ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2019, 2020 & 2021
43k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.000.000 φιάλες
Εγγυημένη απόλαυση
Guarda Cabernet Franc 2018 - Bodega Lagarde
Bodega Lagarde

GUARDA CABERNET FRANC 2018 - BODEGA LAGARDE

  Γαλλία / Loire
€28,70
€24,50
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ Στην πόρτα σου σε 1 - 3 μέρες

Πυκνό φρούτο Νέου Κόσμου και κομψότητα που κλείνει το μάτι στο Λίγηρα!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;
Την πρώτη στιγμή που θα δοκιμάσεις το Guarda Cabernet Franc από το Bodega Lagarde, δε θα την ξεχάσεις ποτέ. Το μεθυστικό άρωμα μωβ λουλουδιών και πλούσιου κόκκινου και μαύρου φρούτου, σε συνδυασμό με την ανεπιτήδευτη κομψότητα και τις μεταξένιες τανίνες, θα το βάλουν αμέσως στην καρδιά σου και στη λίστα με τα αγαπημένα σου κόκκινα κρασιά!

Το Οινοποιείο Lagarde είναι ένα οικογενειακό οινοποιείο στην Mendoza και αυτή τη στιγμή στο τιμόνι του βρίσκονται οι αδερφές Sofia και Lucila Pescarmona (η τρίτη γενιά οινοποιών). Με πίστη τόσο στο μικροκλίμα της Mendoza όσο και στους ανθρώπους που δουλεύουν μαζί τους, έχουν αφοσιωθεί στη δημιουργία εκφραστικών, κορυφαίων κρασιών, σε περιορισμένο αριθμό φιαλών.

Το Guarda Cabernet Franc Bodega Lagarde είναι ένα από αυτά και προέρχεται από ένα μόνο αμπελοτόπι ηλικίας 27 ετών στο Lujan de Cuyo, σε υψόμετρο 960 μέτρων. To κρασί ζυμώνει με γηγενείς ζύμες σε σχετικά υψηλές θερμοκρασίες. Έπειτα, ωριμάζει για 12 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια, αποκτώντας έντονα πικάντικο χαρακτήρα και εντυπωσιακή πολυπλοκότητα.

Το Guarda Cabernet Franc Bodega Lagarde είναι ένα πληθωρικό, ζουμερό Cabernet Franc, με το πυκνό φρούτο του νέου κόσμου και κομψότητα που κλείνει το μάτι στο Λίγηρα!

ΧΡΩΜΑ

ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΕΝΤΟΝΗ

ΣΩΜΑ

ΜΕΤΡΙΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΜΕΤΡΙΑ

Δοκιμή
Tο Guarda Cabernet Franc Lagarde έχει βαθύ πορφυρό χρώμα και μεθυστική μύτη με έντονα αρώματα βιολέτας, νυχτολούλουδου, βύσσινου, μύρτιλου, κερασιού, βατόμουρου, βανίλιας, καπνού, κέδρου, πούρου, πιπεριού και ευκαλύπτου.

Στο στόμα έχει μέτριο (+) σώμα, τραγανή οξύτητα και μέτριες, ζουμερές τανίνες. Πυκνό κόκκινο και μαύρο φρούτο ντύνονται με ένα μπαχαρένιο και παράλληλα λουλουδάτο μανδύα. Νύξεις βοτάνων, τσαγιού και σοκολάτας συμπληρώνουν το εντυπωσιακό σύνολο.
Τα τεχνικά
Χρώμα Κόκκινο
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2018
Αλκοόλ 13,5%
Προέλευση Mendoza, Αργεντινή
Ποικιλία Cabernet Franc
Αρώματα Βιολέτα, νυχτολούλουδο, βύσσινο, μύρτιλο, κεράσι, βατόμουρο, βανίλια, καπνός, κέδρος, πούρο, πιπέρι, ευκάλυπτος, τσάι, σοκολάτα.
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι 12 μήνες
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 14°C
Παλαίωση 5 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

GUARDA CABERNET FRANC 2018 - BODEGA LAGARDE

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Συνδύασέ το με κοκκινιστό μοσχάρι με λαχανικά, striploin με αρωματικό βούτυρο βοτάνων ή ένα χοιρινό κότσι με σάλτσα κόκκινου κρασιού.

Μοσχαράκι κατσαρόλας με κόκκινο κρασί

1 κιλό μοσχάρι  χωρίς κόκκαλο κομμένο σε μπουκιές

4 κ.σ. αλεύρι

1 & 1/2 κ.γ. αλάτι

1 κ.γ. πάπρικα

1/2 κ.γ. πιπέρι

2 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κούπα ξηρό κόκκινο κρασί

1 κύβο ζωμό μοσχάρι

1/2 κ.γ. ξερό θυμάρι

1 φύλλο δάφνη

1 συσκευασία μικρά φρέσκα μανιτάρια ολόκληρα

1 συσκεαυασία baby carrots

 

Σκουπίστε με χαρτί κουζίνας το κρέας για να απορροφήσει την υπερβολική υγρασία. Ανακατέψτε σε ένα μπολ 3 κουταλιές σούπας αλεύρι, 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι, την πάπρικα και το πιπέρι και αλευρώστε το κρέας με το μίγμα αλευριού.

Σωτάρετε το κρέας σε καυτό λάδι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, ανακατεύοντας συχνά, 4-6 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει. Αφαιρέστε το κρέας από την κατσαρόλα. Προσθέστε το κόκκινο κρασί, ανακατεύοντας καλά ώστε να ενσωματωθούν τα υπολοίματα του κρέατος από τον πάτο της κατσαρόλας.

Τοποθετήτε ξανά το κρέας στην κατσαρόλα και προσθέστε το ζωμό, το θυμάρι, τη δάφνη, και 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι.

Μόλις πάρει βράση, σκεπάζετετε την κατσαρόλα , χαμηλώνετε τη φωτιά στο μισό και αφήνετε το κρέας να μαγειρευτεί για μία ώρα περίπου ανακατεύοντας κατά διαστήματα.

Μπορείτε να συνοδέψετε το κρέας σας με άγριο ρύζι.

Καλή σας όρεξη.

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}