ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2023
65k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.500.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Επιλογές Κωνσταντίνου Cabernet Franc 2020 - Αμπελώνες Αντωνόπουλου
Αμπελώνες Αντωνόπουλου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ CABERNET FRANC 2020 - ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ

  Ελλάδα / Αχαΐα
€36,20
€31,60
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ Στην πόρτα σου σε 1 - 3 μέρες

Αυτό το ερυθρό θα πίνεις όλο το καλοκαίρι!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;
Το Cabernet Franc από τους Αμπελώνες Αντωνόπουλου, δεν μπορεί να λείπει από κανένα σωστό και καλά οργανωμένο καλοκαιρινό barbeque. Το βαθύ πορφυρό του χρώμα και τα αρώματα από ψημένη κόκκινη και πράσινη πιπεριά, σε συνδυασμό με την πλούσια δομή του, θα σε κερδίσουν από την πρώτη κιόλας γουλιά και δεν θα το αποχωριστείς εύκολα. Φέρει και την υπογραφή «Επιλογές Κωνσταντίνου» και εδώ τα πράγματα σοβαρεύουν!
 
Ο Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος το 1983 φύτεψε τα πρώτα του αμπέλια στην ημιορεινή Αχαΐα, σε υψόμετρο 950 μέτρα. Η θέση που επέλεξε να καλλιεργήσει δεν ήταν καθόλου τυχαία, αφού κατάλαβε αμέσως τη δυναμική του terroir, σε μια τοποθεσία που περιβάλλεται από τα όρη Παναχαϊκό, Χελμό και Ερύμανθο, με τα δροσερά αεράκια να ωριμάζουν άριστα τα σταφύλια. Σήμερα, η συλλογή «Επιλογές Κωνσταντίνου» , εκφράζει εκείνο το όραμα του Κωνσταντίνου Αντωνόπουλου, να αναδείξει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των ποικιλιών που προσαρμόστηκαν σε αυτό τον τόπο και έδωσαν αριστουργηματικά κρασιά.  
 
Το Cabernet Franc, θεωρείται από τις ζόρικες ποικιλίες στο αμπέλι και οι απόκρημνοι και δυσπρόσιτοι λόφοι, έβαλαν έναν ακόμα βαθμό δυσκολίας στην καλλιέργεια και τη συγκομιδή του. Μετά τη ζύμωσή του ωρίμασε μέσα σε δρύινα βαρέλια για 18 περίπου μήνες και τα φινετσάτα του αρώματα ισορρόπησαν την αίσθηση του βαρελιού και έδωσαν ένα πολύ απολαυστικό αποτέλεσμα.
 
Το Cabernet Franc από τις Επιλογές Κωνσταντίνου πρέπει να το δοκιμάσεις οπωσδήποτε με pizza, οποιοδήποτε κρεατικό για bbq και αν το δροσίσεις και για μισή ωρίτσα θα είναι βάλσαμο!
 

ΧΡΩΜΑ

ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΜΕΤΡΙΑ

ΣΩΜΑ

ΓΕΜΑΤΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΕΝΤΟΝΗ

Δοκιμή
Στο ποτήρι είναι βαθύ πορφυρό. Έντονα αρώματα από βιολέτα, ψημένη πράσινη και κόκκινη πιπεριά, κεράσι, βατόμουρο, βύσσινο και cassis. Νότες βανίλιας, καραμέλας βουτύρου, κανέλας, πράσινου πιπεριού, καπνού και σοκολάτας.
 
Στο στόμα έχει γεμάτο σώμα με δροσερή οξύτητα και πολύ ισορροπημένη δομή. Πράσινο πιπέρι, κόκκινη πιπεριά, pizza και μια βοτανικότητα που δίνει φρεσκάδα. Η επίγευση είναι μακρά.
Τα τεχνικά
Χρώμα Κόκκινο
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2020
Αλκοόλ 13.5%
Προέλευση Αχαΐα
Ποικιλία Cabernet Franc
Αρώματα Βιολέτα, πράσινη και κόκκινη πιπεριά, κεράσι, βατόμουρο, βύσσινο, cassis, βανίλια, καραμέλα βούτυρο, κανέλα, πιπέρι, καπνός, σοκολάτα
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι 18 μήνες
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 16°C
Παλαίωση 6 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ CABERNET FRANC 2020 - ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Απόλαυσέ το με  σκληρά και παλαιωμένα τυριά, rib eye, burger από σιτεμένο μοσχάρι με μπέικον, pizza pepperoni, λουκάνικα και κρεατικά στα κάρβουνα

Μοσχαράκι κατσαρόλας με κόκκινο κρασί

1 κιλό μοσχάρι  χωρίς κόκκαλο κομμένο σε μπουκιές

4 κ.σ. αλεύρι

1 & 1/2 κ.γ. αλάτι

1 κ.γ. πάπρικα

1/2 κ.γ. πιπέρι

2 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κούπα ξηρό κόκκινο κρασί

1 κύβο ζωμό μοσχάρι

1/2 κ.γ. ξερό θυμάρι

1 φύλλο δάφνη

1 συσκευασία μικρά φρέσκα μανιτάρια ολόκληρα

1 συσκεαυασία baby carrots

 

Σκουπίστε με χαρτί κουζίνας το κρέας για να απορροφήσει την υπερβολική υγρασία. Ανακατέψτε σε ένα μπολ 3 κουταλιές σούπας αλεύρι, 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι, την πάπρικα και το πιπέρι και αλευρώστε το κρέας με το μίγμα αλευριού.

Σωτάρετε το κρέας σε καυτό λάδι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, ανακατεύοντας συχνά, 4-6 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει. Αφαιρέστε το κρέας από την κατσαρόλα. Προσθέστε το κόκκινο κρασί, ανακατεύοντας καλά ώστε να ενσωματωθούν τα υπολοίματα του κρέατος από τον πάτο της κατσαρόλας.

Τοποθετήτε ξανά το κρέας στην κατσαρόλα και προσθέστε το ζωμό, το θυμάρι, τη δάφνη, και 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι.

Μόλις πάρει βράση, σκεπάζετετε την κατσαρόλα , χαμηλώνετε τη φωτιά στο μισό και αφήνετε το κρέας να μαγειρευτεί για μία ώρα περίπου ανακατεύοντας κατά διαστήματα.

Μπορείτε να συνοδέψετε το κρέας σας με άγριο ρύζι.

Καλή σας όρεξη.

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}