ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 5 Έτη
70k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.800.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Άφουρα 2022 - Anhydrous Winery
Anhydrous Winery

ΑΦΟΥΡΑ 2022 - ANHYDROUS WINERY

  Ελλάδα / Σαντορίνη
€60,30
€52,70
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΟ Στην πόρτα σου σε 1 - 3 μέρες

Μια σπουδαία Σαντορίνη!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Το Άφουρα 2022 από το οινοποιείο Anhydrous Winery, αποτυπώνει μοναδικά τον ξεχωριστό  χαρακτήρα του ηφαιστειογενούς terroir της Σαντορίνης. Ανήκει στο δεύτερο οινοποιητικό εγχείρημα του Απόστολου Μούντριχα και προέρχεται από αυτόριζα αμπέλια διαμορφωμένα σε παραδοσιακές κουλούρες στην περιοχή του Πύργου, που αναπτύχθηκαν κάτω από τις ιδιαίτερα ξηρές κλιματολογικές συνθήκες του νησιού. Το κρασί ωρίμασε για 12 ολόκληρους μήνες μέσα στα παραδοσιακά μεγάλα δρύινα βαρέλια των 1000 λίτρων, τις Άφουρες, στις οποίες παλαίωναν μόνο τα πιο εκλεκτά κρασιά του νησιού. Έτσι, απέκτησε ακόμα περισσότερη ένταση, πυκνή δομή και πολυπλοκότητα, σε μια μοναδική έκφραση του μεγαλείου του νησιού.

ΧΡΩΜΑ

ΛΕΥΚΟ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΕΝΤΟΝΗ

ΣΩΜΑ

ΓΕΜΑΤΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΕΝΤΟΝΗ

Δοκιμή

Το Άφουρα 2022 είναι πολύπλοκο αρωματικά με νότες λεμονιού, lime, ξηρών καρπών και βρεγμένης πέτρας.

Στο στόμα έχει γεμάτο σώμα, με υψηλή οξύτητα και πυκνή υφή. Μέλι, έλαια λεμονιού, κυδώνι και βανίλια, συνδυάζονται με νότες φουντουκιών και έναν mineral χαρακτήρα.

Τα τεχνικά
Χρώμα Λευκό
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2022
Αλκοόλ 14%
Προέλευση Σαντορίνη, Ελλάδα
Ποικιλία Ασύρτικο
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι 12 μήνες
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 10–12°C
Παλαίωση 10 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

ΑΦΟΥΡΑ 2022 - ANHYDROUS WINERY

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Συνδύασε το με μεγάλα ψητά ψάρια στα κάρβουνα, αρνάκι στο φούρνο, γιουβέτσι με αστακό, καπνιστά και κρεμώδη τυριά.

Αρνάκι με μέλι και δεντρολίβανο



4 καρέ αρνιού με 3 παϊδάκια το καθένα

για τη μαρινάτα
2 κουτ σούπας ψιλοκομμένο δεντρολίβανο
3 κουτ σούπας μέλι
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
125ml κόκκινο κρασί

 


ΜΑΡΙΝΑΤΑ :
Ανακατέψτε το δεντρολίβανο, το μέλι, το σκόρδο και το κρασί σε ένα μεγάλο μπολ. Βάλτε μέσα τα παϊδάκια και ανακατέψτε τα να βραχούν καλά. Μαρινάρετε για 10’

Στραγγίζετε τα παϊδάκια και τα βάζετε σε ένα ταψί που έχετε αλείψει με λάδι. Ψήνετε γαι 20’ λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν όπως τα θέλετε.

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}