ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2023
65k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.500.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
-

SAME BUT DIFFERENT ΕΞΑΔΑ

  -
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΕΣ

Βρες τις ομοιότητες!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Έπαιζες ποτέ Μάντεψε ποιος; Θα αναρωτιέσαι τώρα τι σχέση έχει αυτό με το κρασί! Θα σου πούμε τώρα!

Το ήξερες πως υπάρχουν εντελώς διαφορετικές ποικιλίες σταφυλιών με τόσες πολλές ομοιότητες, που ούτε καν θα το φανταζόσουν; Για να πάρεις μια ιδέα, αν σου αρέσει το Chardonnay τότε πρέπει να δοκιμάσεις Βιδιανό, αν σου αρέσουν τα κρασιά της Σαντoρίνης, τότε πρέπει να δεις και αυτά από την περιοχή της Αίτνας και αν θες κάτι πιο αρωματικό, όπως μια Μαλαγουζιά, τότε πρέπει σίγουρα να δοκιμάσεις Torrontes! Κάνε τώρα τη σύνδεση με την πρώτη φράση που διάβασες...

Επιλέξαμε ποικιλίες που έχουν αρκετά κοινά χαρακτηριστικά, για να μπορέσεις να κάνεις τις συγκρίσεις!

Τι περιμένεις; Βρες τις ομοιότητες!

ΧΡΩΜΑ

MIX

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΣΩΜΑ

ΟΞΥΤΗΤΑ

Δοκιμή

Περιλαμβάνει 1 φιάλη από κάθε ένα από τα παρακάτω.

 

BUONORA ETNA BIANCO - TENUTA TASCANTE

Το Buonora Etna Bianco Tenuta Tascante είναι ένα φανταστικό λευκό κρασί που εκφράζει μοναδικά το ηφαιστιογενές terroir της Αίτνας. Τα σταφύλια Carricante προέρχονται από την βόρεια πλευρά της Αίτνας, από αμπέλια που μεγαλώνουν σε υψόμετρο 600 μέτρων. Ο τρύγος γίνεται με το χέρι και έπειτα από αυστηρή διαλογή το κρασί ζυμώνει και ωριμάζει για 4 μήνες με τις λεπτές οινολάσπες του σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Το αποτέλεσμα είναι έντονα mineral, εκφραστικό και με κοφτερή οξύτητα, απλά απίθανο!

 

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ - ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΑΡΤΕΜΗΣ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ

H Σαντορίνη του Οινοποιείου Αρτέμης Καραμολέγκος είναι μια κλασική και κρυστάλλινη έκφραση του Σαντορινιού terroir. Τα καλύτερα αμπελοτόπια του νησιού ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα mineral λευκό κρασί που εντυπωσιάζει. Το χαρμάνι παραδοσιακό και αρωματικό, από 90% Ασύρτικο και 10% Αθήρι και Αηδάνι. Τα σταφύλια προέρχονται από τα χωριά Πύργος, Έξω Γωνιά, Φηρά, Ακρωτήρι, Εμποριό και Μεγαλοχώρι. Το κρασί ωριμάζει για 5 μήνες με τις οινολάσπες του για να αποκτήσει λιπαρότητα, δυνατή να ισορροπήσει την κοφτερή του οξύτητα.

 

ΜΑΛΑΓΟΥΖΙΑ - ΚΤΗΜΑ KITRVS

Η Μαλαγουζιά του Κτήματος Kitrvs, έχει πλέον κατακτήσει τον τίτλο μιας από τις καλύτερες μαλαγουζιές (αν όχι η καλύτερη!) της Ελλάδας και κάθε χρόνο δικαιώνει τον τίτλο και τη φήμη της. Η συγκεκριμένη Μαλαγουζιά έχει Βορειοελλαδίτικο ύφος, δηλαδή, δροσιστική οξύτητα, δεμένο σώμα και τρομερή αίσθηση φρεσκάδας στο στόμα και αυτός είναι ένα από τους λόγους που κλείνεται με υψηλής αισθητικής και ποιότητας πώμα stelvin που διατηρεί ιδανικά τη φρεσκάδα της.

