ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2023
65k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.500.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Vibo 2013 - Viu Manent
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΕΣ

91pts Από Τον Robert Parker για το Χιλιανό Διαμάντι!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

To Vibo Viñedo Centenario 2013 του εικονικού οινοποιείου Viu Manent είναι ένα Χιλιανό διαμαντάκι, που κουβαλάει μέσα του την ιστορία αμπελώνων 100 ετών και πάνω. Το Οινοποιείο Viu Manent βρίσκεται σταθερά ανάμεσα στα καλύτερα του κόσμου ενώ παράλληλα ο αμπελώνας της Χιλής έχει τραβήξει την προσοχή μεγάλων Chateaux της Γαλλίας όπως το Chateau Lafite.

Οι αμπελώνες της Χιλής λόγω εδάφους δεν έχουν περάσει φυλλοξήρα οπότε μιλάμε για πολύ παλιά αμπέλια, με ηλικία πάνω από 100 έτη. Ένα κρασί από αυτούς τους αμπελώνες είναι και το Vibo Viñedo Centenario 2013. To χαρμάνι αποτελείται από 63% Cabernet Sauvignon και 37% Malbec, τα οποία προέρχονται από τους αμπελώνες του οινοποιείου στην κοιλάδα Colchagua. O τρύγος γίνεται χειρωνακτικά και ακολουθεί προσεκτική διαλογή πριν την κρυοεκχύλιση. Όλα αυτά αποτελούν σημαντικά βήματα για τη διατήρηση της φρεσκάδας, της κομψότητας και της ποιότητας του κρασιού και απογειώνονται με τη χρήση γηγενών ζυμών και 17μηνης ωρίμασης σε γαλλικά δρύινα βαρέλια (παλιά και νέα).

Απολαυστικό, πλούσιο και ζουμερό είναι ένα κρασί που θα αγαπήσεις με την πρώτη γουλιά, όπως κι εμείς!

ΧΡΩΜΑ

ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΜΕΤΡΙΑ

ΣΩΜΑ

ΓΕΜΑΤΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΜΕΤΡΙΑ

Δοκιμή

Βαθύ ρουμπινί χρώμα και ελκυστικά αρώματα βύσσινου, κερασιού, δαμάσκηνου, μύρτιλου και μαύρου βατόμουρου πλαισιωμένα από νότες ευκάλυπτου, βοτάνων, κέδρου, βανίλιας, καφέ και σοκολάτας. Απολαυστικό στόμα με πλούσιο ζουμερό φρούτο, γεμάτο σώμα, τραγανή οξύτητα και βελούδινες τανίνες.

Τα τεχνικά
Χρώμα Κόκκινο
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2013
Αλκοόλ 13,5%
Προέλευση Colchagua Valley, Χιλή
Ποικιλία Cabernet Sauvignon, Malbec
Αρώματα βύσσινο, μύρτιλο, μούρο, δαμάσκηνο, βανίλια, κέδρος, καφές, πικρή σοκολάτα, βούτυρο
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι 17 μήνες
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 17°C
Παλαίωση 6 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

VIBO 2013 - VIU MANENT

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Συνδύασέ το με χοιρινό με δαμάσκηνα, αρνάκι με μυρωδικά, φιλέτο μοσχαρίσιο με σάλτσα κρασιού.

Τραγανή πάπια στο φούρνο

  • 1 πάπια με την πέτσα βάρους περίπου 3 κιλών
  • 1 κιλό πατάτες, ξεφλουδισμένες, κομμένες σε μεγάλα κομμάτια και καλά ξεπλυμένες
  • 4 κρεμμύδια, χοντροκομμένα
  • 50grλίπος πάπιας
  • 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
  • 1 κουταλιά της σούπας φασκόμηλο ψιλοκομμένο
  • ξύσμα 2 λεμονιών

 

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 220° C . Τρίβουμε με αλάτι ολόκληρη την πάπια και πασπαλίζουμε με λίγο αλάτι και πιπέρι μέσα στην κοιλότητα. Βράζουμε τις πατάτες σε αλατισμένο νερό μέχρι να μαλακώσουν και στη συνέχεια στραγγίζουμε καλά και τις λιώνουμε. Τηγανίζουμε τα κρεμμύδια στο λίπος πάπιας μέχρι να ροδίσουν. Προσθέτουμε το σκόρδο στον πουρέ πατάτας και ανακατεύουμε μαζί με το φασκόμηλο, το ξύσμα λεμονιού και το πιπέρι. Τοποθετούμε το μείγμα μέσα στην κοιλότητα της πάπιας. Βάλτε την πάπια σε ένα ευρύχωρο ταψί σε μεσαία σκάλα του φούρνου. Ψήστε για 30 λεπτά.
  2. Χαμηλώστε τη θερμοκρασία στους 180 C ή 160 C στον αέρα. Αφήστε την πάπια για ακόμα 2 ½ ώρες στο φούρνο. 
  3. Όταν η πάπια έχει ψηθεί, τη βγάζουμε από το φούρνο και την αφήνουμε για 15 λεπτά πριν την κόψουμε. 

Προτείνουμε να τη σερβίρετε με κόκκινο λάχανο και πατάτες φούρνου.

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}