ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 5 Έτη
70k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.800.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Villanueva 2023 - Comando G
Comando G

VILLANUEVA 2023 - COMANDO G

  Ισπανία
€57,30
€50,00
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ Στην πόρτα σου σε 1 - 3 μέρες

Η αναγέννηση της ισπανικής Garnacha με 96pts από Parker και 95pts από Suckling!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Το Villanueva 2023 του Comando G δε μοιάζει με καμιά από τις Garnacha που έχει δοκιμάσει μέχρι σήμερα μιας και ξεχειλίζει umami, ξινά μικρά κόκκινα φρούτα, βότανα και λουλούδια. Η απίστευτη πολυπλοκότητα και ο μοναδικός χαρακτήρας και αυτής της Garnacha δια χειρός Comando G έρχεται και υπογραμμίζει αυτό που ήδη ξέραμε: οι τύποι ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν. Οι βαθμολογίες από Parker (96pts) και Suckling (95pts) απλά το επιβεβαιώνουν.

Η ομάδα του Comando G, πρωτοπόροι στην αναγέννηση της ισπανικής Garnacha, δημιούργησε αυτό το κρασί ως φόρο τιμής στην άγρια ομορφιά της περιοχής Cebreros. Τα σταφύλια προέρχονται από αμπέλια άνω των 60 ετών, βαθιά ριζωμένα σε γρανιτικό έδαφος, απορροφώντας την ορυκτότητα του εδάφους και την ψύχρα του υψομέτρου.

Ο τρύγος γίνεται χειρωνακτικά, η οινοποίηση με ελάχιστες παρεμβάσεις: ζύμωση με γηγενείς ζύμε και με ολόκληρα τσαμπιά σε ανοιχτές δρύινες δεξαμενές, ήπια εκχύλιση για 45 μέρες και έπειτα παλαίωση για 10 μήνες σε μεγάλα γαλλικά δρύινα βαρέλια και νταμιτζάνες. Τέλος, το κρασί εμφιαλώνεται χωρίς φιλτράρισμα, διατηρώντας αναλλοίωτη κάθε πτυχή του χαρακτήρα του.

Με μόλις 3.972 φιάλες παραγωγής, το Villanueva 2023 του Comando G είναι ένα σπάνιο διαμάντι για τους λάτρεις της κομψότητας και της Garnacha!

ΧΡΩΜΑ

ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΕΝΤΟΝΗ

ΣΩΜΑ

ΜΕΤΡΙΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΜΕΤΡΙΑ

Δοκιμή

Στο ποτήρι, το Villanueva 2023 Comando G παραδίδει μαθήματα κομψότητας. Η μύτη είναι αιθέρια, με αρώματα από κεράσι, βατόμουρο, σαγκουίνι, φράουλα, ιβίσκο και βιολέτα, πάνω σε υπόβαθρο βρεγμένης πέτρας και διακριτικά βοτανικά στοιχεία. Υπάρχει μια υποψία μπαχαρικών, καπνιστού κρέατος και μαύρης ελιάς.

Στο στόμα, έχει μέτριο σώμα, με τονισμένη οξύτητα και ώριμες αλλά στιβαρές ταννίνες. Ένα κρασί που δεν εντυπωσιάζει με την έντασή του αλλά με το βάθος και μοναδικότητά του.

Τα τεχνικά
Χρώμα Κόκκινο
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2023
Αλκοόλ 14,5%
Προέλευση Μαδρίτη, Ισπανία
Ποικιλία Garnacha
Αρώματα κεράσι, βατόμουρο, σαγκουίνι, φράουλα, ιβίσκο, βιολέτα, βρεγμένη πέτρα, βοτανικά στοιχεία
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι 10 μήνες
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 16ºC
Παλαίωση 6-8 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

VILLANUEVA 2023 - COMANDO G

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Συνδύασέ το με καρέ αρνιού με δεντρολίβανο, κοτόπουλο κοκκινιστό με ελιές και ξύσμα πορτοκάλι και φιλέτο μοσχάρι με σάλτσα κόκκινου κρασιού και βοτάνων.

Roast beef με μπαχαρικά και σάλτσα κόκκινου κρασιού

  • 2 κουταλιές πιπέρι σε κόκκους
  • 2 κουταλιές σπόρους μουστάρδας λευκούς ή μαύρους
  • 2 κουταλιές σπόρους μάραθου
  • 1.5 κιλό φιλέτο βοδινού
  • 2 κουταλιές εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά μουστάρδα ολικής αλέσεως ή Αγγλικού τύπου (κατα προτίμηση χωρίς γλουτένη)
  • 3 χοντροκομμένα κόκκινα κρεμμύδια μαζί με τις φλούδες
  • Λίγο θυμάρι

Για τη σάλτσα:

  • 2 κουταλιές εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
  • 1.5 με 2 κουταλάκια κορν φλάουρ
  • 2 κύβους βοδινού
  • 3-4 κουταλιές ζελέ φραγκοστάφυλο
  • 400ml κόκκινο κρασί

 

  1. Δύο ημέρες πριν, αλέστε το πιπέρι και τους σπόρους χρησιμοποιώντας ένα γουδί. Αλοίψτε το φιλέτο με τη μουστάρδα και έπειτα κυλήστε το στο φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Σκεπάστε με μια ζελατίνα και τοποθετήστε το στο ψυγείο.
  2. Δύο ώρες πριν ξεκινήσετε το μαγείρεμα, βγάλτε το κρέας από το ψυγείο ώστε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.
  3. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180C. Τοποθετήστε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα και τσιγαρίστε το κρέας μέχρι να αποκτήσει ένα όμορφο καφέ χρώμα. Χρησιμοποιείστε τα κρεμμύδια στη γάστρα σαν βάση στην οποία θα τοποθετήσετε το κρέας. Ψήστε για 20 λεπτά για μέτρια ψημένο ή 35 λεπτά για καλοψημένο βοδινό.
  4. Βγάλτε το βοδινό από τη γάστρα και τοποθετήστε το σε μια πιατέλα καλυμμένο με αλουμινόχαρτο για 30 λεπτά για να μην κρυώσει. Βάλτε τη γάστρα στην εστία και μαζί με τα κρεμμύδια και τους χυμούς του κρέατος, τοποθετήστε το κορν φλάουρ και τους κύβους βοδινού ψιλοκομμένους. Ανακατέψτε το ζελέ και σταδιακά ρίξτε το κρασί ανακατεύοντας. Σιγοβράστε μέχρι να ελαττωθεί λίγο η ποσότητα. Σουρώστε τη σάλτσα κρατώντας εκτός τα κρεμμύδια. Κόψτε σε φέτες το βοδινό, αρωματίστε το με το θυμάρι και σερβίρετε με τη σάλτσα του κόκκινου κρασιού.

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}