ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2023
65k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.500.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Άδολη Γης Ορεινή 2023 - Αμπελώνες Αντωνόπουλου
Αμπελώνες Αντωνόπουλου

ΑΔΟΛΗ ΓΗΣ ΟΡΕΙΝΗ 2023 - ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ

  Ελλάδα / Αχαΐα
€18,00
€15,80
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ Στην πόρτα σου σε 1 - 3 μέρες

Ένα κρασί με φανατικούς θαυμαστές!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Η Άδολη Γης των Αμπελώνων Αντωνόπουλου, έχει εδώ και χρόνια δημιουργήσει ένα πραγματικά φανατικό κοινό και αποτελεί πια μια σταθερή αξία στα κρασιά καθημερινής κατανάλωσης. Από το σχήμα του μπουκαλιού μέχρι το πλούσιο αρωματικό και φρέσκο χαρακτήρα του, είναι από τα πιο αναγνωρίσιμα και άκρως απολαυστικά κρασιά του ελληνικού αμπελώνα και όχι άδικα!

Οι αμπελώνες βρίσκονται στην ορεινή Αχαΐα και το υψόμετρο των 750-900 μέτρων, δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για την άριστη ωρίμαση των σταφυλιών, αλλά και τη διατήρηση της οξύτητας. Οι καρποί χαμηλών στρεμματικών αποδόσεων των ποικιλιών Λαγόρθι, Chardonnay και Ασπρούδες, οινοποιούνται σε ανοξείδωτες δεξαμενές, με την κλασσική λευκή οινοποίηση και δίνουν ένα πολύ κομψό και δροσερό λευκό κρασί, με φρέσκα αρώματα φρούτων και πολύ σπαρταριστή οξύτητα.

Αν έψαχνες το κρασί που θα καταναλώνεις σε ποσότητα σε καθημερινή βάση και θα αναβαθμίζει το τραπέζι σου με την αμέριστη κομψότητά του, καλή σου απόλαυση! Μόλις το βρήκες.

ΧΡΩΜΑ

ΛΕΥΚΟ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΜΕΤΡΙΑ

ΣΩΜΑ

ΜΕΤΡΙΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΕΝΤΟΝΗ

Δοκιμή

Στο ποτήρι είναι λεμονί. Έχει πλούσιο αρωματικό χαρακτήρα με το πεπόνι, το μάνγκο, το lime και τον φρέσκο ανανά να κυριαρχούν.

Στο στόμα έχει δροσιστική οξύτητα που του δίνει ιδιαίτερη φρεσκάδα, η οποία ενισχύεται ακόμα περισσότερο από τα αρώματα μάνγκο, πράσινου μήλου, ανανά, πεπονιού και ακτινίδιου. Η απαλή μεταλλικότητα δημιουργεί μια πολύ ευχάριστη και αναζωογονητική αίσθηση.

Τα τεχνικά
Χρώμα Λευκό
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2023
Αλκοόλ 12%
Προέλευση Αχαΐα, Ελλάδα
Ποικιλία Λαγόρθι, Chardonnay, Ασπρούδες
Αρώματα Μάνγκο, πράσινο μήλο, ανανάς, πεπόνι, ακτινίδιο, ορυκτότητα
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι -
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 8°C
Παλαίωση 2 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

ΑΔΟΛΗ ΓΗΣ ΟΡΕΙΝΗ 2023 - ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Δοκίμασέ το με ένα πλατώ τυριών, λεμονάτα κολοκυθάκια γεμιστά με κιμά, μπακαλιαράκια τηγανητά

Μιρμιζέλι - Η Σαλάτα της Καλύμνου

2 σφιχτές ντομάτες

1 μέτριου μεγέθους αγγούρι

1 μέτρια μεγέθους μελιτζάνα φλάσκα

1 κριθαροκουλούρα

5-6 ελιές

3-4 φιλέτα σαρδέλα παστή ή κολιό

100 gr. τυρί κοπανιστή ή αντίστοιχο τυρί

Ελαιόλαδο

Θρούμπι ή ρίγανη

 

 

Ξεκινάμε κόβοντας τη μελιτζάνα σε χοντρές φέτες. Τις ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και τις ψήνουμε σε μέτριο φούρνο μέχρι να μαλακώσουν.

Αφαιρούμε τη φλούδα από τις ντομάτες.

Βρέχουμε ελαφρά το παξιμάδι και το σπάμε σε χοντρά κομμάτια. Σε ένα μπωλ κόβουμε σε μέτρια κομμάτια την ντομάτα, τις μελιτζάνες και το αγγούρι.

Προσθέτουμε ελαιόλαδο κατά βούληση, θρούμπι, την κοπανιστή και ανακατεύουμε όλα τα υλικά.

Κόβουμε τα φιλέτα του παστού ψαριού στα 2-3 και τα προσθέτουμε στη σαλάτα. Σερβίρουμε την σαλάτα γαρνίροντας με ελιές, μια κουταλιά κοπανιστή και ραντίζοντας με επιπλέον ελαιόλαδο και θρούμπι.

 

 

Εύα Μονοχάρη
Food blogger

 

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}