ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2023
65k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.500.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
The Blend 2021 - Gabrielskloof Wines
€20,50
€17,90
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ Στην πόρτα σου σε 1 - 3 μέρες

Το πιο value for money Bordeaux Blend Νέου Κόσμου!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Τί κρασί μπορεί να προκύψει από το συνδυασμό του κλασικού Bordeux Blend και της «χρυσής» οινοπαραγωγικής περιοχής του Νότιου ημισφαιρίου; Αν αναρωτιέσαι πρέπει τώρα να δοκιμάσεις το The Blend 2021 του οινοποιείου Gabriëlskloof. Γιατί εκτός από τρομερά κομψό, είναι και μια απίστευτα value for money επιλογή!

Το οινοποιείο Gabriëlskloof, δίπλα στον ποταμό Bot της Νότιας Αφρικής, έχει μπει στο στόχαστρο το δικό μας και πολλών οινόφιλων ανά τον κόσμο. Ο Νοτιοαφρικανός επιχειρηματίας Bernhard Heyns,  αναζητούσε χρόνια το ιδανικό σημείο για τον αμπελώνα του και τελικά η μοίρα των οδήγησε σε μια φάρμα σιταριού και προβάτων. Το 2001 αγόρασε ένα κομμάτι γης και δειλά δειλά άρχισε να καλλιεργεί τους αναγνωρισμένους πλέον αμπελώνες του οινοποιείου Gabriëlskloof. Το όνομα δόθηκε προς τιμή του αείμνηστου πατέρα του, Γαβριήλ. Πιστό στις βιώσιμες πρακτικές οινοποίησης, την άριστη αρχιτεκτονική, τον έλεγχος των παρασίτων και την υπεύθυνη διαχείριση του νερού, ελαχιστοποιεί το οικολογικό αποτύπωμα και γίνεται υπόδειγμα για τη διατήρηση της ποιότητας του εδάφους για τις μελλοντικές γενιές.

Τα ρεύματα του Ατλαντικού και η ποικιλομορφία του εδάφους, δίνουν πλούσιους και άριστης ποιότητας καρπούς. 69% Cabernet Sauvignon, 18% Cabernet Franc, 8% Merlot και 5% Malbec τοποθετούνται σε ανοξείδωτες δεξαμενές και ζυμώνουν με τη μέθοδο της βαρύτητας και στη συνέχεια μεταφέρονται σε παλαιά γαλλικά βαρέλια, για 1,5 χρόνο. Το αποτέλεσμα έχει πυκνό φρούτο και πολύ ισορροπημένη οξύτητα που σε αναγκάζει να το καταναλώνει σε καθημερινή βάση.

Η τιμή του άλλωστε το επιτρέπει και με το παραπάνω!

ΧΡΩΜΑ

ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΕΝΤΟΝΗ

ΣΩΜΑ

ΜΕΤΡΙΟ (+)

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΜΕΤΡΙΑ

Δοκιμή

Στο ποτήρι είναι βαθύ πορφυρό. Έντονος αρωματικό χαρακτήρας από κόκκινα κεράσια, μούρα, φραγκοστάφυλλο, γλυκάνισο, κακάο και νότες μαύρου πιπεριού.

Στο στόμα έχει μέτριο(+) σώμα με καλά ισορροπημένη οξύτητα και κομψές τανίνες, ακροβατώντας μεταξύ Νέου και Παλαιού Κόσμου. Δαμάσκηνο, μαύρο μούρο, γλυκόριζα και νότες καπνού δημιουργούν μια μακρά απολαυστική επίγευση.

Τα τεχνικά
Χρώμα Κόκκινο
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2021
Αλκοόλ 14.5%
Προέλευση Νότια Αφρική
Ποικιλία Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot, Malbec
Αρώματα Κόκκινο κεράσι, μούρο, φραγκοστάφυλο, γλυκάνισο, κακάο, μαύρου πιπέρι
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι 18 μήνες
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 14°C
Παλαίωση 5 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

THE BLEND 2021 - GABRIELSKLOOF WINES

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Δοκίμασέ το με αρνί στο φούρνο, κρεατικά στη σχάρα, κρεατόπιτα και κυνήγι με σάλτσες κόκκινου κρασιού

Μοσχαράκι κατσαρόλας με κόκκινο κρασί

1 κιλό μοσχάρι  χωρίς κόκκαλο κομμένο σε μπουκιές

4 κ.σ. αλεύρι

1 & 1/2 κ.γ. αλάτι

1 κ.γ. πάπρικα

1/2 κ.γ. πιπέρι

2 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κούπα ξηρό κόκκινο κρασί

1 κύβο ζωμό μοσχάρι

1/2 κ.γ. ξερό θυμάρι

1 φύλλο δάφνη

1 συσκευασία μικρά φρέσκα μανιτάρια ολόκληρα

1 συσκεαυασία baby carrots

 

Σκουπίστε με χαρτί κουζίνας το κρέας για να απορροφήσει την υπερβολική υγρασία. Ανακατέψτε σε ένα μπολ 3 κουταλιές σούπας αλεύρι, 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι, την πάπρικα και το πιπέρι και αλευρώστε το κρέας με το μίγμα αλευριού.

Σωτάρετε το κρέας σε καυτό λάδι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, ανακατεύοντας συχνά, 4-6 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει. Αφαιρέστε το κρέας από την κατσαρόλα. Προσθέστε το κόκκινο κρασί, ανακατεύοντας καλά ώστε να ενσωματωθούν τα υπολοίματα του κρέατος από τον πάτο της κατσαρόλας.

Τοποθετήτε ξανά το κρέας στην κατσαρόλα και προσθέστε το ζωμό, το θυμάρι, τη δάφνη, και 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι.

Μόλις πάρει βράση, σκεπάζετετε την κατσαρόλα , χαμηλώνετε τη φωτιά στο μισό και αφήνετε το κρέας να μαγειρευτεί για μία ώρα περίπου ανακατεύοντας κατά διαστήματα.

Μπορείτε να συνοδέψετε το κρέας σας με άγριο ρύζι.

Καλή σας όρεξη.

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}