ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2019, 2020, 2021 & 2022
50k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.500.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Cava Δρυόπη 2017 - Κτήμα Δρυόπη
Κτήμα Τσέλεπου

CAVA ΔΡΥΟΠΗ 2017 - ΚΤΗΜΑ ΔΡΥΟΠΗ

  Ελλάδα / Νεμέα
€28,30
€24,60
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ Στην πόρτα σου σε 1 - 3 μέρες

Η νέα υπέρ-Premium ετικέτα του Γιάννη Τσέλεπου!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι! Το ίδιο θα έπρεπε να είσαι κι εσύ! Δοκίμασε πρώτος/η το ολοκαίνουριο Cava Δρυόπη 2017 του Οινοποιείου Τσέλεπος! Η νέα ετικέτα του Γιάννη Τσέλεπου από το κτήμα Δρυόπη είναι εδώ και σύμφωνα με τον μετρ του βαρελιού, είναι το καλύτερό του κρασί, από μια χρονιά που θα μείνει ιστορική!

Ο Γιάννης Τσέλεπος δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις αφού είναι ο άνθρωπος που κατάφερε να κάνει ακόμη και Γάλλους παραγωγούς να ζηλέψουν τα κρασιά του. Το Cava Δρυόπη 2017 είναι το υπερ-premium κρασί του, που θα βγαίνει μόνο σε κορυφαίες χρονιές και με την καλύτερη δυνατή σύνθεση ανάλογα με τη σοδειά.
Για την πρώτη Cava Δρυόπη από τη σοδειά του 2017, επιλέχτηκε το blend 70% Αγιωργίτικο και 30% Cabernet Sauvignon. Στον αμπελώνα με τα παλαιά κλήματα, στη γνωστή Grand Cru περιοχή Κούτσι της Νεμέας, η χαμηλή στρεμματική απόδοση και οι πρωτοποριακές αμπελουργικές τεχνικές που εφαρμόζονται, δίνουν στον Γιάννη την καλύτερη έκφραση τόσο του Αγιωργίτικου, όσο και του μοναδικού terroir. Το Cabernet Sauvignon επιλέχθηκε από τον αγαπημένο του αμπελώνα στην Τεγέα Αρκαδίας. Το πολύτιμο ζουμί ωρίμασε για 24 μήνες σε δρύινα γαλλικά βαρέλια, από τα οποία το 70% είναι καινούργιο ενώ το υπόλοιπο 30% δεύτερης χρήσης. Στη συνέχεια εμφιαλώθηκε και οι φιάλες φυλάχτηκαν για 24 μήνες στο κελάρι του οινοποιείου πριν ο Γιάννης κρίνει ότι είναι έτοιμο.

Αν δεν κρατιέσαι, απόλαυσέ το τώρα. Σίγουρα όμως κράτα στην άκρη όσο περισσότερες φιάλες μπορείς, γιατί αν έχεις υπομονή, το Cava Δρυόπη 2017 είναι ένα κόκκινο κρασί που θα εξελιχθεί μαγικά για τουλάχιστον 10 χρόνια ακόμα. Αν έχεις υπομονή…

ΧΡΩΜΑ

ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΕΝΤΟΝΗ

ΣΩΜΑ

ΓΕΜΑΤΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΕΝΤΟΝΗ

Δοκιμή

Έχει βαθύ ρουμπινί χρώμα και έντονα αρώματα από μαύρα μούρα, δαμάσκηνο, κεράσι, βύσσινο, μέντα και πράσινη πιπεριά. Βανίλια, κανέλα, γλυκόριζα, σοκολάτα, πιπέρι, γαρύφαλλο και νότες καπνού συμπληρώνουν το σύνολο.

Γεμάτο στόμα με πλούσιες τανίνες και τραγανή οξύτητα. Το δαμάσκηνο, το βύσσινο και το κεράσι συνδυάζονται τέλεια με τα αρώματα της κανέλας και της σοκολάτας. Μακρά επίγευση ολοκληρώνει τέλεια αυτό το εξαιρετικό κρασί.

Τα τεχνικά
Χρώμα Κόκκινο
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2017
Αλκοόλ 14.5%
Προέλευση Νεμέα
Ποικιλία Αγιωργίτικο, Cabernet Sauvignon
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι 24 μήνες
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 18°C
Παλαίωση 10 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

CAVA ΔΡΥΟΠΗ 2017 - ΚΤΗΜΑ ΔΡΥΟΠΗ

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Ταιριάζει εξαιρετικά με μοσχαράκι κοκκινιστό, αγριογούρουνο στιφάδο, burger με bbq sauce

Μοσχαράκι κατσαρόλας με κόκκινο κρασί

1 κιλό μοσχάρι  χωρίς κόκκαλο κομμένο σε μπουκιές

4 κ.σ. αλεύρι

1 & 1/2 κ.γ. αλάτι

1 κ.γ. πάπρικα

1/2 κ.γ. πιπέρι

2 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κούπα ξηρό κόκκινο κρασί

1 κύβο ζωμό μοσχάρι

1/2 κ.γ. ξερό θυμάρι

1 φύλλο δάφνη

1 συσκευασία μικρά φρέσκα μανιτάρια ολόκληρα

1 συσκεαυασία baby carrots

 

Σκουπίστε με χαρτί κουζίνας το κρέας για να απορροφήσει την υπερβολική υγρασία. Ανακατέψτε σε ένα μπολ 3 κουταλιές σούπας αλεύρι, 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι, την πάπρικα και το πιπέρι και αλευρώστε το κρέας με το μίγμα αλευριού.

Σωτάρετε το κρέας σε καυτό λάδι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, ανακατεύοντας συχνά, 4-6 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει. Αφαιρέστε το κρέας από την κατσαρόλα. Προσθέστε το κόκκινο κρασί, ανακατεύοντας καλά ώστε να ενσωματωθούν τα υπολοίματα του κρέατος από τον πάτο της κατσαρόλας.

Τοποθετήτε ξανά το κρέας στην κατσαρόλα και προσθέστε το ζωμό, το θυμάρι, τη δάφνη, και 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι.

Μόλις πάρει βράση, σκεπάζετετε την κατσαρόλα , χαμηλώνετε τη φωτιά στο μισό και αφήνετε το κρέας να μαγειρευτεί για μία ώρα περίπου ανακατεύοντας κατά διαστήματα.

Μπορείτε να συνοδέψετε το κρέας σας με άγριο ρύζι.

Καλή σας όρεξη.

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}