Οι Πετροσωλήνες σε Ελαιόλαδο La Cala Albert Adrià είναι ένας γαστρονομικός θησαυρός. Το σπάνιο αυτό όστρακο συλλέγεται από τις όχθες της Γαλικίας και αγοράζεται πάντα νόμιμα σε δημοπρασία. Έπειτα, αποσπάται απαλά η σάρκα από το κέλυφος, διατηρώντας ακέραιο το προϊόν. Συσκευάζεται με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και αποτελεί εκλεκτή νοστιμιά.
Η σειρά La Cala αποτελεί το νέο Project του Albert Adria, ενός από τους πιο διάσημους και καταξιωμένους σεφ της γενιάς του. Η λογική στην οποία βασίζεται η La Cala είναι αυτή των τάπας και της ιδιαίτερης αδυναμίας που έχουν οι Ισπανοί στις gourmet κονσέρβες. Μπορείς να απολαύσεις τους Πετροσωλήνες σε Ελαιόλαδο La Cala Albert Adrià σκέτους ή να τους προσθέσεις σε θαλασσινές μακαρονάδες. Συνδύασε τους με ένα Ασύρτικο από τη Σαντορίνη.