Η Παλαιωμένη γραβιέρα σπηλιάς παράγεται στην Κρήτη, από τον Στειακάκη και όπως υποδηλώνει το όνομα της έχει ένα ιδιαίτερο τρόπο παλαίωσης μέσα σε σπηλιές. Περιέχει περισσότερο πρόβειο και λιγότερο κατσικίσιο γάλα που συλλέγεται από επιλεγμένα κοπάδια που βόσκουν στην ορεινή Κρήτη.
Ο συνδυασμός της παραδοσιακής συνταγής αλλά και της ξεχωριστής μεθόδου ωρίμασης συνθέτει ένα τυρί με πλούσια, μεστή γεύση και πικάντικο χαρακτήρα που θα κατακτήσει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.
Μπορεί να συνοδεύσει ευχάριστα πλούσια κόκκινα κρασιά από Αγιωργίτικο, Cabernet Sauvignon και Merlot.
* Όλα τα Deli ψυγείου, αποστέλλονται σε ιδανικές συνθήκες, με ειδικά αυτοκίνητα-ψυγεία εντός Αττικής και δεν είναι διαθέσιμα για αποστολή εκτός Αττικής.