Τα κρασιά του Πάνου Τζίμα τα έχεις λατρέψει όσο κι εμείς, το ξέρουμε, γι’αυτό νι’ωθουμε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε και εξασφαλίσαμε λίγες από τις ελάχιστες φιάλες του Farfallina Day Four Jima Winery. Πρόκειται για ένα Βλαχικο που δε μοιάζει με κανένα από όσα έχεις δοκιμάσει μέχρι σήμερα.
Ο Παναγιώτης Τζίμας, χημικός-οινολόγος στο επάγγελμα, ερωτεύτηκε τόσο παράφορα το κρασί που αποφάσισε να φτάσει αυτό τον έρωτα στα άκρα. Το 2013 ξεκίνησε να παρακολουθεί τα μαθήματα για το WSET Diploma, έναν από τους πιο σπουδαίους τίτλους στο χώρο του κρασιού παγκοσμίως ενώ παράλληλα ξεκίνησε να στήνει το δικό του αμπελώνα στην Καλομοδιά της Άρτας. O αμπελώνας βρίσκεται μόλις λίγα χιλιόμετρα μακριά από τον Αμβρακικό κόλπο και έτσι το έδαφος είναι πλούσιο σε πηλό, ασβέστιο και θαλάσσια απολιθώματα. Αυτός ο τύπος του εδάφους είναι υπεύθυνος για κάποια από τα πιο ρωμαλέα και πλούσια κόκκινα κρασιά του κόσμου. Έτσι είναι και το Farfallina Day Four Jima Winery το οποίο αποτελείται από 100% Βλάχικο. Το κρασί ζύμωσε με επιλεγμένες ζύμες και ωρίμασε σε ένα και μοναδικό δρύινο βαρέλι 225 λίτρων, για πάνω από 12 μήνες. Εμφιαλώθηκε αφιλτράριστο σε 280 μόνο φιάλες, με ετικέτα φιλοτεχνημένη από καλλιτέχνη, φίλο της οικογένειας Τζίμα.
Πέρασε το Farfallina Day Four Jima Winery από καράφα για λίγο και απόλαυσε το παρέα με πιάτα με κυνήγι.