ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2019, 2020 & 2021
48k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.000.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Νάουσα 2018 - Oenos Nature
-

ΝΑΟΥΣΑ 2018 - OENOS NATURE

  Ελλάδα / Νάουσα
€14,40
€12,40
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ Στην πόρτα σου σε 1 - 3 μέρες

Ένα φινετσάτο Ξινόμαυρο μοντέρνου στυλ!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

H Νάουσα Oenos Nature είναι ένα κόκκινο κρασί ήπιας φυσικής οινοποίησης, από Ξινόμαυρο, με τυπικότητα και φινέτσα. Αν είσαι από εκείνους που αγαπούν το μοντέρνο στυλ Ξινόμαυρου αλλά και τo διακριτικό ντοματένιο χαρακτήρα τότε αυτό το κρασί είναι για σένα. Διάβασε παρακάτω για να καταλάβεις τι ακριβώς εννοούμε.

Αυτό το κόκκινο, από τη Φυτιά και το Τρίλοφο της Νάουσας, έχει χαρακτήρα και φλογερό ταπεραμέντο. Ο λόγος είναι πως πίσω από αυτό κρύβεται ο Απόστολος Θυμιόπουλος και τα μαγικά του χέρια. Γι’ αυτό το κρασί δοκίμασε μια διαφορετική προσέγγιση, με γηγενείς ζύμες, χωρίς θειώδη και λοιπές παρεμβάσεις. Απίστευτα εκφραστικό, με ζωηρό, λαμπερό χρώμα και μια ντελικάτη ανθική υπόσταση και βελούδινες τανίνες που θα συνοδεύσει με απίστευτη χάρη όλα τα καλοκαιρινά λαδερά, τις ντοματένιες μακαρονάδες και τα κοκκινιστά.

Aπόλαυσε το Νάουσα Oenos Nature τώρα ή και μετά από 5 χρόνια, γιατί πώς να το κάνουμε, Θυμιόπουλος είναι αυτός.

ΧΡΩΜΑ

ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΜΕΤΡΙΑ

ΣΩΜΑ

ΜΕΤΡΙΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΕΝΤΟΝΗ

Δοκιμή

Το Νάουσα Oenos Nature έχει μέτριο ρουμπινί χρώμα και μύτη που φωνάζει από μακριά Ξινόμαυρο. Λιαστό ντοματάκι, μαρμελάδα φράουλα, ζαχαρωμένα πέταλα τριαντάφυλλου, κεράσι, κράνο και ρόδι πλαισιώνονται από ελαφριές νύξεις βοτάνων και μαντζουράνας.

Στο στόμα έχει μέτριο σώμα, τραγανή οξύτητα και μαλακές τανίνες. Ζουμερή φράουλα, φραμπουάζ, κράνο, τριαντάφυλλο, λεβάντα, φύλλα ελιάς και γλυκιά ντομάτα συνθέτουν ένα νόστιμο σύνολο.

Τα τεχνικά
Χρώμα Κόκκινο
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2018
Αλκοόλ 12,5%
Προέλευση Νάουσα
Ποικιλία Ξινόμαυρο
Αρώματα Λιαστό ντοματάκι, μαρμελάδα φράουλα, ζαχαρωμένα πέταλα τριαντάφυλλου, κεράσι, κράνο, ρόδι, νύξεις βοτάνων
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι -
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 16°C
Παλαίωση 3-5 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Ναι

ΝΑΟΥΣΑ 2018 - OENOS NATURE

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Ιδανικός συνδυασμός με σουτζουκάκια με ρύζι, amatriciana, pasta alla Norma, παπουτσάκια

Κεφτεδάκια φούρνου γεμιστά με ταλαγάνι

Για τα κεφτεδάκια 
500 γρ. κιμά ανάμεικτο
1 κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
300 γρ. τυρί ταλαγάνι
–3 φέτες μπαγιάτικο ψωμί
–100 ml. γάλα
–1 μεγάλο αυγό
–50 ml. ελαιόλαδο
–1 κουταλάκι του γλυκού γλυκιά πάπρικα
–2-3 κλωναράκια μαϊντανό
–1 κουταλιά της σούπας
 μυρωδικά 
–Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
–Αλάτι

Για την σάλτσα ντομάτας
200 ml. χυμό ντομάτας
250 γρ. ντοματάκια αποφλοιωμένα
1 κουταλάκι του γλυκού τοματοπελτέ
1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
1 κουταλιά της σούπας ξύδι
1 κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
20 ml. ελαιόλαδο
1 κουταλάκι του γλυκού θυμάρι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Αλάτι

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220ο C και ξεκινάμε να ετοιμάζουμε τα κεφτεδάκια. Βάζουμε το ψωμί σε ένα μπωλ και το περιχύνουμε με το γάλα.

Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, το μαϊντανό, το σκόρδο και τα μυρωδικά και τα προσθέτουμε στον κιμά. Ρίχνουμε στον κιμά τις 2 κουταλιές της σούπας από το ελαιόλαδο, το κόκκινο πιπέρι, το αυγό, αλάτι και το μουλιασμένο ψωμί, στυμμένο καλά.

Ζυμώνουμε τον κιμά και πλάθουμε μεγάλους κεφτέδες, τους οποίους γεμίζουμε με το ταλαγάνι, το οποίο έχουμε κόψει σε κύβους.
Τοποθετούμε τους κεφτέδες σε αντικολλητικό σκεύος, περιχύνουμε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο και ψήνουμε για 15 λεπτά στους 200ο C.

Όσο ψήνονται οι κεφτέδες ετοιμάζουμε την σάλτσα ντομάτας.
Σωτάρουμε σε ελαιόλαδο, το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το σκόρδο, προσθέτουμε το ξύδι, τη ζάχαρη, το θυμάρι, αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε τη σάλτσα να πάρει 2-3 βράσεις.

Περιχύνουμε τα κεφτεδάκια με τη σάλτσα, προσθέτουμε όσο ταλαγάνι μας έχει περισσέψει κομμένο σε κύβους και συνεχίζουμε το ψήσιμο για 20 λεπτά ακόμη.
Σερβίρουμε τα καυτά κεφτεδάκια με ταλαγάνι και σάλτσα ντομάτας, με τραγανές πατάτες!

Σημειώσεις για τη συνταγή
– Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε άλλα αντίστοιχα τυριά όπως φορμαέλα Παρνασσού ή Μαστέλο Χίου
– Τα μυρωδικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με τις προτιμήσεις μας, σε ποσότητα και στην επιλογή τους. Επίσης μπορείτε να βάλετε φρέσκα ή αποξηραμένα

Εύα Μονόχαρη 

Food Blogger

 

 

 

 

 

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}