ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2019, 2020, 2021 & 2022
50k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.500.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Vintner's Reserve Cabernet Sauvignon 2018 - Kendall Jackson
Kendall Jackson

VINTNER'S RESERVE CABERNET SAUVIGNON 2018 - KENDALL JACKSON

  Αμερική / California
€40,80
€35,30
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ Στην πόρτα σου σε 1 - 3 μέρες

Θα το λατρέψεις από την πρώτη γουλιά!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

To Vintner's Reserve Cabernet Sauvignon - Kendall Jackson είναι ένα εντυπωσιακό κόκκινο κρασί με το χαρακτηριστικό Καλιφορνέζικο στυλ. Μπόλικο φρούτο, καπνιστό βαρέλι και σοκολατένιος χαρακτήρας θα σε κάνουν να το λατρέψεις από την πρώτη γουλιά.

To οινοποιείο Kendall Jackson είναι ένα από τα μεγαλύτερα και παλαιότερα στην California. Το οινοποιείο ιδρύθηκε το 1974 από τον Jess Jackson, που αγόρασε 32 εκτάρια γης στην περιοχή που αργότερα θα γινόταν η Sonoma Valley AVA. Οι ποικιλίες «αστέρια» του οινοποιείου που ξεχωρίζουν είναι το Cabernet και το Chardonnay και όχι άδικα μιας και η περιοχή φημίζεται πλέον για τα πλούσια και βαρελάτα κρασιά από αυτές τις δυο ποικιλίες. Ένα τέτοιο είναι και το Vintner's Reserve Cabernet Sauvignon - Kendall Jackson. Το χαρμάνι αποτελείται κυρίως από Cabernet Sauvignon (82%) και από 6% Malbec, 5% Cabernet Franc, 4% Merlot και 3% Petit Verdot. Τα σταφύλια προέρχονται από το Sonoma County (96%) και το Mendocino (4%). Το κρασί ζυμώνει και ωριμάζει σε γαλλικά (70%), αμερικάνικα βαρέλια και ανοξείδωτες δεξαμενές για 11 μήνες. Το αποτέλεσμα είναι πληθωρικό, φρουτώδες και ζουμερό.

Δοκίμασε το Vintner's Reserve Cabernet Sauvignon - Kendall Jackson παρέα με ένα ζουμερό burger!

ΧΡΩΜΑ

ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΜΕΤΡΙΑ

ΣΩΜΑ

ΜΕΤΡΙΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΕΝΤΟΝΗ

Δοκιμή

Έχει βαθύ ρουμπινί χρώμα και πληθωρικά αρώματα μαύρου κερασιού, δαμάσκηνου, μύρτιλου, βανίλιας, πιπεριού, κανέλας, ευκαλύπτου, σοκολάτας και καπνού.

Στο στόμα έχει μέτριο (+) σώμα, ζουμερή οξύτητα και μέτριες τανίνες. Ώριμα κόκκινα και μαύρα φρούτα μπλέκονται με νότες μπέικον, μπαχαρικών, καφέ και κακάο.

Τα τεχνικά
Χρώμα Κόκκινο
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2018
Αλκοόλ 13,5%
Προέλευση Καλιφόρνια, Αμερική
Ποικιλία Cabernet Sauvignon, Malbec, Cabernet Franc, Merlot, Petit Verdot
Αρώματα Μαύρο κεράσι, δαμάσκηνο, μύρτιλο, βανίλια, πιπέρι, κανέλα, ευκάλυπτος, σοκολάτα, καπνός
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι 11 μήνες
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 16°C
Παλαίωση 7 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

VINTNER'S RESERVE CABERNET SAUVIGNON 2018 - KENDALL JACKSON

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Συνδύασέ το με ψητά κρεατικά στα κάρβουνα, κοκκινιστά πιάτα, κυνήγι ή τυριά με έντονη γεύση.

Roast beef με μπαχαρικά και σάλτσα κόκκινου κρασιού

  • 2 κουταλιές πιπέρι σε κόκκους
  • 2 κουταλιές σπόρους μουστάρδας λευκούς ή μαύρους
  • 2 κουταλιές σπόρους μάραθου
  • 1.5 κιλό φιλέτο βοδινού
  • 2 κουταλιές εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά μουστάρδα ολικής αλέσεως ή Αγγλικού τύπου (κατα προτίμηση χωρίς γλουτένη)
  • 3 χοντροκομμένα κόκκινα κρεμμύδια μαζί με τις φλούδες
  • Λίγο θυμάρι

Για τη σάλτσα:

  • 2 κουταλιές εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
  • 1.5 με 2 κουταλάκια κορν φλάουρ
  • 2 κύβους βοδινού
  • 3-4 κουταλιές ζελέ φραγκοστάφυλο
  • 400ml κόκκινο κρασί

 

  1. Δύο ημέρες πριν, αλέστε το πιπέρι και τους σπόρους χρησιμοποιώντας ένα γουδί. Αλοίψτε το φιλέτο με τη μουστάρδα και έπειτα κυλήστε το στο φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Σκεπάστε με μια ζελατίνα και τοποθετήστε το στο ψυγείο.
  2. Δύο ώρες πριν ξεκινήσετε το μαγείρεμα, βγάλτε το κρέας από το ψυγείο ώστε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.
  3. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180C. Τοποθετήστε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα και τσιγαρίστε το κρέας μέχρι να αποκτήσει ένα όμορφο καφέ χρώμα. Χρησιμοποιείστε τα κρεμμύδια στη γάστρα σαν βάση στην οποία θα τοποθετήσετε το κρέας. Ψήστε για 20 λεπτά για μέτρια ψημένο ή 35 λεπτά για καλοψημένο βοδινό.
  4. Βγάλτε το βοδινό από τη γάστρα και τοποθετήστε το σε μια πιατέλα καλυμμένο με αλουμινόχαρτο για 30 λεπτά για να μην κρυώσει. Βάλτε τη γάστρα στην εστία και μαζί με τα κρεμμύδια και τους χυμούς του κρέατος, τοποθετήστε το κορν φλάουρ και τους κύβους βοδινού ψιλοκομμένους. Ανακατέψτε το ζελέ και σταδιακά ρίξτε το κρασί ανακατεύοντας. Σιγοβράστε μέχρι να ελαττωθεί λίγο η ποσότητα. Σουρώστε τη σάλτσα κρατώντας εκτός τα κρεμμύδια. Κόψτε σε φέτες το βοδινό, αρωματίστε το με το θυμάρι και σερβίρετε με τη σάλτσα του κόκκινου κρασιού.

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}