Περιλαμβάνει 1 φιάλη από κάθε ένα από τα παρακάτω.
ΔΩΡΙΚΟΣ ΟΙΝΟΣ ΛΕΥΚΟΣ - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΡΑ
Τα αμπέλια καλλιεργούνται βιολογικά και η οινοποίηση που ακολουθείται είναι case study για κάθε φυσικό κρασί που θέλει να ονομάζεται φυσικό! Αυθόρμητη ζύμωση με γηγενείς ζύμες, χωρίς θείωση ή άλλη παρέμβαση και εμφιάλωση χωρίς φιλτράρισμα δημιουργούν ένα καθαρόαιμο orange κρασί. Ο Δωρικός Οίνος λευκός είναι ένα blend από ορεινό Ροδίτη (90%) και Μαλαγουζιά (10%).
ΗΛΕΚΤΡΑ ORANGE - ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΚΟΥΚΟΣ
H Ηλέκτρα Orange της Οινοποιίας Κούκος έρχεται να ταράξει τα νερά για τα καλά αφού πρόκειται για ένα απίστευτα κομψό, orange κρασί από τον σπανιότατο Σιδερίτη! Η Ηλέκτρα Orange είναι το κρασί που θα πίνουμε μετά μανίας από τώρα μέχρι το καλοκαίρι! Και μάλλον και μετά από αυτό!
ΝΑΟΥΣΑ - OENOS NATURE
H Νάουσα Oenos Nature είναι ένα κόκκινο κρασί ήπιας φυσικής οινοποίησης, από Ξινόμαυρο, με τυπικότητα και φινέτσα. Αν είσαι από εκείνους που αγαπούν το μοντέρνο στυλ Ξινόμαυρου αλλά και τo διακριτικό ντοματένιο χαρακτήρα τότε αυτό το κρασί είναι για σένα!
ΒΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΗΛΙΟΣ ORANGE ΡΟΔΙΤΗΣ - ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΗ
Ο Βοριάς και Ήλιος Orange Ροδίτης του Οινοποιείου Μαρκόγιαννη είναι το κρασί που θα σε κάνει να αγαπήσεις τα orange κρασιά (αν δεν τα έχεις ήδη αγαπήσει). Ροδίτης από κλήματα 30 ετών μένει με τα στέμφυλα για 12 ημέρες και έπειτα ζυμώνει σε ανοξείδωτη δεξαμενή. Εμφιαλώνεται χωρίς θειώδη ή άλλες παρεμβάσεις και το αποτέλεσμα είναι απλά μαγικό.
ΑΡΜΑΘΟΣ MERLOT NATURE - ΚΤΗΜΑ ΛΟΥΛΗ
Ένα ζουμερό και πολύπλοκο Merlot ήπιας φυσικής οινοποίησης, δηλαδή βιολογικής καλλιέργειας, χωρίς θειώδη και φιλτράρισμα. Η αγαπημένη γαλλική ποικιλία, στα χέρια της οικογένειας Λούλη και στο μικροκλίμα του χωριού Άρμα, δίνει τον καλύτερο της εαυτό!
SYRAH - GILALI
To Syrah είναι μάλλον η πιο αγαπημένη ξένη, ερυθρή ποικιλία των Ελλήνων και γι’ αυτό χαιρόμαστε ιδιαίτερα κάθε φορά που ανακαλύπτουμε νέα διαμαντάκια, όπως το Syrah Gilali! Το κρασί ζυμώνει με γηγενείς ζύμες και ωριμάζει για 7 μήνες σε δρύινα βαρέλια δεύτερης χρήσης και έπειτα εμφιαλώνεται αφιλτράριστο, χωρίς άλλες παρεμβάσεις και με θειώδη πολύ κάτω από το όριο. Αν σου αρέσει το Syrah, αυτό θα το λατρέψεις μιας και έχει πυκνό, ώριμο, μαύρο φρούτο και βαρέλι τόσο όσο χρειάζεται, για να αφήσει την ποικιλία και τη δουλειά στο αμπέλι να λάμψει.