ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 5 Έτη
70k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.800.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Pinot Noir 2021 - Jules Taylor
€21,40
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ... Στην πόρτα σου σε 1 - 3 μέρες

Αυθεντικό και ζουμερό Pinot Noir Νέας Ζηλανδίας, με 91pts Wine Enthusiast!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Το Pinot Noir 2021 από το οινοποιείο Jules Taylor είναι ένα ζουμερό κόκκινο κρασί, με τραγανή οξύτητα και φοβερό value for money, που εκφράζει με ακρίβεια την κομψότητα της ποικιλίας. Από τους αμπελώνες Southern Valleys του Marlborough, αυτό το κρασί κέρδισε 91pts από Wine Enthusiast και μόλις το δοκιμάσεις, θα κερδίσει σίγουρα και εσένα!

Το οινοποιείο Jules Taylor Wines ιδρύθηκε το 2001 από την οινολόγο Jules Taylor, μια δυναμική προσωπικότητα της Νέας Ζηλανδίας που μεγάλωσε στο Marlborough και εργάστηκε σε κορυφαία οινοποιεία, όπως το Cloudy Bay. Μετά από διεθνή εμπειρία σε Piemonte, Σικελία και Αυστραλία, αποφάσισε να δημιουργήσει το δικό της οινοποιείο, με στόχο να εκφράσει την αυθεντικότητα του Marlborough μέσα από terroir-driven κρασιά. Το οινοποιείο είναι οικογενειακό, με την Jules Taylor να ηγείται της παραγωγής. Καλλιεργεί και οινοποιεί κυρίως Sauvignon Blanc, Pinot Noir, Chardonnay, Pinot Gris και Grüner Veltliner, με σταφύλια από επιλεγμένους αμπελώνες στις κοιλάδες Wairau, Awatere και Southern Valleys.

Το Pinot Noir 2021 Jules Taylor προέρχεται από επιλεγμένα αμπελοτόπια στις περιοχές Southern Valleys με εδάφη πλούσια σε πηλό και ασβεστόλιθο. Τα σταφύλια συλλέχθηκαν με το χέρι, ενώ στην οινοποίηση χρησιμοποιήθηκε ένα μικρό ποσοστό ολόκληρων τσαμπιών, για να δώσει μεγαλύτερη φρεσκάδα και αρωματική ένταση. Η ζύμωση έγινε με γηγενείς ζύμες και το κρασί ωρίμασε σε γαλλικά δρύινα βαρέλια για 10 μήνες.

Το Pinot Noir 2021 Jules Taylor, φτιάχτηκε για όσους θέλουν να καταναλώνουν σε καθημερινή βάση την κομψότητα του Νέου Κόσμου, με φρούτο, φρεσκάδα και απόλυτη ισορροπία. Η τιμή του άλλωστε το επιτρέπει και με το παραπάνω!

ΧΡΩΜΑ

ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΜΕΤΡΙΑ

ΣΩΜΑ

ΜΕΤΡΙΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΕΝΤΟΝΗ

Δοκιμή

Έντονα αρώματα από δαμάσκηνο, μαύρο κεράσι, ζουμερά βατόμουρα και μύρτιλα, πλαισιώνονται από νότες κακάο, πιπεριού, μωβ λουλουδιών και βρεγμένων φύλλων.

Στο στόμα έχει μέτριο σώμα, μαλακές ταννίνες και τραγανή οξύτητα. Ζουμερά βατόμουρα και μύρτιλα μπλέκονται με πιπεριού, λεβάντας και αποξηραμένων λουλουδιών.

Τα τεχνικά
Χρώμα Κόκκινο
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2021
Αλκοόλ 14%
Προέλευση Marlborough, Νέα Ζηλανδία
Ποικιλία Pinot Noir
Αρώματα αρώματα από δαμάσκηνο, μαύρο κεράσι, ζουμερά βατόμουρα και μύρτιλα, πλαισιώνονται από νότες κακάο, πιπεριού, μωβ λουλουδιών και βρεγμένων φύλλων.
Μέγεθος Φιάλης 750 ml
Παραμονή σε βαρέλι 10 μήνες
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 16–18°C
Παλαίωση 5 χρόνια
Πώμα Βιδωτό
Βιολογικό Όχι

PINOT NOIR 2021 - JULES TAYLOR

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Απόλαυσέ το με tataki από μοσχάρι με σάλτσα εσπεριδοειδών και φρέσκο κόλιανδρο, carpaccio μοσχάρι με ρόκα και παρμεζάνα ή ημίσκληρα τυριά με chutney βατόμουρο.

Roast beef με μπαχαρικά και σάλτσα κόκκινου κρασιού

  • 2 κουταλιές πιπέρι σε κόκκους
  • 2 κουταλιές σπόρους μουστάρδας λευκούς ή μαύρους
  • 2 κουταλιές σπόρους μάραθου
  • 1.5 κιλό φιλέτο βοδινού
  • 2 κουταλιές εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά μουστάρδα ολικής αλέσεως ή Αγγλικού τύπου (κατα προτίμηση χωρίς γλουτένη)
  • 3 χοντροκομμένα κόκκινα κρεμμύδια μαζί με τις φλούδες
  • Λίγο θυμάρι

Για τη σάλτσα:

  • 2 κουταλιές εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
  • 1.5 με 2 κουταλάκια κορν φλάουρ
  • 2 κύβους βοδινού
  • 3-4 κουταλιές ζελέ φραγκοστάφυλο
  • 400ml κόκκινο κρασί

 

  1. Δύο ημέρες πριν, αλέστε το πιπέρι και τους σπόρους χρησιμοποιώντας ένα γουδί. Αλοίψτε το φιλέτο με τη μουστάρδα και έπειτα κυλήστε το στο φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Σκεπάστε με μια ζελατίνα και τοποθετήστε το στο ψυγείο.
  2. Δύο ώρες πριν ξεκινήσετε το μαγείρεμα, βγάλτε το κρέας από το ψυγείο ώστε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.
  3. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180C. Τοποθετήστε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα και τσιγαρίστε το κρέας μέχρι να αποκτήσει ένα όμορφο καφέ χρώμα. Χρησιμοποιείστε τα κρεμμύδια στη γάστρα σαν βάση στην οποία θα τοποθετήσετε το κρέας. Ψήστε για 20 λεπτά για μέτρια ψημένο ή 35 λεπτά για καλοψημένο βοδινό.
  4. Βγάλτε το βοδινό από τη γάστρα και τοποθετήστε το σε μια πιατέλα καλυμμένο με αλουμινόχαρτο για 30 λεπτά για να μην κρυώσει. Βάλτε τη γάστρα στην εστία και μαζί με τα κρεμμύδια και τους χυμούς του κρέατος, τοποθετήστε το κορν φλάουρ και τους κύβους βοδινού ψιλοκομμένους. Ανακατέψτε το ζελέ και σταδιακά ρίξτε το κρασί ανακατεύοντας. Σιγοβράστε μέχρι να ελαττωθεί λίγο η ποσότητα. Σουρώστε τη σάλτσα κρατώντας εκτός τα κρεμμύδια. Κόψτε σε φέτες το βοδινό, αρωματίστε το με το θυμάρι και σερβίρετε με τη σάλτσα του κόκκινου κρασιού.

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}