Ο Ζαχαρίας Διαμαντάκης φροντίζει σοδειά με τη σοδειά να τελειοποιεί λίγο ακόμα το μαγικό blend του κάνοντας την Διαμαντόπετρα Ερυθρή του όλο και πιο εθιστική!
Δυο φαινομενικά ξένες μεταξύ τους ποικιλίες συναντιούνται στην Ερυθρή Διαμαντόπετρα του Οινοποιείου Διαμαντάκη, σε ένα χαρμάνι γεμάτο ένταση και χαρακτήρα. Syrah και Μαντηλάρι οινοποιούνται ξεχωριστά με τον οινοποιό να ελέγχει διεξοδικά κάθε βήμα για να διατηρήσει την φρεσκάδα, την φινέτσα και την ισορροπία. Το κοσμοπολίτικο Syrah έχει επανειλημμένα αποδείξει ότι αγαπάει τον κρητικό αμπελώνα. Το Μαντηλάρι, με τον άγριο χαρακτήρα του αποτελεί την αυτούσια έκφρασή του νησιού. Μετά το blending, ο πολύτιμος «χυμός» μπαίνει σε γαλλικά δρύινα βαρέλια όπου και παραμένει για 12 μήνες. Στη συνέχεια εμφιαλώνεται και ξεκουράζεται ακόμα για λίγους μήνες στη φιάλη, μέχρι να είναι απόλυτα έτοιμο να φτάσει στα ποτήρια μας.
Με την ξεχωριστή του ετικέτα να ταιριάζει γάντι στον ιδιαίτερο χαρακτήρα του περιεχομένου, η Διαμαντόπετρα Ερυθρή του Οινοποιείου Διαμαντάκη έχει καταφέρει να γίνει ένα από τα signature κρασιά του Κρητικού αμπελώνα. Η αγάπη κοινού και κριτικών δείχνει ξεκάθαρα πως ήρθε για να μέινει.
Απόλαυσέ το τώρα ή παλαίωσέ το για 5-7 χρόνια ακόμη.