Περιλαμβάνει 1 φιάλη από κάθε ένα από τα παρακάτω.
NAKED WHITE - WEINGUT HEINRICH
Το Naked White - Weingut Heinrich είναι ένα απόλυτα φυσικό και πολύ νόστιμο χαρμάνι ποικιλιών που βρίσκονται σε απόλυτη αρμονία με τη φύση. Μόλις το δοκιμάσαμε κοιταχτήκαμε σιωπηλά και αρχίσαμε να κουνάμε συγκαταβατικά τα κεφάλια. Λατρέψαμε το φρέσκο και πολύ φρουτώδη χαρακτήρα του, τα λουλουδάτα ανοιξιάτικα αρώματα και την αναζωογονητική του οξύτητα. Αν σχολιάσουμε και την τιμή του, αυτό είναι το πιο value for money λευκό που θα απολαμβάνεις καθημερινά!
MATASSA BLANC - DOMAINE MATASSA
Το παγκόσμιου πλέον φήμης οινοποιείο Domaine Matassa βρίσκεται σε μια από τις πιο πολύμορφες περιοχές την Νότιας Γαλλίας, την περιοχή Languedoc-Roussillon. Το Matassa blanc είναι blend κυρίως Grenache Gris (70%) και Macabeo (30%), απο αμπελωνες ηλικίας 95 ετών. Με θολό πορτοκαλοκιτρινο χρώμα αφού μένει για περίπου δύο εβδομάδες με τις φλούδες και εκπληκτική μύτη εσπεριδοειδών, πυρηνόκαρπων και ορυκτοτητας ζυμώνει και ωριμάζει σε foudre χωρητικότητας 2000 λίτρων αποκτώντας αξιοζήλευτη συμπύκνωση και ισορροπία.
ΡΟΔΙΤΗΣ - ΚΤΗΜΑ ΛΙΓΑΣ
Ένας Ροδίτης εκρηκτικός! Ξέρουμε θα μας πεις δεν παίζει, Ροδίτης είναι, όχι Ασύρτικο. Κι όμως έχεις μπροστά σου ένα φυσικό Ροδίτη, έντονο και εκφραστικό που πίστεψέ μας, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από την ένταση του Ασύρτικου. Γηγενείς ζύμες, φυσικές ζυμώσεις, καθόλου θειώδη. Ο Ροδίτης Λίγα εμφιαλώθηκε αφιλτράριστος με αποτέλεσμα το έντονο πορτοκαλοκίτρινο χρώμα του και την ένταση που θα εντυπωσιάσει τον ουρανίσκο σου!
ΛΑΓΟΣ ΚΑΙ ΧΕΛΩΝΑ - ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΜΑΡΚΓΙΑΝΝΗ
Ένα υβρίδιο πορτοκαλί και ροζέ κρασιού με ώριμα εσπεριδοειδή, κυδώνια, λωτοί και κόκκινα φρούτα μπλέκονται σε ένα εντυπωσιακό σύνολο με ρωμαλέα δομή! Ένα κρασί από Ροδίτη (45%), Refosco (22%), Μαυρούδι (20%) και Ασπρούδες (13%) που συνδυάζει τη ροζέ και την ερυθρή οινοποίηση. Ο Ροδίτης μένει σε επαφή με τα στέμφυλα και περιμένει τις υπόλοιπες ποικιλίες, που μετά τη 12ωρη εκχύλιση θα διαχωριστούν από τα στέμφυλά τους και θα ενωθούν με τα φλούδια και το μούστο του Ροδίτη. Το χαρμάνι αυτό θα μείνει με τα στέμφυλα του Ροδίτη για 12 μέρες. Το κρασί ζυμώνει σε ανοξείδωτες δεξαμενές, με γηγενείς ζύμες και εμφιαλώνεται αφιλτράριστο σε πολύ λίγες φιάλες.
LES CHARMES - DOMAINE SAINT-CYR
Το Morgon Les Charmes Domaine Saint-Cyr είναι μια υπέροχη έκφραση του Gamay που μας συστήνει την άλλη πλευρά της ποικιλίας. Προέρχεται από το αμπελοτόπι Les Charmes στο Morgon, σε υψόμετρο 500 μέτρων, με κλήματα ηλικίας άνω των 60 ετών. Τα σταφύλια υπόκεινται σε ανθρακική διαβροχή (maceration carbonique) για 2 βδομάδες και έπειτα το κρασί ζυμώνει με γηγενείς ζύμες και ωριμάζει για 8 μήνες, σε χρησιμοποιημένα δρύινα βαρέλια. Το αποτέλεσμα είναι εκφραστικό, γήινο και παράλληλα φρουτώδες με μεταξένιες τανίνες.
MALBEC KUNG FU - MATIAS RICCITELLI
Το Kung Fu Malbec του Matias Riccitelli είναι ένα φυσικό Malbec από υψόμετρο 1350 μέτρων, χωρίς θειώδη και άλλες παρεμβάσεις. Τα σταφύλια μαζεύονται με το χέρι και το κρασί ζυμώνει με γηγενείς ζύμες και ωριμάζει σε τσιμεντένια «αυγά» (δεξαμενές με ωοειδές σχήμα). Το αποτέλεσμα έχει πυκνό μαύρο φρούτο, βοτανική διάσταση και…ζωώδη ένστικτα.