Περιλαμβάνει 1 φιάλες από κάθε ένα από τα παρακάτω.
AMMONITE 2020 – ΚΤΗΜΑ ΓΑΙΑΣ
Ένα Ασύρτικο που προέρχεται από έναν σπάνιο αιωνόβιο αμπελώνα της Σαντορίνης που έχει ωριμάσει για πάνω από 15 μήνες με τις οινολάσπες του ενώ μέρος του έχει παλαιώσει σε καινούργια δρύινα γαλλικά βαρέλια για κάποιους μήνες. Από την άλλη μεριά η ετικέτα του αναπαριστά την μαθηματική ακολουθία Fibonacci που αποτυπώνει τη γεωμετρική αρμονία και εκφράζει την αρμονία και την τελειότητα αυτού του κρασιού.
GEOMETRIA ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΟ 2021 - ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΛΑΦΑΖΑΝΗ
Αποτέλεσε έκπληξη η εμφάνιση του στη λίστα των 50 Great Greek Wines για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι η απουσία βαρελιού και η πολύ πολύ μικρή τιμή του. Και όμως το Αγιωργίτικο αυτό αποτελεί μια ξεκάθαρη έκφραση της ποικιλίας, γεμάτη φρεσκάδα και ζωηράδα που αυτή η θέση του άξιζε δικαιωματικά.
ΞΙΝΟΜΑΥΡΟ 2020 - OENOPS WINES
Ξινόμαυρο από τα 3 σπουδαιότερα ΠΟΠ Ξινόμαυρου της χώρας, τη Ραψάνη, τη Νάουσα και το Αμύνταιο. Το κρασί ζυμώνει με γηγενείς ζύμες σε τσιμεντένιες δεξαμενές και μέρος του παλαιώνει σε δρύινα βαρέλια και σε αμφορείς. Εξαιρετικά κομψό και φίνο, με τονισμένο τον ανθικό και βοτανικό χαρακτήρα του όλα δείχνουν πως ήρθε για να μείνει.
ΠΕΤΑΛΙ ΛΙΑΤΙΚΟ 2019 - ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΗ
Αν νόμιζες πως τα κρασιά που παίρνουν χρυσά μετάλλια και διακρίσεις είναι ακριβά, τότε ετοιμάσου να εκπλαγείς με το Πετάλι Λιάτικο του Οινοποιείου Διαμαντάκη! Φίνο σαν Pinot Noir και με διακριτικό αλκοόλ, είναι πασιφανής ο λόγος που κέρδισε τους κριτικούς! Με αυτή την τιμή, η κομψότητα είναι πιο προσιτή από ποτέ!
ΜΟΣΧΑΤΟ ΣΠΙΝΑΣ 2021 - ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΣΤΡΑΤΑΡΙΔΑΚΗ
Το Μοσχάτο Σπίνας ήταν μια ακόμη ξεχασμένη ελληνική ποικιλία μέχρι που δυο αδέρφια, ο Μανώλης και ο Κωστής Στραταριδάκης θέλησαν να την αναδείξουν, χαρίζοντάς της τη θέση που της αξίζει. Μοναδικά φινετσάτο και αρωματικό, το Μοσχάτο Σπίνας του Οινοποιείου Στραταριδάκη υπόσχεται να εντυπωσιάσει όλη την παρέα με τη φρεσκάδα, το μπρίο και τον απόλυτα καλοκαιρινό του χαρακτήρα!
ΝΥΧΤΕΡΙ 2018 - ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΑΡΤΕΜΗΣ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ
Το Νυχτέρι 2018 του Αρτέμη Καραμολέγκου είναι ένα μεγάλο κρασί και μια από τις πιο εντυπωσιακές εκφράσεις του Σαντορινιού terroir, γι’ αυτό και κάθε χρόνο σαρώνει όλα τα βραβεία! Ένα κρασί που φρέσκο είναι εξαιρετικά νόστιμο, μελένιο, καπνιστό και παράλληλα με έντονα ορυκτό χαρακτήρα αλλά αν έχεις υπομονή μπορείς να το κρατήσεις για χρόνια στο κελάρι σου, περιμένοντας τον ακόμα καλύτερο εαυτό του!