Περιλαμβάνει 1 φιάλη από κάθε ένα από τα παρακάτω.
DONA SILVINA TORRONTES - BODEGAS KRONTIRAS
Αργεντινή όμως δεν είναι μόνο το Malbec, είναι και το Torrontes! Πρόκειται για μια λευκή αρωματική ποικιλία με τραγανή οξύτητα και άφθονο φρούτο. Το γνωστό και αγαπημένο οινοποιείο του Κωνσταντίνου Κροντηρά και της Silvina Macipa - Krontiras έκτος από καταπληκτικά κόκκινα κρασιά κάνει και ένα εξαιρετικό λευκό, από Τοrrontes φυσικά! Τα αμπέλια βρίσκονται σε ψηλό υψόμετρο, στην περιοχή Rioja, την βορειότερη της Αργεντινής, γνωστή για τα Torrontes της. Αυτό το Torrontes θα σε ενθουσιάσει με τη φρεσκάδα του, το ζουμερό του φρούτο και την δροσιστική του οξύτητα!
CHARDONNAY - EL ENEMIGO
Ο James Suckling κάποτε το χαρακτηρίσε ως «Το καλύτερο κρασί στον κόσμο κάτω από 30$». Η ποιότητά του παραμένει σταθερά υψηλή, όπως και η βαθμολογία του απο σημαντικούς κριτικούς οίνου. Η σοδειά του 2023, πήρε 96pts από James Suckling & 93pts απο τον Tim Atkin! Αυτό το πολυβραβευμένο Αργεντίνικο Chardonnay με την υπογραφή των Adrianna Catena & Alejandro Vigil, ωριμάζει παρουσία flor, αποκτώντας αρώματα ζύμης, αμυγδάλου και μανιταριών. Παλαιώνει σε γαλλικά δρύινα βαρέλια και προέρχεται από υψόμετρο 1.400μ — ένας συνδυασμός που προσφέρει μοναδική πολυπλοκότητα και φινέτσα.
ALBARINO - DE VINOS DE MAR
Το Albarino Maldonado 2022 Compañía Uruguaya de Vinos de Mar είναι ένα λευκό κρασί που συνδέει με τρομερή μαεστρία τα καλύτερα χαρακτηριστικά της ποικιλίας και το μέρος που καλλιεργείται. Ναι, είχες συνηθίσει να την ακούς στα Βορειοδυτικά της Ισπανίας, αλλά τι θα έλεγες για μια εκδοχή της ποικιλίας από την Ουρουγουάη; Προσοχή! Το "πείραμα" είναι τόσο πετυχημένο που έχει ήδη τραβήξει το ενδιαφέρον της Jancis Robinson MW και του Tim Atkin MW, λέγοντας πως είναι από τα πιο ενδιαφέροντα κρασιά που δοκίμασε μέσα στη χρονιά!
VIBO - VIU MANENT
To Vibo Viñedo Centenario του εικονικού οινοποιείου Viu Manent είναι ένα Χιλιανό διαμαντάκι, που κουβαλάει μέσα του την ιστορία αμπελώνων 100 ετών και πάνω. To χαρμάνι αποτελείται από 63% Cabernet Sauvignon και 37% Malbec, τα οποία προέρχονται από τους αμπελώνες του οινοποιείου στην κοιλάδα Colchagua. O τρύγος γίνεται χειρωνακτικά και ακολουθεί προσεκτική διαλογή πριν την κρυοεκχύλιση. Όλα αυτά αποτελούν σημαντικά βήματα για τη διατήρηση της φρεσκάδας, της κομψότητας και της ποιότητας του κρασιού και απογειώνονται με τη χρήση γηγενών ζυμών και 17μηνης ωρίμασης σε γαλλικά δρύινα βαρέλια (παλιά και νέα).
BONARDA "LA MARCHIGIANA" - CATENA ZAPATA
Το La Marchigiana Bonarda από το οινοποιείο Catena Zapata αποτελεί μια ωδή στον πιο παραδοσιακό τρόπο οινοποίησης των προγόνων του Nicola Catena. Ένα μεστό φυσικό κόκκινο κρασί πολλών αξιώσεων, από την πιο δημοφιλή μάρκα κρασιού στον κόσμο, που στο παρελθόν έχει τραβήξει την προσοχή σπουδαίων κριτικών οίνου.
HEY MALBEC - MATIAS RICCITELLI
Η επική αυτή φιάλη, με την σούπερ ντούπερ ετικέτα, έχει ακόμα καλύτερο περιεχόμενο! Πυκνό φρούτο, βιολέτες, μελάνι, ευκάλυπτος και σοκολάτα θα σε αφήσουν σίγουρα με το στόμα ανοιχτό! Τα σταφύλια προέρχονται από διαφορετικά υψόμετρα και από παλιά κλήματα. Τo κρασί ζυμώνει με γηγενείς ζύμες (και ένα μέρος σε ολόκληρα τσαμπιά) και ωριμάζει σε τσιμεντένιες δεξαμενές και παλιά γαλλικά βαρέλια. Το αποτέλεσμα έχει πυκνό μαύρο φρούτο, βοτανική διάσταση και σούπερ πικάντικο χαρακτήρα.