Περιλαμβάνει 1 φιάλη από κάθε ένα από τα παρακάτω.
ΔΩΡΙΚΟΣ ΟΙΝΟΣ ΛΕΥΚΟΣ - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΡΑ
Τα αμπέλια καλλιεργούνται βιολογικά και η οινοποίηση που ακολουθείται είναι case study για κάθε φυσικό κρασί που θέλει να ονομάζεται φυσικό! Αυθόρμητη ζύμωση με γηγενείς ζύμες, χωρίς θείωση ή άλλη παρέμβαση και εμφιάλωση χωρίς φιλτράρισμα δημιουργούν ένα καθαρόαιμο orange κρασί. Ο Δωρικός Οίνος λευκός είναι ένα blend από ορεινό Ροδίτη (90%) και Μαλαγουζιά (10%).
ΗΛΕΚΤΡΑ ORANGE - ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΚΟΥΚΟΣ
H Ηλέκτρα Orange της Οινοποιίας Κούκος έρχεται να ταράξει τα νερά για τα καλά αφού πρόκειται για ένα απίστευτα κομψό, orange κρασί από τον σπανιότατο Σιδερίτη! Η Ηλέκτρα Orange είναι το κρασί που θα πίνουμε μετά μανίας από τώρα μέχρι το καλοκαίρι! Και μάλλον και μετά από αυτό!
ΜΑΥΡΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΟ NATURE - ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΤΕΤΡΑΜΥΘΟΣ
Η ομάδα του Τετράμυθου δημιούργησε ένα κρασί ορόσημο από τη σπάνια αυτή ερυθρή ποικιλία. Η απουσία πρόσθετων θειωδών αλλά και των λοιπών παρεμβάσεων, η χρήση γηγενών ζυμών και η 12μηνη ζύμωση και παραμονή σε μεγάλες δρύινες δεξαμενές, συνθέτουν τη βάση για ένα Μαύρο Καλαβρυτινό στην πιο αγνή - terroir εκδοχή του.
ORANGE - ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΗ
Ο Orange Ροδίτης του Οινοποιείου Μαρκόγιαννη είναι το κρασί που θα σε κάνει να αγαπήσεις τα orange κρασιά (αν δεν τα έχεις ήδη αγαπήσει). Ροδίτης από κλήματα 30 ετών μένει με τα στέμφυλα για 12 ημέρες και έπειτα ζυμώνει σε ανοξείδωτη δεξαμενή. Εμφιαλώνεται χωρίς θειώδη ή άλλες παρεμβάσεις και το αποτέλεσμα είναι απλά μαγικό.
MALBEC NATURAL - BODEGAS KRONTIRAS
Στο πλαίσιο της βιοδυναμικής φιλοσοφίας και του απόλυτου σεβασμού στο κρασί και το περιβάλλον ο Πάνος Ζουμπούλης δημιούργησε το Malbec Natural. Όπως προδίδει το όνομα του πρόκειται για ένα Malbec χωρίς πρόσθετα θειώδη, με ελάχιστες παρεμβάσεις και χωρίς ίχνος βαρελιού. Η ποιότητα του σταφυλιού και το terroir μιλάνε από μόνα τους και έχουν πολλά να πουν…
ΡΑΨΑΝΗ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΙΑΠΗΣ
Ο Κωνσταντίνος Λιάπης είναι ένας τρομερά έμπειρος αμπελουργός, με βαθύτατη γνώση τόσο των ποικιλιών όσο και της ευρύτερης περιοχής, ενώ ως βασικός συνεργάτης του Απόστολου Θυμιόπουλου, ευθύνεται για μερικά από τα αγαπημένα μας (και σας) κρασιά. Τα χρόνια στο αμπέλι και η φιλοσοφία του, έδωσαν ένα εντυπωσιακό κόκκινο κρασί, έντονο, εκφραστικό και απόλυτα ισορροπημένο. Το χαρμάνι Ξινόμαυρο, Κρασάτο, Σταυρωτό ζυμώνει με γηγενείς ζύμες και παλαιώνει για 12 μήνες σε παλιά δρύινα βαρέλια. Εμφιαλώνεται αφιλτράριστο, χωρίς πρόσθετα θειώδη και φτάνει στο ποτήρι σου έτοιμο να σε καταπλήξει! Στα πολύ συν: η ασύλληπτη σχέση ποιότητας – τιμής!