Περιλαμβάνει 1 φιάλη από κάθε ένα από τα παρακάτω.
BUONORA ETNA BIANCO - TENUTA TASCANTE
Το Buonora Etna Bianco Tenuta Tascante είναι ένα φανταστικό λευκό κρασί που εκφράζει μοναδικά το ηφαιστιογενές terroir της Αίτνας. Τα σταφύλια Carricante προέρχονται από την βόρεια πλευρά της Αίτνας, από αμπέλια που μεγαλώνουν σε υψόμετρο 600 μέτρων. Ο τρύγος γίνεται με το χέρι και έπειτα από αυστηρή διαλογή το κρασί ζυμώνει και ωριμάζει για 4 μήνες με τις λεπτές οινολάσπες του σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Το αποτέλεσμα είναι έντονα mineral, εκφραστικό και με κοφτερή οξύτητα, απλά απίθανο!
ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ - ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΑΡΤΕΜΗΣ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ
H Σαντορίνη του Οινοποιείου Αρτέμης Καραμολέγκος είναι μια κλασική και κρυστάλλινη έκφραση του Σαντορινιού terroir. Τα καλύτερα αμπελοτόπια του νησιού ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα mineral λευκό κρασί που εντυπωσιάζει. Το χαρμάνι παραδοσιακό και αρωματικό, από 90% Ασύρτικο και 10% Αθήρι και Αηδάνι. Τα σταφύλια προέρχονται από τα χωριά Πύργος, Έξω Γωνιά, Φηρά, Ακρωτήρι, Εμποριό και Μεγαλοχώρι. Το κρασί ωριμάζει για 5 μήνες με τις οινολάσπες του για να αποκτήσει λιπαρότητα, δυνατή να ισορροπήσει την κοφτερή του οξύτητα.
ΜΑΛΑΓΟΥΖΙΑ - ΚΤΗΜΑ KITRVS
Η Μαλαγουζιά του Κτήματος Kitrvs, έχει πλέον κατακτήσει τον τίτλο μιας από τις καλύτερες μαλαγουζιές (αν όχι η καλύτερη!) της Ελλάδας και κάθε χρόνο δικαιώνει τον τίτλο και τη φήμη της. Η συγκεκριμένη Μαλαγουζιά έχει Βορειοελλαδίτικο ύφος, δηλαδή, δροσιστική οξύτητα, δεμένο σώμα και τρομερή αίσθηση φρεσκάδας στο στόμα και αυτός είναι ένα από τους λόγους που κλείνεται με υψηλής αισθητικής και ποιότητας πώμα stelvin που διατηρεί ιδανικά τη φρεσκάδα της.
AMAUTA TORRONTES - BODEGA EL PORVENIR DE CAFAYATE
To Amauta Torrontes από το Bodega El Porvenir de Cafayate, είναι ένα επικό value for money κρασί, μιας και προέρχεται από αμπέλια ηλικίας 50 ετών, σε υψόμετρο 1650μ. στη Salta της Αργεντινής, με εντυπωσιακή καθαρότητα φρούτου και τυπικότητα. Ο τρύγος γίνεται σε δυο φάσεις, αρχές και μέσα Φεβρουαρίου για να συνθέσουν ένα κρασί με πολυπλοκότητα, οξύτητα και έντονο φρουτώδες αλλά ανθικό χαρακτήρα. Για την διατήρηση όλων των παραπάνω, η ζύμωση γίνεται σε ανοξείδωτες δεξαμενές ενώ η μηλογαλακτική μετατροπή, αποφεύγεται.
ΕΛΙΑ ΒΙΔΙΑΝΟ SUR LIE - ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΚΑΡΑΒΙΤΑΚΗ
Όταν δοκιμάσεις το Ελιά Βιδιανό Sur Lie, δεν θα πιστεύεις πόσες δυνατότητες έχει αυτό τα εκπληκτικό σταφύλι! Η ζύμωση έχει γίνει και σε δεξαμενή και σε βαρέλι. Το 77% της ποικιλίας έχει ζυμώσει σε ανοξείδωτες δεξαμενές και στη συνέχεια έχει παραμείνει με τις οινολάσπες για 4 μήνες. Το υπόλοιπο 23% έχει ζυμώσει σε γαλλικά δρύινα βαρέλια Βουργουνδίας. Στη συνέχεια παραμένει επίσης 4 μήνες, σε επαφή με τις οινολάσπες. Αφού ολοκληρωθούν οι ζυμώσεις, γίνεται η ανάμειξή τους σε ανοξείδωτες δεξαμενές, όπου παραμένουν εκεί 3 ολόκληρα χρόνια σε επαφή με τις οινολάσπες, όπου θωρακίζονται τα αρώματα και η δομή του. Το κρασί καταλήγει να εμφιαλωθεί με ελάχιστο φιλτράρισμα.
POUILLY FUISSE - DOMAINE CORNIN
Το Pouilly Fuisse του Dominique Cornin είναι ένας ύμνος στο Chardonnay! To υπέροχο αυτό κρασί δεν έχει ωριμάσει σε δρύινα βαρέλια, όπως συνηθίζεται στην περιοχή, αλλά έχει μια μακρόχρονη παραμονή με τις οινολάσπες του και αυτό χαρακτηρίζει τη μοναδική δομή και την εκφραστικότητά του! Το Pouilly Fuisse του Dominique Cornin προέρχεται από 4 διαφορετικά αμπελοτόπια που φυτεύτηκαν την περίοδο 1909-1965 στο Chaintre και το Pouilly Fuisse της Βουργουνδίας. Ζυμώνει με γηγενείς ζύμες και παλαιώνει σε ανοξείδωτες δεξαμενές, σε επαφή με τις οινολάσπες του, για 12 μήνες. Έπειτα εμφιαλώνεται αφιλτράριστο και χωρίς καμία άλλη παρέμβαση.