 

AMAUTA TORRONTES - BODEGA EL PORVENIR DE CAFAYATE

To Amauta Torrontes από το Bodega El Porvenir de Cafayate, είναι ένα επικό value for money κρασί, μιας και προέρχεται από αμπέλια ηλικίας 50 ετών, σε υψόμετρο 1650μ. στη Salta της Αργεντινής, με εντυπωσιακή καθαρότητα φρούτου και τυπικότητα. Ο τρύγος γίνεται σε δυο φάσεις, αρχές και μέσα Φεβρουαρίου για να συνθέσουν ένα κρασί με πολυπλοκότητα, οξύτητα και έντονο φρουτώδες αλλά ανθικό χαρακτήρα. Για την διατήρηση όλων των παραπάνω, η ζύμωση γίνεται σε ανοξείδωτες δεξαμενές ενώ η μηλογαλακτική μετατροπή, αποφεύγεται.

 

ΕΛΙΑ ΒΙΔΙΑΝΟ SUR LIE - ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΚΑΡΑΒΙΤΑΚΗ

Όταν δοκιμάσεις το Ελιά Βιδιανό Sur Lie, δεν θα πιστεύεις πόσες δυνατότητες έχει αυτό τα εκπληκτικό σταφύλι! Η ζύμωση έχει γίνει και σε δεξαμενή και σε βαρέλι. Το 77% της ποικιλίας έχει ζυμώσει σε ανοξείδωτες δεξαμενές και στη συνέχεια έχει παραμείνει με τις οινολάσπες για 4 μήνες. Το υπόλοιπο 23% έχει ζυμώσει σε γαλλικά δρύινα βαρέλια Βουργουνδίας. Στη συνέχεια παραμένει επίσης 4 μήνες, σε επαφή με τις οινολάσπες. Αφού ολοκληρωθούν οι ζυμώσεις, γίνεται η ανάμειξή τους σε ανοξείδωτες δεξαμενές, όπου παραμένουν εκεί 3 ολόκληρα χρόνια σε επαφή με τις οινολάσπες, όπου θωρακίζονται τα αρώματα και η δομή του. Το κρασί καταλήγει να εμφιαλωθεί με ελάχιστο φιλτράρισμα.

 

POUILLY FUISSE - DOMAINE CORNIN

Το Pouilly Fuisse του Dominique Cornin είναι ένας ύμνος στο Chardonnay! To υπέροχο αυτό κρασί δεν έχει ωριμάσει σε δρύινα βαρέλια, όπως συνηθίζεται στην περιοχή, αλλά έχει μια μακρόχρονη παραμονή με τις οινολάσπες του και αυτό χαρακτηρίζει τη μοναδική δομή και την εκφραστικότητά του! Το Pouilly Fuisse του Dominique Cornin προέρχεται από 4 διαφορετικά αμπελοτόπια που φυτεύτηκαν την περίοδο 1909-1965 στο Chaintre και το Pouilly Fuisse της Βουργουνδίας. Ζυμώνει με γηγενείς ζύμες και παλαιώνει σε ανοξείδωτες δεξαμενές, σε επαφή με τις οινολάσπες του, για 12 μήνες. Έπειτα εμφιαλώνεται αφιλτράριστο και χωρίς καμία άλλη παρέμβαση.

Τα τεχνικά
Χρώμα Mix
Τύπος Ξηρά
Χρονιά -
Αλκοόλ -
Προέλευση -
Ποικιλία -
Αρώματα -
Μέγεθος Φιάλης -
Παραμονή σε βαρέλι -
Θερμοκρασία σερβιρίσματος -
Παλαίωση -
Πώμα -
Βιολογικό Όχι

SAME BUT DIFFERENT ΕΞΑΔΑ

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Αυτή η εξάδα προορίζεται αποκλειστικά για καλοπέραση!

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}