ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Best Online Wine Shop 2019 & 2020
40k+ Happy Members
Free delivery
Free Returns
More than 1.000.000 bottles delivered
Satisfaction Guaranteed
-

"TO BIO OR NOT TO BIO" MIX ΕΞΑΔΑ

  -
€104,40
77.80
€77,80
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
6 Μποτίλιες
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ Στην πόρτα σου σε 1- 3 μέρες

Είναι Βιολογικά, είναι Έξι και είναι Όλα Εκπληκτικά!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Κάποιοι ίσως και να έλεγαν πως αυτά τα κρασιά είναι πιο αγνά από το πρώτο απάτητο χιόνι στις Άλπεις ή τη συνείδηση του Μαχάτμα Γκάντι.

Εμείς αυτό που ξέρουμε είναι πως αυτά τα 6 εκπληκτικά και μεγάλα κρασιά έγιναν με απεριόριστη αγάπη και απόλυτο σεβασμό τόσο στη φύση όσο και στον άνθρωπο!

ΧΡΩΜΑ

ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΣΩΜΑ

ΟΞΥΤΗΤΑ

Δοκιμή

Περιλαμβάνει 1 φιάλη από κάθε ένα από τα παρακάτω.

 

RIESLING - DOMAINE CAMILLE BRAUN

Τα καλά κρασιά είναι ανεπιτήδευτα νόστιμα και τα απολαμβάνουν σχεδόν όλοι με την ίδια ζέση. Το Riesling του Domaine Camille Braun είναι ένα τέτοιο κρασί που φτιάχνεται από τον Christophe και την Chantal στο Orschwihr της Αλσατίας. Το 1960, ο 25χρονος Camille Braun, πατέρας του Christophe, ιδρύει το οινοποιείο του με σκοπό να κάνει ποιοτικά κρασιά, περιορισμένης παραγωγής από το ιδιαίτερο terroir της περιοχής. Από το 2005 στο τιμόνι του οινοποιείου βρίσκονται ο Christophe με τη γυναίκα του Chantal. Έχουν στραφεί από το 2011 στην οργανική και βιοδυναμική καλλιέργεια και τα τελευταία χρόνια κάνουν κρασιά με ελάχιστες ή και μηδενικές παρεμβάσεις, στα πρότυπα της φυσικής οινοποίησης.

 

AM FINE ASSYRTIKO & MALAGOUZIA - ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ 

Έχει ακούσει τον χαρακτηρισμό "ένα από τα καλύτερα και πιο πολύπλοκα ελληνικά λευκά κρασιά" πολλές φορές. Είναι σίγουρα ένα από αυτά που έχουν βάλει τον Ανατολικό Αμπελώνα και τους δύο αδερφούς Νικολαΐδη στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού (και όχι μόνο) κρασιού και τα πιο ψαγμένα κελάρια.Το Ασύρτικο βάζει την ένταση και τη γοητεία. Η Μαλαγουζιά στρογγυλεύει τις γωνίες και ανεβάζει τη φινέτσα σε άλλα επίπεδα. Αν σκεφτείς ότι η ζύμωση πραγματοποιείται με γηγενείς άγριες ζύμες και στη συνέχεια το χαρμάνι παραμένει για 6 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια με τις λεπτές οινολάσπες, τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο ιδιαίτερα!

 

ΜΟΣΧΑΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ NATURE - OENOS NATURE 

Ξέχνα ότι ήξερες για το Μοσχάτο. Είναι το πρώτο Μοσχάτο Αλεξανδρείας χωρίς θειώδη, μάλιστα από το νησί της Λήμνου και είναι εδώ έτοιμο να κερδίσει ακόμα και τους πιο δύσπιστους.Με ελάχιστα θειώδη, μόνο κατά την εμφιάλωση και χωρίς λοιπές παρεμβάσεις, μιλάμε για ένα φυσικό κρασί που αναδεικνύει στο έπακρο το terroir της περιοχής και υπογραμμίζει τον τυπικό χαρακτήρα της ποικιλίας.

 

ΝΑΟΥΣΑ - ΚΤΗΜΑ ΚΕΛΕΣΙΔΗ

Ξέρεις τι θα πει Grand Cru; Είναι αυτά τα πολύ συγκεκριμένα αμπελοτόπια που αποδεδειγμένα δίνουν πολύ μεγάλα κρασιά. Και η Νάουσα Κελεσίδη γεννήθηκε σε ένα από αυτά. Στο Γιαννακοχώρι της Νάουσας. Εκεί, με βιολογικές μεθοδολογίες, η οικογένεια παράγει ένα από τα καλύτερα Ξινόμαυρα που μπορεί να έχεις την τύχη να πέσουν στα χέρια σου. Ακροβατώντας ανάμεσα στη μοντέρνα και την κλασσική οινοποίηση – πίστεψέ μας – θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό…

 

ONIROS - ΚΤΗΜΑ ΚΟΥΡΤΗ

Ο Απόστολος Κούρτης ξεκίνησε να ασχολείται με το κρασί το 1997 όπου και φύτευσε το πρώτο του αμπέλι, στη Ράχη Πιερίας, στη σκιά του Ολύμπου. Πειραματίζεται συνεχώς με ελληνικές και ξένες ποικιλίες όπως το Βιδιανό και το Trebbiano. Το Oniros είναι ένα πολυποικιλιακό blend από Syrah (50%), Ξινόμαυρο (25%), Cabernet Sauvignon (15%) και Αγιωργίτικο (10%). Κάθε ποικιλία οινοποιείται ξεχωριστά και ωριμάζει σε γαλλικό ή αμερικάνικο βαρέλι για 15 μήνες περίπου. Στο τέλος όλα μπλεντάρονται ώστε το αποτέλεσμα να είναι στιβαρό, ρωμαλέο και μοναδικά πολυπλόκο.

 

REGIETERRE NERO D'AVOLA - MUSITA WINERY

Το οικογενειακό οινοποιείο Musita, στο Σαλέμι της Σικελίας δημιουργεί κρασιά με ιταλικό ταπεραμέντο που αντανακλούν το ζεστό, ηλιόλουστο κλίμα και το ηφαιστιογενές έδαφος της Σικελίας. Το Regieterre είναι από Nero d’Avola, μια ερυθρή ποικιλία με πληθωρικό χαρακτήρα, που μοσχοβολάει κεράσι. Το κρασί ζυμώνει και ωριμάζει σε γαλλικά δρύινα βαρέλια 225 λίτρων, για 10 μήνες. Έτσι αποκτά πικάντικο και καραμελένιο χαρακτήρα που δένει απόλυτα με το ζουμερό κόκκινο και μαύρο φρούτο.

Τα τεχνικά
Χρώμα -
Τύπος -
Χρονιά -
Αλκοόλ -
Προέλευση -
Ποικιλία -
Αρώματα -
Μέγεθος Φιάλης -
Παραμονή σε βαρέλι -
Θερμοκρασία σερβιρίσματος -
Παλαίωση -
Πώμα -
Βιολογικό Ναι

"TO BIO OR NOT TO BIO" MIX ΕΞΑΔΑ

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Αυτή η εξάδα προορίζεται αποκλειστικά για καλοπέραση!

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}