Το Prosciutto di Parma 24 μηνών Levoni είναι ένα εκλεκτό αλλαντικό από ατόφιο χοιρινό κρέας, το οποίο ωριμάζει σε ιδανικές συνθήκες, στα κελάρια της Πάρμα, για 24 μήνες. Το ξηρό αεράκι Versilia είναι υπεύθυνο για την τέλεια ωρίμαση και την πολύπλοκη γεύση του. Το Prosciutto di Parma DOP είναι ένα από τα πρώτα ΠΟΠ προϊόντα της Ιταλίας, με ιστορία αιώνων.
Το χοιρινό μπούτι αλατίζεται και στεγνώνει στον αέρα, για 24 μήνες, αποκτώντας τρυφερή υφή, ισορροπημένη γεύση με διακριτική αλμύρα και γλυκιές νότες. Απογειώνει όλα τα πλατό αλλαντικών και τα σάντουιτς, ενώ μπορείς να το βάλεις ωμό πάνω σε μια pizza μαργαρίτα, μόλις βγει από το φούρνο!
Συνδύασε το με δροσιστικά αφρώδη αλλά και φρουτώδη λευκά κρασιά από Pinot Grigio, Riesling ή Μαλαγουζιά.
* Όλα τα Deli ψυγείου, αποστέλλονται σε ιδανικές συνθήκες, με ειδικά αυτοκίνητα-ψυγεία εντός Αττικής. Τα Deli ψυγείου δεν αποστέλλονται εκτός Αττικής.