ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2023
60k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.500.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Cavalieri Ερυθρό 2018 - Κτήμα Ν. Λαζαρίδη
Κτήμα Ν. Λαζαρίδη

CAVALIERI ΕΡΥΘΡΟ 2018 - ΚΤΗΜΑ Ν. ΛΑΖΑΡΙΔΗ

  Ελλάδα / Δράμα
€22,80
€19,70
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ... Στην πόρτα σου σε 1 - 3 μέρες

Θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

 

Κυριακάτικες μαζώξεις στο σπίτι, για μαγειρική; Το Cavalieri ερυθρό Λαζαρίδη, θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο στις περισσότερες από αυτές. Εντάξει, μπορεί και σε όλες!

Το Cavalieri ερυθρό Λαζαρίδη, είναι ένα έντονο blend των ποικιλιών Sangiovese, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon και Merlot. Η φινέτσα αυτή, είναι πια κανονική επιρροή στα κρασιά του Νίκου Λαζαρίδη, και απόλυτα δικαιολογημένα, αφού η Τοσκάνη ήταν η μεγαλύτερή του έμπνευση. Ένας από τους πιο σημαντικούς και πρωτοπόρους οινοποιούς της Βορείου Ελλάδας, έγινε ο ιδρυτής του πρώτου οινοποιείου της Δράμας. Με ντεμπούτο το 1987, αμέσως μόλις επέστρεψε από την παραμονή του στη Τοσκάνη, έβαλε μπροστά το μεγάλο σχέδιο ανάδειξης, της γενέτειράς του. Αποφάσισε να εφαρμόσει τις γνώσεις και την εμπειρία του στην πράξη και ξεκίνησε να οινοποιεί ελληνικές και διεθνείς ποικιλίες με νέες τεχνικές. Εντελώς αναμενόμενα, ο αντίκτυπος στο ελληνικό κοινό, ήταν τεράστιος! Πολύ σύντομα κέρδισε την εμπιστοσύνη του και σήμερα έχει καταφέρει να κερδίσει μια θέση στο ελληνικό, Κυριακάτικο, οικογενειακό τραπέζι...πράγμα που κάποτε θα φάνταζε εξαιρετικά δύσκολο! Πιάσε λοιπόν εκείνη τη χοιρινή μπριζόλα και μαγείρεψε τη με θυμάρι στο γκριλ! Σου υπογράφουμε ότι η συμπύκνωση του φρούτου, και ο στιβαρός του χαρακτήρας είναι έτοιμα να την συνοδέψουν…

Για το Cavalieri ερυθρό Λαζαρίδη, η κάθε ποικιλία ζυμώνεται ξεχωριστά, σε χαμηλές θερμοκρασίες. Τα αρώματα και η αίσθηση βουτύρου στο στόμα, οφείλονται στη μηλογαλακτική ζύμωση, που ακολουθεί. Στη συνέχεια ωριμάζει σε δρύινα βαρέλια για 12 ολόκληρους μήνες, όπου ενσωματώνονται όλα τα στοιχεία του.

Μπορείς να το κρατήσεις στο συντηρητή σου έως και 8 χρόνια!

 

ΧΡΩΜΑ

ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΜΕΤΡΙΑ

ΣΩΜΑ

ΓΕΜΑΤΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΜΕΤΡΙΑ

Δοκιμή

Στο ποτήρι είναι έντονο ρουμπίνι με μωβ ανταύγειες. Έχει υψηλή αρωματική ένταση, με αρώματα κόκκινων φρούτων και φρούτων του δάσους. Κυριαρχούν τα άγρια μούρα, η σοκολάτα, η βανίλια, το βούτυρο και οι ξηροί καρποί, με έναν απαλό βοτανικό χαρακτήρα μέντας.

Έχει γεμάτο σώμα, με μέτρια (+) οξύτητα και πολύ καλά ενσωματωμένες τανίνες. Η επίγευση είναι μακρά.

Τα τεχνικά
Χρώμα Κόκκινο
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2018
Αλκοόλ 14.5%
Προέλευση Δράμα
Ποικιλία Sangiovese, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot
Αρώματα Άγρια μούρα, σοκολάτα, βανίλια, βούτυρο, ξηροί καρποί, μέντα
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι 12 μήνες
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 16°C
Παλαίωση 8 Χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

CAVALIERI ΕΡΥΘΡΟ 2018 - ΚΤΗΜΑ Ν. ΛΑΖΑΡΙΔΗ

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Συνδύασέ το με μοσχαράκι κρασάτο, αγριογούρουνο με δαμάσκηνα, βοδινή σπαλομπριζόλα

Μοσχαράκι κατσαρόλας με κόκκινο κρασί

1 κιλό μοσχάρι  χωρίς κόκκαλο κομμένο σε μπουκιές

4 κ.σ. αλεύρι

1 & 1/2 κ.γ. αλάτι

1 κ.γ. πάπρικα

1/2 κ.γ. πιπέρι

2 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κούπα ξηρό κόκκινο κρασί

1 κύβο ζωμό μοσχάρι

1/2 κ.γ. ξερό θυμάρι

1 φύλλο δάφνη

1 συσκευασία μικρά φρέσκα μανιτάρια ολόκληρα

1 συσκεαυασία baby carrots

 

Σκουπίστε με χαρτί κουζίνας το κρέας για να απορροφήσει την υπερβολική υγρασία. Ανακατέψτε σε ένα μπολ 3 κουταλιές σούπας αλεύρι, 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι, την πάπρικα και το πιπέρι και αλευρώστε το κρέας με το μίγμα αλευριού.

Σωτάρετε το κρέας σε καυτό λάδι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, ανακατεύοντας συχνά, 4-6 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει. Αφαιρέστε το κρέας από την κατσαρόλα. Προσθέστε το κόκκινο κρασί, ανακατεύοντας καλά ώστε να ενσωματωθούν τα υπολοίματα του κρέατος από τον πάτο της κατσαρόλας.

Τοποθετήτε ξανά το κρέας στην κατσαρόλα και προσθέστε το ζωμό, το θυμάρι, τη δάφνη, και 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι.

Μόλις πάρει βράση, σκεπάζετετε την κατσαρόλα , χαμηλώνετε τη φωτιά στο μισό και αφήνετε το κρέας να μαγειρευτεί για μία ώρα περίπου ανακατεύοντας κατά διαστήματα.

Μπορείτε να συνοδέψετε το κρέας σας με άγριο ρύζι.

Καλή σας όρεξη.

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}