ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2019, 2020, 2021 & 2022
50k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.500.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Segna de Cor 2019 - Domaine Le Roc Des Anges
Domaine Le Roc Des Anges

SEGNA DE COR 2019 - DOMAINE LE ROC DES ANGES

  Γαλλία
€23,20
€20,10
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ Στην πόρτα σου σε 1 - 3 μέρες

Μας γοήτευσε από την πρώτη γουλιά!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Το Segna de Cor Domaine Le Roc des Anges είναι ένα κόκκινο κρασί από το Roussillon που μας γοήτευσε από την πρώτη γουλιά. Το τυπικό χαρμάνι από Carignan, Grenache και Syrah είναι απίστευτα εκφραστικό, ανθικό, φρουτώδες και γήινο και μας δείχνει την άλλη διάσταση της περιοχής, χωρίς πολλά βαρέλια και ζωικά αρώματα αλλά γεμάτο κομψότητα.

Το Domaine Le Roc des Anges δημιουργήθηκε το 2001 από τη Marjorie Gallet. H Marjorie μεγάλωσε δίπλα στο Cote Rotie και έτσι η ενασχόληση της με το κρασί ήταν σχεδόν προδιαγεγραμμένη. Μετά το τέλος των σπουδών της στο Montpelier δούλεψε στο Domaine Gauby και εκεί έμαθε πράγματα που ξεπερνούν την επιστήμη, εκεί απέκτησε τη φιλοσοφία της φυσικής οινοποίησης. Το 2001 έφτιαξε το δικό της οινοποιείο στο Roussillon του οποίου το όνομα προέκυψε από ένα παλιό κλήμα Carignan που φυόταν πάνω σε μια φλέβα quartz και περιβαλλόταν από μαύρο σχιστόλιθο (roc= πέτρα). Έτσι γεννήθηκε το Roc des Anges, η πέτρα των αγγέλων. Το Segna de Cor είναι ο αναγραμματισμός του. Το Segna de Cor Domaine Le Roc des Anges φτιάχνεται από τα νεαρά κλήματα Carignan, Grenache και Syrah. Ήπιες εκχυλίσεις, γηγενείς ζύμες, τσιμεντένιες δεξαμενές και μηδαμινές παρεμβάσεις δίνουν ένα κρασί απίστευτης φινέτσας και πολυπλοκότητας.

Δοκίμασε το Segna de Cor Domaine Le Roc des Anges τώρα!

ΧΡΩΜΑ

ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΜΕΤΡΙΑ

ΣΩΜΑ

ΜΕΤΡΙΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΜΕΤΡΙΑ

Δοκιμή

Έχει μέτριο πορφυρό χρώμα και μεθυστικά αρώματα βιολέτας, κερασιού, βύσσινου, φράουλας, τσαγιού, πιπεριού, λεβάντας και δέρματος.

Στο στόμα έχει μέτριο σώμα, μέτρια (+) οξύτητα και μεταξένιες τανίνες. Ζουμερά κόκκινα φρούτα, πικάντικες νύξεις και ανθικά στοιχεία συνθέτουν ένα ιδιαίτερο σύνολο.

Τα τεχνικά
Χρώμα Κόκκινο
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2019
Αλκοόλ 14%
Προέλευση Roussillon, Γαλλία
Ποικιλία Carignan, Grenache, Syrah
Αρώματα Βιολέτα, κεράσι, βύσσινο, φράουλα, τσάϊ, πιπέρι, λεβάντα, δέρμα
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι -
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 16°C
Παλαίωση 5 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

SEGNA DE COR 2019 - DOMAINE LE ROC DES ANGES

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Ταιριάζει εξαιρετικά με tartare μοσχάρι, φιλέτο πάπιας με κόκκινα φρούτα, pizza με bresaola, ρόκα και παρμεζάνα

Pizza με prosciutto και ρόκα

  • 1/2 φλιτζάνι σάλτσα ντομάτας
  • 1 κουταλάκι του γλυκού τριμμένο κόκκινο πιπέρι
  • 1/4 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 1 μπάλα ζύμη πίτσας, ανοιγμένη για μια πίτσα
  • 3/4 φλιτζάνι μοτσαρέλα, τριμμένη
  • 4 φέτες prosciutto, κομμένες στα τέσσερα
  • 1/4 φλιτζάνι μανιτάρια κομμένα σε φέτες
  • 1/2 μικρό κόκκινο κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες λεπτές
  • 1-2 κουταλιές της σούπας τυρί παρμεζάνα, τριμμένο
  • 1 φλιτζάνι ρόκα

 

Προθερμάνετε το φούρνο στους 200oC.

Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε τη σάλτσα ντομάτας, τη ρίγανη και το κόκκινο πιπέρι. Απλώστε το μείγμα πάνω από την ανοιγμένη ζύμη πίτσας. Καλύψτε με τη μισή τριμμένη μοτσαρέλα.

Απλώνουμε  ομοιόμορφα το prosciutto, τα μανιτάρια και το κρεμμύδι και πασπαλίζουμε με την υπόλοιπη μοτσαρέλα.

Αλείφουμε την κρούστα ζύμης περιμετρικά με ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με την τριμμένη παρμεζάνα.

Τοποθετήστε την πίτσα σε χαρτί ψησίματος και ψήστε μέχρι το τυρί να πάρει χρυσό χρώμα, περίπου 10 έως 12 λεπτά.

Ενώ η πίτσα είναι στον φούρνο, βάλτε τη ρόκα, 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και λίγο αλάτι σε ένα μικρό μπολ και ανακατέψτε τα.

Αφαιρέστε την πίτσα από το φούρνο. Αφήστε την να κρυώσει για 5 λεπτά και στη συνέχεια απλώστε το μίγμα της ρόκας. Κόβουμε την πίτσα και τη σερβίρουμε ζεστή ή σε θερμοκρασία δωματίου.

 

Συνδυασμός με κρασί

Ο συνδυασμός prosciutto, σάλτσας ντομάτας και ρόκας οδηγεί στην επιλογή ενός ξηρού ροζέ κρασιού με σχετική οξύτητα και ένταση ή ενός κόκκινου με φρουτώδη χαρακτηριστικά και μαλακές τανίνες.

Δες τις προτάσεις του mySommelier πιο κάτω!

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}