ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2019, 2020 & 2021
48k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.000.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
-

CAVALLERIA RUSTICANA MIX ΕΞΑΔΑ

  Ισπανία
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΕΣ

Τα καλύτερα που μπορείς βρεις σε αυτήν την τιμή!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Θέλεις κρασί που να ξεχειλίζει φρεσκάδα ή να έχει παλαιώσει για χρόνια; Θέλεις να δοκιμάσεις γνωστές ποικιλίες που πρωταγωνιστούν στις καλύτερες wine list του κόσμου ή να ανακαλύψεις καινούργιους οινικούς θησαυρούς;

Όλα αυτά μπορείς να τα βρεις κάτω από την σημαία της Ισπανίας! Εμείς δημιουργήσαμε την καλύτερη εξάδα, για εσένα που θέλεις να ανακαλύψεις ισπανικά κρασιά μεγάλων παραγωγών!

Τι περιμένεις;

ΧΡΩΜΑ

MIX

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΣΩΜΑ

ΟΞΥΤΗΤΑ

Δοκιμή

Περιλαμβάνει 1 φιάλη από κάθε ένα από τα παρακάτω.

 

BASA - TELMO RODRIGUEZ

Ένα ζουμερό και φρουτώδες λευκό κρασί από την τρομερά ανερχόμενη περιοχή Rueda και τις ποικιλίες Verdejo (90%) - Viura (10%). Όσοι ξέρουν, ισχυρίζονται πως τα λευκά κρασιά της Rueda, είναι τα λευκά κρασιά της Ισπανίας που θα μας απασχολήσουν πολύ στο μέλλον! Το κρασί ζυμώνει σε χαμηλές θερμοκρασίες σε ανοξείδωτες δεξαμενές και ωριμάζει εκεί με τις φίνες οινολάσπες του.

 

ULTREIA GODELLO - RAUL PEREZ 

Το πιθανότερο είναι πως δεν έχεις δοκιμάσει ή ακούσει ξανά για το Godello, αλλά με μια γουλιά από το Raul Perez Ultreia Godello, το μόνο σίγουρο είναι πως θα ερωτευτείς αυτή την ιδιαίτερη λευκή Ισπανική ποικιλία! Το ίδιο έπαθαν και το Wine & Spirits (94 pts) και ο Robert Parker (92+ pts)! Το κρασί ζυμώνει με γηγενείς ζύμες σε δρύινα βαρέλια 1500 λίτρων, όπου σχηματίζεται flor και ωριμάζει εκεί για 1-2 χρόνια. Εμφιαλώνεται αφιλτράριστο και το αποτέλεσμα έχει πολύ εκφραστικό χαρακτήρα και φανταστική δομή.

 

ESCABECES ROSE - ESCABECES VINS

H κατηγορία των "Badass Roses" εμπλουτίζεται επικίνδυνα με το Escabeces ροζέ, το οποίο είναι ένα φυσικό ροζέ κρασί, αποτέλεσμα της συνεργασίας των René Barbier, Sara Pérez, Mercè Salvat and Oriol Pérez de Tudela, από τα εικονικά οινοποιεία Clos Mogador και Sine Qua Non!!! Γιατί Badass; Γιατί είναι φτιαγμένο και παλαιωμένο, σαν κόκκινο κρασί, με δομή που συγκλονίζει και φυσικά με εξαιρετική κριτική από τον Robert Parker! Ο χυμός ζυμώνει με τα στέμφυλα και ωριμάζει σε δρύινο βαρέλι αλλά και αμφορέα. Ο σκοπός γι’ αυτό είναι να δημιουργηθεί ένα ροζέ κρασί που δε μυρίζει λουλουδάκια, φραουλίτσες και τσιχλόφουσκα αλλά είναι λίγο πιο πολύπλοκο στη μύτη. Συμπύκνωση, σώμα, λιπαρότητα, οξύτητα όλα τόσο καλά μελετημένα και ζυγισμένα με τρομακτική ακρίβεια.

