ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 5 Έτη
70k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.800.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Ponce 2019 - Bodegas Ponce
€66,90
€58,40
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ Στην πόρτα σου σε 1 - 3 μέρες

Η ισπανική υπεροχή!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Το Ponce 2019 από το Bodegas y Viñedos είναι ένα ζουμερό, εκφραστικό κόκκινο κρασί, γεμάτο κερασένια αρώματα και τραγανή, δροσιστική οξύτητα. Είναι η αυθεντική πλευρά της σπάνιας ισπανικής ποικιλίας Bobal, με την υπογραφή του Juan Antonio Ponce και της ήπιας παρέμβασης φιλοσοφίας του. Αν δεν τον γνωρίζεις ήδη, είναι στη λίστα των κορυφαίων ονομάτων της νέας ισπανικής οινικής σκηνής και τα κρασιά του φιγουράρουν συχνά, ανάμεσα στα Top 10 Best Value Wines του Wine-Searcher!

Το Bodegas y Viñedos Ponce, είναι ένα κορυφαίο οινοποιείο που εφαρμόζει βιοδυναμικές πρακτικές και παράγει κρασιά του ξεχωρίζουν για την εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής. Το Bobal είναι μια ερυθρή ισπανική ποικιλία με καταγωγή από την περιοχή Utiel-Requena. Αν και καλλιεργείται εκτενώς, για πολλά χρόνια είχε δευτερεύοντα ρόλο, συμμετέχοντας κυρίως σε γνωστά blends. Τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, ο Juan Antonio Ponce αποφάσισε να αναδείξει τις δυνατότητες της ποικιλίας, εστιάζοντας στην αυθεντική της έκφραση. Σε ηλικία μόλις 23 ετών, ίδρυσε το οινοποιείο Bodegas y Viñedos Ponce, στην λιγότερο γνωστή αλλά ανερχόμενη περιοχή Manchuela της Ισπανίας και αφιερώθηκε στην παραγωγή μονοποικιλιακών κρασιών γηγενών ποικιλιών κυρίως Bobal, Albillo Real, Moravia Agria, Monastrell και Garnacha, που προέρχονται απο διαφορετικά αμπελοτεμάχια μεγάλης ηλικίας. Η προσέγγισή του βασίζεται σε ήπιες παρεμβάσεις κατά την οινοποίηση, με στόχο να φτιάχνει κρασιά που αναδεικνύουν τόσο το terroir της Manchuela, όσο και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της κάθε ποικιλίας.

Το Ponce 2019 από το Bodegas y Viñedos είναι ένα από αυτά τα κρασιά και προέρχεται από κλήματα ηλικίας 60 ετών. Το χαρμάνι αποτελείται από 85% Bobal και 15% Moravia Agria. Οι ποικιλίες ζυμώνουν χωριστά, με γηγενείς ζύμες σε δρύινες δεξαμενές και μετά τη ζύμωση τοποθετούνται μαζί σε γαλλικά δρύινα βαρέλια των 600 λίτρων, όπου παραμένουν για 12 μήνες, πριν το κρασί εμφιαλωθεί αφιλτράριστο και χωρίς καμία άλλη παρέμβαση.

Το Ponce 2019 από το Bodegas y Viñedos είναι ένα απίθανο κόκκινο κρασί, που έχει δεχτεί το χάδι του χρόνου και είναι έτοιμο να το καταναλώσεις, για να γνωρίσεις την ποικιλία Bobal και την υπεροχή του ισπανικού αμπελώνα!

ΧΡΩΜΑ

ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΜΕΤΡΙΑ

ΣΩΜΑ

ΜΕΤΡΙΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΜΕΤΡΙΑ

Δοκιμή

Στη μύτη έχει πυκνά αρώματα κερασιού, βύσσινου, φράουλας, βατόμουρου και δαμάσκηνου, με νότες βανίλιας, βιολέτας, πιπεριού, τσαγιού, λεβάντας, γλυκόριζας και πικρής σοκολάτας.

Στο στόμα έχει μέτριο (+) σώμα, μέτριες ταννίνες και δροσιστική οξύτητα. Ζουμερά κόκκινα και μαύρα φρούτα μπλέκονται με νότες γλυκών μπαχαρικών, βιολέτας, κακάο και αποξηραμένων βοτάνων.

Τα τεχνικά
Χρώμα Κόκκινο
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2019
Αλκοόλ 13%
Προέλευση Castilla La Mancha, Ισπανία
Ποικιλία Bobal, Moravia Agria
Αρώματα κεράσι, βύσσινο, φράουλα, βατόμουρο, δαμάσκηνο, βανίλια, βιολέτα, πιπέρι, τσάι, λεβάντα, γλυκόριζα, πικρή σοκολάτα
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι 12 μήνες
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 16–18°C
Παλαίωση 7+ χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Ναι

PONCE 2019 - BODEGAS PONCE

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Απόλαυσέ το με πανσέτες, χοιρινά παϊδάκια bbq, κρεατόπιτα με μοσχάρι ή παλαιωμένη γραβιέρα.

Μοσχαράκι κατσαρόλας με κόκκινο κρασί

1 κιλό μοσχάρι  χωρίς κόκκαλο κομμένο σε μπουκιές

4 κ.σ. αλεύρι

1 & 1/2 κ.γ. αλάτι

1 κ.γ. πάπρικα

1/2 κ.γ. πιπέρι

2 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κούπα ξηρό κόκκινο κρασί

1 κύβο ζωμό μοσχάρι

1/2 κ.γ. ξερό θυμάρι

1 φύλλο δάφνη

1 συσκευασία μικρά φρέσκα μανιτάρια ολόκληρα

1 συσκεαυασία baby carrots

 

Σκουπίστε με χαρτί κουζίνας το κρέας για να απορροφήσει την υπερβολική υγρασία. Ανακατέψτε σε ένα μπολ 3 κουταλιές σούπας αλεύρι, 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι, την πάπρικα και το πιπέρι και αλευρώστε το κρέας με το μίγμα αλευριού.

Σωτάρετε το κρέας σε καυτό λάδι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, ανακατεύοντας συχνά, 4-6 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει. Αφαιρέστε το κρέας από την κατσαρόλα. Προσθέστε το κόκκινο κρασί, ανακατεύοντας καλά ώστε να ενσωματωθούν τα υπολοίματα του κρέατος από τον πάτο της κατσαρόλας.

Τοποθετήτε ξανά το κρέας στην κατσαρόλα και προσθέστε το ζωμό, το θυμάρι, τη δάφνη, και 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι.

Μόλις πάρει βράση, σκεπάζετετε την κατσαρόλα , χαμηλώνετε τη φωτιά στο μισό και αφήνετε το κρέας να μαγειρευτεί για μία ώρα περίπου ανακατεύοντας κατά διαστήματα.

Μπορείτε να συνοδέψετε το κρέας σας με άγριο ρύζι.

Καλή σας όρεξη.

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}