ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2019, 2020 & 2021
48k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.000.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
-

BARE MINERALITY MIX ΕΞΑΔΑ

  -
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΕΣ

Ο ορισμός της ορυκτότητας!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Σου αρέσουν τα κρασιά με ορυκτό χαρακτήρα ή θέλεις να ανακαλύψεις τι είναι αυτή η ορυκτότητα που όλοι λένε; Λατρεύεις τον αλμυρό και πικάντικο χαρακτήρα της Σαντορίνης και τον αναζητάς σε κάθε κρασί που δοκιμάζεις;

Μην ψάχνεις άλλο, εμείς είμαστε εδώ για εσένα! Δημιουργήσαμε την τέλεια εξάδα με κρασιά από διάφορες περιοχές της Ευρώπης, με έμφαση στην ορυκτότητα. Έξι λευκά και κόκκινα κρασιά από γνωστές αλλά και... οχι τόσο γνωστές ποικιλίες με κοινό παρανομαστή την τσακμακόπετρα, τη βρεγμένη πέτρα, την αλμύρα και τον γραφίτη, που θα σε κάνουν να ανακαλύψεις έναν νέο μαγικό κόσμο!

ΧΡΩΜΑ

MIX

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΣΩΜΑ

ΟΞΥΤΗΤΑ

Δοκιμή

Περιλαμβάνει 1 φιάλη από κάθε ένα από τα παρακάτω.

 

WALHALLA - LOOSEN BARRY

Όπως μαρτυρά η ετικέτα του, το Walhalla αποτελεί το δημιούργημα της συνεργασίας του Ernst Loosen με την οικογένεια Barry, του ομώνυμου οινοποιείου της Αυστραλίας! Ζύμωση και ωρίμαση με τις λεπτές οινολάσπες, σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Το κρασί ωριμάζει για περίπου 2 χρόνια στη δεξαμενή και ακόμα έναν χρόνο στη φιάλη. Το αποτέλεσμα είναι εξωτικό, τροπικό και απλά φανταστικό.


*Walhalla σημαίνει ο Κήπος των Θεών. Ήταν το μέρος όπου πήγαιναν οι αποθανόντες πολεμιστές και τους υποδεχόταν ο Odin με μεγαλοπρεπή δείπνα, γεμάτα κρασί!

 

ΟΥΣΥΡΑ ΣΕΡΙΦΙΩΤΙΚΟ - ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΟΥΣΥΡΑ

Σεριφιώτικο, σημαίνει «από τη Σέριφο» όμως το συγκεκριμένο, από το Οινοποιείο ΟυΣύρα, είναι από τη Σύρο! Ναι καλά διάβασες! Το αρχοντικό νησί των Κυκλάδων έχει μπει για τα καλά στον οινικό χάρτη, δίνοντας όλο και πιο ενδιαφέροντα δείγματα. Δύσκολη ποικιλία στην οινοποίηση, αλλά με τον αυστηρό χειρισμό του πολύπειρου Σπύρου Ζουμπούλη (οινολόγος στο La Tour Melas, αν σου λέει κάτι) έδωσε τον καλύτερο της εαυτό. Εντυπωσιακή καθαρότητα φρούτου, αλμύρα και δροσιστική οξύτητα συνθέτουν ένα από τα hit της φετινής χρονιάς.

 

ΡΟΜΠΟΛΑ - ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΣΑΡΡΗΣ 

Κοφτερή οξύτητα, mineral χαρακτήρας και συμπύκνωση φρούτου που συναντάμε συνήθως σε πρωτοκλασάτες Σαντορίνες, κάνουν αυτή τη Ρομπόλα πραγματικά ακαταμάχητη! Ένα μόνο αμπελοτόπι στην Grand Cru περιοχή Φαγιάς, στις πλαγιές του Αίνου, σε υψόμετρο 800 μέτρων, πετρώδες και άνυδρο, με στρεμματική απόδοση μικρότερη από 300 κιλά/στρέμμα, έδωσε στη Ρομπόλα ότι ακριβώς χρειαζόταν. Η αφαιρετική οινοποίηση του Πάνου Σαρρή, χωρίς πολλές παρεμβάσεις, άφησε τη Ρομπόλα και το terroir να λάμψουν, δημιουργώντας ένα κρασί με το βαρύ αποτύπωμα της Κεφαλονιάς αλλά και του παραγωγού.

