ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 5 Έτη
70k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.800.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Cabernet Sauvignon 2022 - Daou Vineyards
Daou Vineyards

CABERNET SAUVIGNON 2022 - DAOU VINEYARDS

  Αμερική / California
€43,70
€38,10
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ Στην πόρτα σου σε 1 - 3 μέρες

Ένα Cabernet με πολυτέλεια, βάθος, και 91pts από Wine Enthusiast!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Το DAOU Cabernet Sauvignon 2022 από το Paso Robles είναι ένα ζουμερό Cabernet με τα όλα του - τυπικό της περιοχής- που προσφέρει πολυτέλεια και βάθος χωρίς να απαιτεί πολυετή παλαίωση. Είναι έτοιμο να το απολαύσεις τώρα όπως λέει και το Wine Enthusiast, χαρακτηρίζοντας το ένα εντυπωσιακό Cabernet που είναι προσβάσιμο από την πρώτη στιγμή και στολίζοντάς το με 91pts. Το κερασάκι στην τούρτα είναι η προσιτή τιμή και η υπογραφή ποιότητας ενός οινοποιείου που έχει χτίσει φήμη για την αφοσίωσή του στην τελειότητα.

Η ιστορία του DAOU ξεκινά με τους αδελφούς Georges και Daniel Daou, οι οποίοι εγκατέλειψαν τον Λίβανο κατά τη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου και βρήκαν καταφύγιο στις ΗΠΑ. Με πάθος για την οινοποιία και όραμα να δημιουργήσουν κρασιά παγκόσμιας κλάσης, εγκαταστάθηκαν στο DAOU Mountain στο Paso Robles. Το οινοποιείο DAOU Family Estates βρίσκεται στην κορυφή ενός λόφου 212 στρεμμάτων στην περιοχή Adelaida District του Paso Robles. Ο θρυλικός οινολόγος André Tchelistcheff είχε χαρακτηρίσει την περιοχή ως «ένα κόσμημα οικολογικών στοιχείων» λόγω του ασβεστολιθικού εδάφους, του μικροκλίματος και της υψηλής υψομετρικής θέσης. Παράλληλα είναι μια περιοχή με τεράστια φήμη για πληθωρικά Cabernet όπως είναι και το DAOU Cabernet Sauvignon 2022.

Για το DAOU Cabernet Sauvignon 2022 το κρασί ζυμώνει και ωριμάζει σε γαλλικά δρύινα βαρέλια (50% καινούργια) για 8 μήνες. Παραμένει έπειτα για κάποιους μήνες στη φιάλη μέχρι να είναι απολύτως έτοιμο για να σε καταπλήξει με το πυκνό φρούτο του και τις εντυπωσιακά καλογυαλισμένες ταννίνες του.

Για αυτό το κρασί βάλε δίπλα τις καλύτερες μπριζόλες που μπορείς να βρεις και πολλή όρεξη!

ΧΡΩΜΑ

ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΕΝΤΟΝΗ

ΣΩΜΑ

ΓΕΜΑΤΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΕΝΤΟΝΗ

Δοκιμή

Το κρασί έχει βαθύ ρουμπινί χρώμα και εντυπωσιακά αρώματα πούρου, βανίλιας, μαύρου μούρου, κερασιού, δαμάσκηνου, καφέ, σοκολάτας, πιπεριού και κανέλας.

Στο στόμα έχει πλούσιο σώμα, ζωηρή οξύτητα και μέτριες αλλά πολύ ζουμερές και ώριμες ταννίνες. Το ώριμο μαύρο φρούτο είναι τόσο πυκνό που το μασάς και συμπληρώνεται από κρέμα καφέ, γλυκό καπνό, γλυκόριζα και αστεροειδή γλυκάνισο.

Τα τεχνικά
Χρώμα Κόκκινο
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2022
Αλκοόλ 14,5%
Προέλευση Καλιφόρνια, ΗΠΑ
Ποικιλία Cabernet Sauvignon
Αρώματα πούρο, βανίλια, μαύρο μούρο, κεράσι, δαμάσκηνο, καφές, σοκολάτα, πιπέρι, κανέλα
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι 8 μήνες
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 16–18°C
Παλαίωση 5-10 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

CABERNET SAUVIGNON 2022 - DAOU VINEYARDS

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Συνδύασέ το με burger με cheddar, διπλό bacon και καραμελωμένα κρεμμύδια, στηθοπλευρές καπνιστές και rib eye με κρούστα πιπεριών.

Roast beef με μπαχαρικά και σάλτσα κόκκινου κρασιού

  • 2 κουταλιές πιπέρι σε κόκκους
  • 2 κουταλιές σπόρους μουστάρδας λευκούς ή μαύρους
  • 2 κουταλιές σπόρους μάραθου
  • 1.5 κιλό φιλέτο βοδινού
  • 2 κουταλιές εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά μουστάρδα ολικής αλέσεως ή Αγγλικού τύπου (κατα προτίμηση χωρίς γλουτένη)
  • 3 χοντροκομμένα κόκκινα κρεμμύδια μαζί με τις φλούδες
  • Λίγο θυμάρι

Για τη σάλτσα:

  • 2 κουταλιές εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
  • 1.5 με 2 κουταλάκια κορν φλάουρ
  • 2 κύβους βοδινού
  • 3-4 κουταλιές ζελέ φραγκοστάφυλο
  • 400ml κόκκινο κρασί

 

  1. Δύο ημέρες πριν, αλέστε το πιπέρι και τους σπόρους χρησιμοποιώντας ένα γουδί. Αλοίψτε το φιλέτο με τη μουστάρδα και έπειτα κυλήστε το στο φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Σκεπάστε με μια ζελατίνα και τοποθετήστε το στο ψυγείο.
  2. Δύο ώρες πριν ξεκινήσετε το μαγείρεμα, βγάλτε το κρέας από το ψυγείο ώστε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.
  3. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180C. Τοποθετήστε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα και τσιγαρίστε το κρέας μέχρι να αποκτήσει ένα όμορφο καφέ χρώμα. Χρησιμοποιείστε τα κρεμμύδια στη γάστρα σαν βάση στην οποία θα τοποθετήσετε το κρέας. Ψήστε για 20 λεπτά για μέτρια ψημένο ή 35 λεπτά για καλοψημένο βοδινό.
  4. Βγάλτε το βοδινό από τη γάστρα και τοποθετήστε το σε μια πιατέλα καλυμμένο με αλουμινόχαρτο για 30 λεπτά για να μην κρυώσει. Βάλτε τη γάστρα στην εστία και μαζί με τα κρεμμύδια και τους χυμούς του κρέατος, τοποθετήστε το κορν φλάουρ και τους κύβους βοδινού ψιλοκομμένους. Ανακατέψτε το ζελέ και σταδιακά ρίξτε το κρασί ανακατεύοντας. Σιγοβράστε μέχρι να ελαττωθεί λίγο η ποσότητα. Σουρώστε τη σάλτσα κρατώντας εκτός τα κρεμμύδια. Κόψτε σε φέτες το βοδινό, αρωματίστε το με το θυμάρι και σερβίρετε με τη σάλτσα του κόκκινου κρασιού.

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}