε πως ο όρος «Φυσικό Κρασί» δεν έχει οριστεί ακόμη νομικά. Παρ’ όλα αυτά, «Φυσικά Κρασιά» ονομάζονται τα κρασιά που πληρούν τα περισσότερα από τα παρακάτω κριτήρια: χειρωνακτικός τρύγος και διαλογή καρπού, βιολογική ή βιοδυναμική καλλιέργεια, ζύμωση με γηγενείς ζύμες χωρίς προσθήκη ενζύμων ή λοιπών οινολογικών σκευασμάτων, καμία τεχνική επεξεργασία όπως π.χ σταθεροποίηση ή φιλτράρισμα και το βασικότερο όλων, χωρίς πρόσθετα θειώδη!
Αυτά είναι τα καλύτερα Eλληνικά Φυσικά Κρασιά και κάποια από τα καλύτερα από όλο τον κόσμο!