ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2023
65k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.500.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
L' Emotion 2018 - Domaine du Mas de l'Écriture
€36,40
€31,50
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ... Στην πόρτα σου σε 1 - 3 μέρες

Συμπύκνωση αλλά και φινέτσα!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Το Domaine du Mas de l'Écriture L’emotion 2018 είναι ένα ζουμερό και παράλληλα κομψό κόκκινο κρασί από το Languedoc. Η ήπια εκχύλιση και η παλαίωση σε μεγάλα βαρέλια αφήνουν το φρούτο να μιλήσει και να πρωταγωνιστήσει. Εμείς το λατρέψαμε από την πρώτη γουλιά.

Το Domaine du Mas de l'Écriture είναι ένα boutique οινοποιείο στην περιοχή Terrasses du Larzac το οποίο ασχολείται αποκλειστικά με τη βιοδυναμική καλλιέργεια και τις οινοποιητικές τεχνικές των προγόνων τους. Για το Domaine du Mas de l'Écriture L’ emotion 2018 οι εξαιρετικά χαμηλές στρεμματικές αποδόσεις μαζί με την ήπια εκχύλιση δίνουν ένα κρασί με συμπύκνωση αλλά και φινέτσα, με πλούσιο φρούτο και μαλακές τανίνες. Το χαρμάνι αποτελείται από Syrah, Grenache, Carignan και Cinsault. To κρασί ζυμώνει με γηγενείς ζύμες και μέρος του παλαιώνει σε παλιά, μεγάλα, δρύινα βαρέλια.

Το αποτέλεσμα θα σε γοητεύσει με την πρώτη γουλιά, ακριβώς όπως συνέβη και σε εμάς.

Απόλαυσε το τώρα δροσερό, παρέα με ένα πλατό τυριών ή αργότερα με ένα φιλέτο πάπιας με κόκκινα φρούτα!

ΧΡΩΜΑ

ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΜΕΤΡΙΑ

ΣΩΜΑ

ΜΕΤΡΙΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΜΕΤΡΙΑ

Δοκιμή

Το Domaine du Mas de l'Écriture L’emotion 2018 έχει βαθύ πορφυρό χρώμα και εντυπωσιακά αρώματα βύσσινου, μούρου, κερασιού, βατόμουρου και δαμάσκηνου πλαισιωμένα από νότες πιπεριού, καραμέλας βουτύρου, βανίλιας, κανέλας και δέρματος.

Στο στόμα έχει μέτριο σώμα, μαλακές τανίνες και δροσιστική οξύτητα. Ζουμερό κεράσι, βύσσινο, μύρτιλο, δαμάσκηνο, πράσινο πιπέρι, μπαχάρι και βανίλια γεμίζουν το στόμα σε κάθε γουλιά.

Τα τεχνικά
Χρώμα Κόκκινο
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2018
Αλκοόλ 13.7%
Προέλευση Languedoc, Γαλλία
Ποικιλία Syrah, Grenache, Carignan, Mourvedre, Cinsault
Αρώματα βύσσινο, μούρα, κεράσι, βατόμουρο, δαμάσκηνο, πιπέρι, καραμέλα βουτύρου, βανίλια, κανέλα, δέρμα
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι 12 μήνες
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 15°C
Παλαίωση 5+ χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Ναι

L' EMOTION 2018 - DOMAINE DU MAS DE L'ÉCRITURE

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Συνδύασέ το με φιλέτο πάπιας με σάλτσα κόκκινων φρούτων, μοσχαρίσιο tartare, ψαρονέφρι με σάλτσα κόκκινου κρασιού 

Τραγανή πάπια στο φούρνο

  • 1 πάπια με την πέτσα βάρους περίπου 3 κιλών
  • 1 κιλό πατάτες, ξεφλουδισμένες, κομμένες σε μεγάλα κομμάτια και καλά ξεπλυμένες
  • 4 κρεμμύδια, χοντροκομμένα
  • 50grλίπος πάπιας
  • 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
  • 1 κουταλιά της σούπας φασκόμηλο ψιλοκομμένο
  • ξύσμα 2 λεμονιών

 

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 220° C . Τρίβουμε με αλάτι ολόκληρη την πάπια και πασπαλίζουμε με λίγο αλάτι και πιπέρι μέσα στην κοιλότητα. Βράζουμε τις πατάτες σε αλατισμένο νερό μέχρι να μαλακώσουν και στη συνέχεια στραγγίζουμε καλά και τις λιώνουμε. Τηγανίζουμε τα κρεμμύδια στο λίπος πάπιας μέχρι να ροδίσουν. Προσθέτουμε το σκόρδο στον πουρέ πατάτας και ανακατεύουμε μαζί με το φασκόμηλο, το ξύσμα λεμονιού και το πιπέρι. Τοποθετούμε το μείγμα μέσα στην κοιλότητα της πάπιας. Βάλτε την πάπια σε ένα ευρύχωρο ταψί σε μεσαία σκάλα του φούρνου. Ψήστε για 30 λεπτά.
  2. Χαμηλώστε τη θερμοκρασία στους 180 C ή 160 C στον αέρα. Αφήστε την πάπια για ακόμα 2 ½ ώρες στο φούρνο. 
  3. Όταν η πάπια έχει ψηθεί, τη βγάζουμε από το φούρνο και την αφήνουμε για 15 λεπτά πριν την κόψουμε. 

Προτείνουμε να τη σερβίρετε με κόκκινο λάχανο και πατάτες φούρνου.

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}