ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Best Online Wine Shop 2019 & 2020
40k+ Happy Members
Free delivery
Free Returns
More than 1.000.000 bottles delivered
Satisfaction Guaranteed
-

OAK SUCKER ΕΞΑΔΑ

  -
€114,90
89.50
€89,50
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
6 Μποτίλιες
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ Στην πόρτα σου σε 1- 3 μέρες

Κάποιοι Τα Προτιμούν Πολύπλοκα!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Αν τα αρώματα του καπνού, της βανίλιας, του μελιού, της φρυγανιάς και της καραμέλας βουτύρου είναι αυτά που αναζητάς σε ένα κρασί τότε μην ψάχνεις αλλού!

Αυτό το πακέτο είναι για σένα, καθώς περιλαμβάνει έξι προσεκτικά επιλεγμένα κρασιά από διαφορετικές ποικιλίες που έχουν παλαιώσει σε βαρέλι.

ΧΡΩΜΑ

ΛΕΥΚΟ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΜΕΤΡΙΑ

ΣΩΜΑ

ΓΕΜΑΤΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΕΝΤΟΝΗ

Δοκιμή

Περιλαμβάνει 1 φιάλη από κάθε ένα από τα παρακάτω.

 

MOSCHOPOLIS 6 - ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΜΟΣΧΟΠΟΛΙΣ

Καιρός να γνωρίσεις το Moschopolis 6 από το Οινοποιείο Μοσχόπολις! Είναι από εκείνες τις φορές που η υπέροχη ετικέτα είναι αντάξια (ίσως και να υστερεί λίγο) του εκπληκτικού περιεχομένου της φιάλης. To χαρμάνι αποτελείται από Ασύρτικο και Ξινόμαυρο. Όσο για το 6, αντιστοιχεί στους 6 μήνες που πέρασε σε 2ης χρήσης γαλλικά δρύινα βαρέλια. 

 

ΕΛΙΑ ΒΙΔΙΑΝΟ - ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΚΑΡΑΒΙΤΑΚΗ

Η Ελιά Βιδιανό είναι ένα κρασί που βγήκε από ένα, ομολογουμένως, πολύ πετυχημένο πείραμα. Το αμπελοτόπι βρίσκεται σε υψόμετρο 640 μέτρων και έδωσε καρπό μόνο για 1.200 πολύτιμες φιάλες. Μέρος του κρασιού παλαίωσε σε δρύινα βαρέλια από τα Βόσγια Δάση για τουλάχιστον 6 μήνες. Το αποτέλεσμα αφήνει πολύπλοκο και mineral χαρακτήρα του Βιδιανού να λάμψει.

 

AM FINE ASSYRTIKO & MALAGOUZIA - ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ 

Σε έναν συνδυασμό που τείνει να γίνει ο κλασικότερος του ελληνικού αμπελώνα, Ασύρτικο και Μαλαγουζιά, δυο εμβληματικές ελληνικές ποικιλίες συναντιούνται για μια ακόμη φορά με κάπως άνιση σχέση (90% Ασύρτικο - 10% Μαλαγουζιά). Το Ασύρτικο βάζει την ένταση και τη γοητεία. Η Μαλαγουζιά στρογγυλεύει τις γωνίες και ανεβάζει τη φινέτσα σε άλλα επίπεδα. Αν σκεφτείς ότι η ζύμωση πραγματοποιείται με γηγενείς άγριες ζύμες και στη συνέχεια το χαρμάνι παραμένει για 6 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια με τις λεπτές οινολάσπες, τα πράγματα γίνονται ιδιαίτερα ενδιαφέροντα.

 

CHARDONNAY - EL ENEMIGO

Η Adrianna Catena, κόρη του Nicolas Catena μαζί με τον Alejandro Vigil, πρώην chief winemaker του Οινοποιείου Catena Zapata, αποφάσισαν να φτιάξουν το δικό τους οινοποιείο στην Αργεντινή, το El Enemigo.
To Chardonnay τους είναι ένα πολύ ιδιαίτερο κρασί καθώς παλαιώνει για 13 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια (35% καινούργια) με την παρουσία flor. Το flor σε περίπτωση που αναρωτιέσαι είναι ένα λεπτό στρώμα από ζύμες που βρίσκεται στην επιφάνεια του κρασιού και το προστατεύει από την οξείδωση. Αυτή η τεχνική χρησιμοποιείται κατά κόρον στα ισπανικά Sherry! To flor χαρίζει έναν ιδιαίτερο αρωματικό χαρακτήρα στο κρασί που θυμίζει μανιτάρια και ζύμη.

 

SAUVIGNON BLANC FUME - ΚΤΗΜΑ ΦΛΟΡΙΑΝ

Το φινετσάτο Sauvignon Blanc μετά τη ζύμωση στη δεξαμενή, μπαίνει σε γαλλικό δρύινο βαρέλι για 4 μήνες. Το αποτέλεσμα είναι σίγουρα εντυπωσιακό καθώς καταφέρνει να ισορροπήσει τέλεια το βαρέλι με το φρούτο, δίνοντας εκρηκτικά αρώματα πεπονιού, μάνγκο, βουτύρου και καπνού. 

 

ROMEO & JULIET ΛΕΥΚΟ - ΚΤΗΜΑ ΓΚΟΦΑ 

Στον ρόλο του Romeo το Chardonnay (60%) και της Ιουλιέτας η Μαλαγουζιά (40%)! Οι δύο ποικιλίες καλλιεργούνται στην περιοχή Δάφνη της Νεμέας. Το χαρμάνι παρέμεινε σε βαρέλια αμερικάνικης δρυός, μετρίου καψίματος, για 6 μήνες και όταν πλέον βγήκε από αυτά, το ειδύλλιο είχε μαγικά αποτελέσματα.

Τα τεχνικά
Χρώμα Λευκά
Τύπος Ξηρά
Χρονιά -
Αλκοόλ -
Προέλευση -
Ποικιλία -
Αρώματα -
Μέγεθος Φιάλης -
Παραμονή σε βαρέλι Ναι
Θερμοκρασία σερβιρίσματος -
Παλαίωση -
Πώμα -
Βιολογικό Όχι

OAK SUCKER ΕΞΑΔΑ

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Αυτή η εξάδα προορίζεται αποκλειστικά για καλοπέραση!

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}