 

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 34 - ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΑΡΤΕΜΗΣ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ 

Μπορείς να φανταστείς πως θα είναι ένα Ασύρτικο από αμπέλια 120 ετών στα καλύτερα σημεία της Σαντορίνης; Όχι; Δεν πειράζει, δε χρειάζεται να φανταστείς, μπορείς απλά να δοκιμάσεις την Σαντορίνη 34 από το Οινοποιείο του Αρτέμη Καραμολέγκου! Το Ασύρτικο προέρχεται από αρχέγονα αμπέλια 120 ετών από τα καλύτερα αμπελοτεμάχια στα χωριά Πύργος, Έξω Γωνιά, Φηρά, Ακρωτήρι και Μεγαλοχώρι. Το κρασί ωριμάζει για 9 μήνες με τις οινολάσπες του για να αποκτήσει λιπαρότητα, δυνατή να ισορροπήσει την κοφτερή του οξύτητα. Το 10% παλαιώνει για 5 μήνες σε δρύινα βαρέλια τρίτης χρήσης.

 

GHIAIA NERA ETNA ROSSO - TENUTA TASCANTE 

To Ghiaia Nera Etna Rosso Tenuta Tascante είναι ένα καταπληκτικό, κομψό κρασί από την Αίτνα! Τα σταφύλια Nerello Mascalese προέρχονται από την βόρεια πλευρά της Αίτνας, από αμπέλια που μεγαλώνουν σε υψόμετρο 600 μέτρων. Ο τρύγος γίνεται με το χέρι και έπειτα από αυστηρή διαλογή το κρασί ζυμώνει σε ανοξείδωτες δεξαμενές και παλαιώνει σε δρύινες δεξαμενές για 12 μήνες. Το αποτέλεσμα είναι ζουμερό, ανθικό και εκφραστικό με μεταξένιες τανίνες, απλά απίθανο!

 

MAVRO - ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΠΕΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 

To Mavro από το Οινοποιείο Πετρακόπουλος είναι ένα εντυπωσιακό και νόστιμο κρασί από Μαυροδάφνη και αυτό που έβαλε για τα καλά την Κεφαλονιά στο ραντάρ του Decanter και οινοκριτικών παγκόσμιας κλάσης. Για το Mavro από το Οινοποιείο Πετρακόπουλος επιλέγονται κλήματα ηλικίας άνω των 40 ετών από συγκεκριμένα αμπελοτόπια στην περιοχή της Παλικής και του Ελειού. Πολύ αυστηρή διαλογή του καρπού (το έχουμε δει με τα μάτια μας), μακρά εκχύλιση και ωρίμαση για τουλάχιστον 12 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια, έκαναν το Mavro ένα κρασί πλούσιο σε αρώματα και γεύσεις, με την πικάντικη και βοτανική διάσταση της Μαυροδάφνης να πρωταγωνιστεί.

Τα τεχνικά
Χρώμα Mix
Τύπος Ξηρά
Χρονιά -
Αλκοόλ -
Προέλευση -
Ποικιλία -
Αρώματα -
Μέγεθος Φιάλης -
Παραμονή σε βαρέλι -
Θερμοκρασία σερβιρίσματος -
Παλαίωση -
Πώμα -
Βιολογικό Όχι

BARE MINERALITY MIX ΕΞΑΔΑ

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Αυτή η εξάδα προορίζεται αποκλειστικά για καλοπέραση!

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}