 

CLOS LOJEN BODAL - BODEGAS PONCE

Πρόκειται για ένα ζουμερό και άκρως καλοκαιρινό κόκκινο κρασί, από την ιδιαίτερη και σπάνια ισπανική ποικιλία Bobal. Το Bobal είναι μια ερυθρή ισπανική ποικιλία με καταγωγή από το Utiel-Requena που βρίσκεται νοτιοανατολικά στην Ισπανία. Ενώ οι φυτεύσεις είναι αρκετές, συνήθως έμπαινε σε πολλά, διάσημα blend και μόλις τα τελευταία χρονιά το συναντάμε μόνο του. Ευτυχώς, γιατί έχει πολύ κερασένιο φρούτο, φίνες τανίνες και ζουμερή οξύτητα και σοκολατένια επίγευση. Το κρασί ζυμώνει με γηγενείς ζύμες σε ολόκληρα τσαμπιά, για ελεγχόμενη εκχύλιση, σε δρύινη δεξαμενή 4.500 λίτρων. Έπειτα, μεταφέρεται σε δρύινες δεξαμενές 10.000 και 15.000 λίτρων, όπου και παραμένει για 6 μήνες.

 

RIOJA CRIANZA - CUNE

Κοίτα να δεις πως έχουν τα πράγματα με την Cune Rioja Crianza. Έχει φρούτο (μπόλικο), παλαίωση σε μεγάλο αμερικάνικο βαρέλι, πολυπλοκότητα και βελούδινες τανίνες. Όπως καταλαβαίνεις, σε αυτή την πραγματικά απίστευτη τιμή, έχει το απόλυτο πακέτο, γι’ αυτό και φιγουράρει στις λίστες με τα Best Buys του Wine Enthusiast και τα Best Value του Wine Spectator! Το κρασί παλαιώνει σε αμερικάνικα βαρέλια, μεταχειρισμένα και με ήπιο κάψιμο. Οι 12 μήνες στο βαρέλι έρχονται και υπογραμμίζουν το κόκκινο φρούτο, δίνοντας του μια σοκολατένια διάσταση που του πάει γάντι! Το χαρμάνι κλασικό, αποτελείται από 85% Tempranillo και 15% Garnacha Tinta και Mazuelo και μοσχοβολάει κεράσι και φράουλα!

DIDO "LA UNIVERSAL" - VENUS LA UNIVERSAL

Το δεύτερο «παιδί» του Ρενέ και της Σάρα, δυο πασίγνωστων οινοποιών με τρομερή παράδοση και βαριά οινική κληρονομιά, δημιουργήθηκε για να αφηγηθεί με πάθος την ιστορία μιας μεγάλης Garnacha από την περιοχή Montsant DO, που δε μοιάζει με καμία άλλη! Το Dido "La Universal" βέβαια δεν είναι μόνο Grenache αλλά ενισχύεται από 20% Syrah και 20% Merlot, Cabernet Sauvignon. Στη συνέχεια το 60% του κρασιού ωριμάζει σε διαφορετικά δρύινα βαρέλια χωρητικότητας 300-4000 λίτρων, για 16 μήνες. Το υπόλοιπο 40% ωριμάζει σε τσιμεντένιες δεξαμενές για να διατηρηθεί η καθαρότητα του φρούτου.

Τα τεχνικά
Χρώμα -
Τύπος -
Χρονιά -
Αλκοόλ -
Προέλευση Ισπανία
Ποικιλία -
Αρώματα -
Μέγεθος Φιάλης -
Παραμονή σε βαρέλι -
Θερμοκρασία σερβιρίσματος -
Παλαίωση -
Πώμα -
Βιολογικό Όχι

CAVALLERIA RUSTICANA MIX ΕΞΑΔΑ

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Αυτή η εξάδα προορίζεται αποκλειστικά για καλοπέραση!

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}